Chytej.cz

Vláčení kolem Vyškova necteno

17.7.2006 | JarKoto | 2.263 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?

Dikec

P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. července 2006 v 10:25 ® JarKoto reakce na …

Však potom uvidim – stejně než zase pudu na ryby, tyk už bude konec srpna… a někde sem četl, že na podzim a koncem leta berou větši kusy, tak uvidim – doufam že na Moravě jsou pořádný kusy :-)

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 23:37 ® regulus reakce na …
regulus

No nevím, na takový „rotačkový monstrum“ jsem nikdy nechytal, ale myslím, že ta štika moc natahovat tlamu nebude muset, když se jí to bude zamlouvat tak to zobne, když ne tak máš smůlu. -:)))

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 22:05 ® JarKoto

Jo, ještě bych potřeboval poradit: přes internet jsem si koupil několik rotaček, ale trochu větší velikosti než jsem zamýšlel (D.A.M. – velikost 5, 12g, lžičkovitý tvar, délka křidýlka je asi 5cm). Podle mě to není zas tak veliký a když štika pořádně natáhne tlamu, tak by to mohla sežrat.

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 21:26 ® JarKoto reakce na …

Je to taková malá skalní tůňka v jedné rekreační oblasti za Lulčí (nejlíp se zeptat chatařů – je to za „Chatama 4+4“). Není to tam zas tak špatný, ale je to spíš na sportovní rybařinu – nahodit splávek, vytáhnout… Ake má to svoju krásu…

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 17:52 ® regulus reakce na …
regulus

JarKoto – no já to tam jednou chtěl zkusit, měl jsem nějakou prácu v Rostěnicích, tak jsem si říkal, že bych tam potom zajel. Bohužel se mě to kapku protáhlo, tak k tomu nedošlo. O té Hartlovce vím jen popisu revíru a ani jsem to nenašel na mapě, takže ani netuším kde to je.

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 16:35 ® JarKoto reakce na …

Jo, Luleč tu znám – na Libuši to je spíš mrtvý, na Hartlovce (skalní tůňka) je dost okounů. Jo, a s tou Moravou jsem si taky říkal, že bych to tam zkusil. Jenom jsem trochu váhal, protože teď sem si koupil Atlas revírů a skoro u všeho v okolí nejsou napsáni žádní dravci (v pravděpodobnosti úlovků). Ale tu Moravu asi zkusím – chtěl jsem zkusit spíš nějaký štiky, protože sem si přes internet koupil takový větší třpytky. Ale dik za radu.

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 14:45 ® regulus reakce na …
regulus

JarKoto – kam v Brně si přečti v diskusi která tady na toto téma nedávno byla, myslím „Kam na přívlač v Brně“. Pokud vezmu Vyškov tak to máš do Brna asi stejně daleko jako na Moravu ke Kroměříži a tam to asi bude zajímavější, ale možná se mýlím. V nejbližším okolí vyzkoušej ty nádrže co patří do revírů Haná a zajímavý může být i koupaliště v Lulči, to asi až na podzim a je tam někde tzv. Skalní tůň. Celý je to revír tuším Rakovec.

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 14:03 ® JarKoto reakce na …

Jo, Brno by šlo…

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 0:32 ® regulus
regulus

Těžko odpovědět, na směr Vyškov nic neznám, Brno je ti daleko??? Z druhé srany zase nic moc.

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 0:12 ® JarKoto

…pro některé, kteří neví, kde Vyškov je, ještě dopisuji že to je město asi 35km na severo-jiho-východ od Brna

reagovat