Vyhledávání
Vložení fotografie
3.8.2004 | Honza2 | 2.703 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. srpna 2004 v 9:23 ® Honza2
-
DaH: Ta váha to byl jenom můj hrubý odhad. Nechtěl jsem ho trápit ještě vážením.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 19:32 ® HaD
-
honza: pěknej sumeček. gratulace, jen tu váhu bych viděl spíš okolo 25–30kg
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 16:29 ® Honza2
-
sedum:Koukám že se ti tam tu fotku podařilo procpat. Super dík moc
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 15:33 ® Honza2
-
Poslal jsem ti dvě fotky, tak se o to prosím pokus. Dík
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 15:20 @
-
Až ve fotogalerii. Změň velikost jen na 400× a obrázek nech jak byl původně. Zkoušej všechny možné způsoby. Případně ho v přinejhorším pošli mne a já ho tam zkusím dát.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 15:15 ® Honza2
-
Ještě se zeptám. Ta fotka co tam vložím se má objevit v tom okénku"fotka není", nebo až ve fotogalerii?
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 15:09 ® Honza2
-
Teď jsem to zkoušel ještě jednou v kategorii SUMEC a tentokrát naopak jen černé okno. Asi jsem natvrdlej. Velikost i formát mám upravené správně. Tak nevím??????
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 15:07 @
-
Tak jsem si dal do Fotogalerie do sekce Ostatní fotku té mojí čaramůry,dle návodu co jsem dříve napsal a ta fotka tam je. V tom obdelníčku – hlavní fotka – musíš mít po výběru z pevného disku vypsanou celou cestu vedoucí k Tvému souboru s danou fotkou. Ta cesta se tam vypíše po výběru fotky automaticky. Potom zmáčkni na Uložit. Než se ta fotka přemístí do fotogalerie,tak to chvíli trvá. Hlavně nesmíš zapomenout,do jaké sekce si ji uložil. Zkus to ještě jednou a pak vyzkoušej další nápovědu publika.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 14:53 ® Honza2
-
Dělal jsem to přesně jak píšeš. ve fotogalerii se objevilo potom nové okno ale bez fota.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 14:45 ® HaD
-
sedum: jakž-takž
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 14:23 @
-
DaH: Tak Jsi už začal zase existovat,co?
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 14:17 ® HaD
-
sedum: díky! líp bych to nepopsal!
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 13:38 @
-
Postup:
1. otevři Fotogalerii – nahoře pod logem chytej. cz 2.úplně dole klepni na – Vložit další 3. v pravém okénku se šipkou si vyber sekci 4. do velkého okénka můžeš napsat jakýkoli text 5. v okénku – hlavní fotka – klikni na Procházet a vyber si ze svého archívu v PC na svém pevném disku požadovanou fotku 6. klepni na – Uložit
reagovat
A máš hotovo a vymalováno. Budou to hezké fotky?