Vyhledávání
Vláčení kolem Vyškova
17.7.2006 | JarKoto | 2.263 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?
Dikec
P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. července 2006 v 10:25 ® JarKoto reakce na …
-
Však potom uvidim – stejně než zase pudu na ryby, tyk už bude konec srpna… a někde sem četl, že na podzim a koncem leta berou větši kusy, tak uvidim – doufam že na Moravě jsou pořádný kusy
reagovat - Úterý 18. července 2006 ve 23:37 ® regulus reakce na …
-
No nevím, na takový „rotačkový monstrum“ jsem nikdy nechytal, ale myslím, že ta štika moc natahovat tlamu nebude muset, když se jí to bude zamlouvat tak to zobne, když ne tak máš smůlu. -:)))
reagovat - Úterý 18. července 2006 ve 22:05 ® JarKoto
-
Jo, ještě bych potřeboval poradit: přes internet jsem si koupil několik rotaček, ale trochu větší velikosti než jsem zamýšlel (D.A.M. – velikost 5, 12g, lžičkovitý tvar, délka křidýlka je asi 5cm). Podle mě to není zas tak veliký a když štika pořádně natáhne tlamu, tak by to mohla sežrat.
reagovat - Úterý 18. července 2006 ve 21:26 ® JarKoto reakce na …
-
Je to taková malá skalní tůňka v jedné rekreační oblasti za Lulčí (nejlíp se zeptat chatařů – je to za „Chatama 4+4“). Není to tam zas tak špatný, ale je to spíš na sportovní rybařinu – nahodit splávek, vytáhnout… Ake má to svoju krásu…
reagovat - Úterý 18. července 2006 v 17:52 ® regulus reakce na …
-
JarKoto – no já to tam jednou chtěl zkusit, měl jsem nějakou prácu v Rostěnicích, tak jsem si říkal, že bych tam potom zajel. Bohužel se mě to kapku protáhlo, tak k tomu nedošlo. O té Hartlovce vím jen popisu revíru a ani jsem to nenašel na mapě, takže ani netuším kde to je.
reagovat - Úterý 18. července 2006 v 16:35 ® JarKoto reakce na …
-
Jo, Luleč tu znám – na Libuši to je spíš mrtvý, na Hartlovce (skalní tůňka) je dost okounů. Jo, a s tou Moravou jsem si taky říkal, že bych to tam zkusil. Jenom jsem trochu váhal, protože teď sem si koupil Atlas revírů a skoro u všeho v okolí nejsou napsáni žádní dravci (v pravděpodobnosti úlovků). Ale tu Moravu asi zkusím – chtěl jsem zkusit spíš nějaký štiky, protože sem si přes internet koupil takový větší třpytky. Ale dik za radu.
reagovat - Úterý 18. července 2006 ve 14:45 ® regulus reakce na …
-
JarKoto – kam v Brně si přečti v diskusi která tady na toto téma nedávno byla, myslím „Kam na přívlač v Brně“. Pokud vezmu Vyškov tak to máš do Brna asi stejně daleko jako na Moravu ke Kroměříži a tam to asi bude zajímavější, ale možná se mýlím. V nejbližším okolí vyzkoušej ty nádrže co patří do revírů Haná a zajímavý může být i koupaliště v Lulči, to asi až na podzim a je tam někde tzv. Skalní tůň. Celý je to revír tuším Rakovec.
reagovat - Úterý 18. července 2006 ve 14:03 ® JarKoto reakce na …
-
Jo, Brno by šlo…
reagovat - Úterý 18. července 2006 v 0:32 ® regulus
-
Těžko odpovědět, na směr Vyškov nic neznám, Brno je ti daleko??? Z druhé srany zase nic moc.
reagovat - Úterý 18. července 2006 v 0:12 ® JarKoto
-
…pro některé, kteří neví, kde Vyškov je, ještě dopisuji že to je město asi 35km na severo-jiho-východ od Brna
reagovat