Vyhledávání
Říční kapři jak na ně!
13.7.2006 | Carpboy | 3.396 zobrazení | 12 odpovědí
Poradtě nezkušeným kaprařům jak na říční kapry!(jak krmit,montáže,nástrahy a návnady…)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. července 2006 v 11:03 ® ČudlařX
-
Davish:S tim nahazovánim vřele souhlasim.Házim též spodem a před dopadem vlasec mírně přibrzdim ,takže olůvko či krmítko jen tiše pleske o hladinu.
reagovat - Neděle 16. července 2006 v 10:30 ® Shrek reakce na …
-
Lukas:a taky na ně budou platit rohlíky,ale to nemusí být pravda,nebo bych zkusil burizony,ale to taky nemusí být pravda. Sakra co je to za radu?Ty meleš občas takový krávoviny,až to hezký neni.
Mimochodem nasnaž se mi odpovídat,protože jsi právě vyhrál privilegium být společně s Pytlem v mém ignorlistu.Trubičáku.
reagovat - Neděle 16. července 2006 v 10:03 ® Lukas
-
BoBo-Falknow:no jezis!to je jasny ze to ma cenu zlata!
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 19:36 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Lukas: Co to jako má být?!
„nekrmyt!!na ně budou platit zizaly!ale to nemusi byt pravda!“
Tato rada má cenu zlata…
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 13:07 ® Davish reakce na …
-
a ještě něco, když s tím krmítkem nahazuju, tak většinou spodem a dávám si pozor aby to neudělalo moc velkej rámus.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 13:05 ® Davish reakce na …
-
no jo, možná je to podle tebe blbost(já taky občas chytám třebas jen s 5g olůvkem), ale já tak chytám na jihlavě a mám tam úspěchy ve velkém, ale chytám tak s 10g krmítkem a myslel sem že Carpboy chytá na větší řece, proto sem mu to doporučil, pač mě se to osvědčilo, ale chápu tvou úvahu a uznávám že by stála za vyskoušení.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 12:29 ® ČudlařX
-
Davish-Já taky chytam převážně na menších řekách a dobře vim že na tak velký kapry je blbost tam mlátit krmítkem.Doporučil bych krmit třeba-4hrstě kuku a hrst boile.(menší řeky)
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 11:46 ® Davish reakce na …
-
podle mě bys na kapry ve velikosti 60–75 na řece musel zakrmovat dyl, alespoň na menších řekách, pač pro mě je docela vzacnost chytnout na řece takovy kapry, ale zvolil bych feeder, na dva navazce s 15g krmitkem uzpusobeným na řeku, na jeden haček kukuřici a na druhej zkus třeba boilie, nebo nejakou medovku a dobre misto je chytat na hrane proudu.
reagovat - Pátek 14. července 2006 v 11:41 ® Carpboy reakce na …
-
No tak kapry mezi 60–75 podle toho jak to pujde !tu kuku urči vyzkouším
reagovat - Pátek 14. července 2006 v 8:52 ® svaca
-
proud feeder paternoster a hnojaci!u nas je chytam vzdy na podzim kdyz vypousteji rybnik tak kolem toho proudu!
reagovat - Čtvrtek 13. července 2006 v 15:42 ® ČudlařX
-
O jak velký kapry ti jde?? Já sobně bych mohl doporučit feeder.Zakrm tak 3 dny dopředu ,nějakou selektivní návnadou(kukuřice,boile apod.)Montáž bych volil klasickej páternoster.A chytal bych na to čím bych krmil.Mám v oblibě různé soutoky kde se voda mele,nebo různá zajímavá místa kde se voda točí ,atd.Taky bych zkusil např. když budeš vnadit kukuřicí a moc nepůjdou ,tak zkusit kukuřici upravovanou(med,vanilka,anýz),kterou můžeš koupit v ryb. potřebách.
reagovat - Čtvrtek 13. července 2006 ve 13:11 ® Lukas
-
nekrmyt!!na ně budou platit zizaly!ale to nemusi byt pravda!
reagovat