Chytej.cz

Kde kupujete mouchy a kolik za ně dáváte? necteno

3.8.2004 | morpheus | 2.939 zobrazení | 8 odpovědí

Ne všichni si mouchy vážou. A tak by mne zajímalo, kde je kupujete. Jestli v kamenném obchodě, nebo na internetu? popř. kde přesně? A kolik za ně platíte?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. prosince 2005 v 17:09 ® joba

Já je kupuju od Tomuchy protože sou nejlepší… )

P. S. Tomucha od pondělí 5.12. jsem v brně tak ti dám ty kačery…

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 10:36 ® muskar

Mušky si vážu sám, ale dělám je i pro ostatní muškaře, takže kdybys chtěl, můžeme se domluvit. není v tom problém. Koukni na sweb. cz/umelemusky.

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 9:19 ® Tomucha
Tomucha

částečně je to pravda že je lepší si je vázat sám, a nebýt závislý na tom co najdeš v krámech. na druhé staně pokud se ti do toho nechce tak mužeš mít svého vazače, ketrý ti naváže vždy co budeš potřebovat ty, za lepší peníze a lepší kvalitu než seženeš v obchodě a hlavně ti je pošle rychle…

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 9:06 ® xycht

Přiznám se, že jsem začátečník a nejsem na tohle moc šikovnej a proto mám mouchy od kamarádů, kteří vážou krásný exempláře. Navíc prostě nestíham. Sám sem kdysi koketoval s muškařinou a podle kurnocika sem chtěl něco vázat, ale moje první pokusy nedopadly dobře takže sem toho nechal A jestli můžu někomu udělat reklamu, tak je to Miloš Kotrba a Shimi, protože ti vážou opravdu krásný a chytací mouchy…

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 7:09 ® Forest

Zkus JiSi internetový obchod tam mají muchy i vazací materíál, háčky zkrátka vše co potřebuješ a cena není tak špatná. To s tím co je výhodnějí bych polemizoval, pokud chytáš celý rok hlavně muchu a vážeš desítky much ročně, tak pak možná jo, ale pokud to provozuješ jako doplňkový způsob lovu tak je výhodnější si koupit materiál na základní osvědčené mušky a ostatní kupovat.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 20:54 ® Krup

Pokud se věnuješ muškaření víc a chceš se mu věnovat i v budoucnosti tak ti poradím jedinou věc aby sis začal vázat mušky sám. Ze začátku do toho budeš muset investovat ale časem se ti to určitě vyplatí si mušky vázat a ne kupovat. Kupovaná muška tě vyjde dneska kolem 10 – 15 Kč a když si ji navážeš tak tě vyjde tak kolem 5 až 8 Kč. A navíc nejsi závislý na tom jaký kde mušky seženeš.

reagovat
Úterý 3. srpna 2004 v 17:51 @ 

Na jednu mouchu počítej asi tak 12–14 Kč,–

reagovat
Úterý 3. srpna 2004 v 17:08 @ 

Koupil jsem si muchy jednou na internetu a již nikdy více. Chtěl jsem suché,mokré a nymfy. Všechny 3 krabičky po 160 Kč od Kettnera byly jen mokré muchy ke všemu strašně velké a při reklamaci vydávala ženská mokré muchy za nymfy a za suché. Ta ženská nevěděla vůbec o co jde!!! Mám výhodu blízkosti speciálky. U Tebe to bude možná těžší a musí Ti někdo poradit z kterého obchodu nebo e-shopu si máš tyto propriety koupit.

reagovat