Chytej.cz

Ztracená povolenka necteno

18.7.2006 | Tomik | 5.223 zobrazení | 10 odpovědí

Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. července 2006 v 0:06 ® Kendy
Kendy

gratulace

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 22:41 ® Shrek
Shrek

Já se musim tlemit-sorry- HAHAHAHAHAHAHÁ­ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ­ÁÁ!!!

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 20:18 ® Tomik reakce na …
Tomik

Mi spadla skála z srdce..

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 20:09 ® Padis
Padis

Tomik to potěší co

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 20:07 ® Tomik
Tomik

Tak pánové, obrátil jsem vzhůru nohama moji místnost s rybářksým bordelem a našel jsem ji…:) byla na místě, kde bych ji na 100% nečekal…v kapse u belly boutu…ale predtim sem ho mel asi trikrat v ruce a do kapsy me nanapadlo se podivat..diky za odpovědi

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 19:36 ® Padis
Padis

To je asi nejrozumější důvod nahlásit odcizení

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 19:28 ® Gagi

Taky jsem ji předloni ztratil, šel jsem za hospodářem mojí tehdejší MO a ten řekl že jsem pro letošek dochytal, že mi ji vystaví až příští rok. Jedině že by mi jí odcizily. Tak jsem šel na policii, řekl jim pravdu, oni se zasmáli a sepsali se mnou protokol o krádeži a za třicet dní mi ještě oznámili že pachatel nebyl dopaden a případ je odložen.

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 18:27 ® mekvak
mekvak

To se mi stalo minuly rok.Kdyz ji ztratis,tak zaplatis plnou cenu povolenky a kdyz ti ji ukradli,tak 10%z ceny (musis mit papir od policajtu)…Takhle to je teda u nas,mozna to zalezi na MO.

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 17:43 ® Robur
Robur

Někde jsem četl, že je rozdíl, pokud řekneš, že ti byla odcizena nebo že jsi ji ztratil. Myšleno z hlediska těch poplatků. Jinak heč, moji našli policajti a vratili mně ji.

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 17:10 ® pif
pif

zajdi si na svou organizici,nahlas ztrátu.vystaví ti duplikát,ale je to za poplatek.

reagovat