Vyhledávání
nástraha - torpédo
16.7.2006 | sharkcom | 2.181 zobrazení | 13 odpovědí
Nemá někdo fotku bolenové nástrahy ,,torpédo,, docela bych jí
obšlehnul…
U nás v Chebu na Skalce o sobě boleni začínají dávat vědět tak bych
jí rád vyzkoušel. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. července 2006 v 19:14 ® Shrek reakce na …
-
Kouba: taky to není téma o popech ani o tvejch čvachtoších,nauč se číst a zjistíš,že „sharkie“ chtěl vědět jak vypadá nástraha zvaná torpédo,ne nějakej dementní čvachtoš!!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 18:15 ® Kouba
-
Kua chlapi to není čvachoš to není ono:)))
reagovat - Pondělí 17. července 2006 ve 14:12 ® fila
-
ještě jeden článek:www.chytej.cz
reagovat - Pondělí 17. července 2006 ve 14:07 ® fila
- reagovat
- Pondělí 17. července 2006 v 8:42 ® sharkcom reakce na …
-
Ahoj Superdraku. To víš, že ti dám vědět. Včera jsme byly ny Skalce a chytili jsme UKA. Teda jeden útok asi menšího bolena jsem na nástrahu dostal. Ale co se ukazovalo za klády. Rány jak dkyž do vody hodíš tchýni. No prostě se jim nechtělo. bylo jasno a voda bez vlnky. Měly dost možností odhalit zradu… Chce to si přistat, nachystat zrzavýho hauzra a mít příhodný počasí. Teorii na Skalku znám, teď to jen dostat do praxe. čau
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 8:31 ® sharkcom
-
Ach jo, takže jste mi nepomohly…
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 1:11 ® Kouba
-
Hele Čvachoš pipík dobry ne?
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 0:42 ® Shrek reakce na …
-
ježišmarja vždyť ti to říkám,ten tvůj čvachtací čvachoš se jmenuje „pop“,Příchy s ním chodí popat-například.Rapala ho dělá pod názvem Skiter pop (čti skajtr pop).Prostě popík,ty čvachtoši.
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 0:04 ® Kouba
-
Tomu tak rikame s klukama je to takovej naš slang dobry ne??
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 0:03 ® Kouba
-
Hele nevim co je to popa ale je to Čvachoš a ne žadnej čvachtoš_---- a na toho sem chytal boleny nejvetsi mel 66:)))
reagovat - Neděle 16. července 2006 ve 23:58 ® Shrek reakce na …
-
Kouba Kouba,Ty jsi čvachtoš!!Vždyť říkám,že mám POPA připravenýho.Čvachtoš,ach jo!!!
reagovat - Neděle 16. července 2006 ve 23:40 ® Kouba
-
Bolen ti zabere na jakyhokoliv ja to mu rikam čvachoš takovej ten wobler kterej nema lopatku jede po hladine a vali pred sebou vodu:)
reagovat - Neděle 16. července 2006 ve 22:29 ® Shrek
-
ale nedáš nic vědět,viď ty plantážníku?!!!!Popa mám připravenýho,tak dej někdy echo a vyrazíme,jestli chytim bolena,tak ti slibuju tu největší parmu z celý řeky na feedera.
reagovat