Vyhledávání
Přívlač ve Veselí nad Moravou
13.7.2006 | Švejk | 3.738 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. července 2006 ve 14:14 ® Švejk
-
Zdarec all, jedu až za týden, tak klidně ještě přidávejte tipy
reagovat - Úterý 18. července 2006 v 10:43 ® Švejk reakce na …
-
O tom rybářství vím, už jsem tam někdy minulej rok byl. Jezdím do Veselí tak jednou ročně asi na 3 dny. Minulej rok jsem chytal ve Veselí pod jezem, právě na tý straně kde je ten rybí přechod. Bohužel jsem do té doby žádnej neviděl, a tudíž jsem si říkal, jak to tam krásně po povodních opravili. Až jeden místní mě kolem 6,30 ráno upozornil, kde vlastně chytám. Pěkně rychle jsem se přesouval… Měl jsem tam záběr na 10 cm twistra, a ani jsem to neotočil, vyháčkovalo se to
reagovatTaky jsem to zkoušel více po proudu, za mostem v parku a nic. Je pravda, že v tu dobu, se tam pěkně hýbala voda a bylo to kalný…
- Úterý 18. července 2006 v 0:23 ® klucina reakce na …
-
No, nad tím jezem se mi to popravdě vůbec nelíbí, jak se voda moc nehýbe, tak mě to netáhne, ale sedávaj tam chlapi s bojema a to docela často, takže předpokládám, že něco chytaj, jinak by tam nečučeli. Myslim, že ve Veselí vláčí většinou jen stabilní lidé, většinou domorodci. Přímo ve Veselí jsou takové menší rybářské potřeby spojené s akvaristikou a majitel tohoto obchůdku je opravdový znalec místních poměrů, když bys tam šel a zalíbil se mu, tak jistě přidá i dobrou radu:)).
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 17:44 ® Švejk reakce na …
-
reagovat) nevíš jak to vypadá nad jezem ve Veselí, na tom stojáku? Chytá se tam něco? Jak je vůbec ve Veselí rozšířená přívlač?
- Pondělí 17. července 2006 v 17:37 ® klucina reakce na …
-
Sumci jsou na celé Moravě:)))), samozřejmě, že někde víc, někde míň, ale jsou tam:), takže i ve Veselí.
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 15:38 ® Švejk
-
Zdarec, vzhledem k tomu, že preferuji „catch and release“ tak je mi celkem jedno co tam budu chytat, hlavně že to něco bude
reagovatAle slyšel jsem, že jsou tam sumíci, nevíte někdo co je na tom pravdy? Toho bych si opravdu rád chytil.
- Pondělí 17. července 2006 ve 14:19 ® klucina reakce na …
-
Zdárek, do Veselí vláčet občas jezdím, ale úlovky zde nejsou nijak oslnivé, aspoň ne dle mě. Pod jezem chytat můžeš, ale je zde málo vody a hodně velké kameny, kde se hodně vázne. Navíc se zde pohodlně dá chytat jen z levého břehu, protože na pravo je relativně nový rybí přechod. Pod jezem se chytají většinou jen boleni a semtam malí candátci. Raději zkus chytat pod elektrárnou nebo až na soutoku výtoku z elektrárny s hlavním tokem Moravy. Zde se dá chytit vše. Tento soutok i elektrárnu najdeš v parku. S pozdravem „catch and release“, klucina.
reagovat - Pondělí 17. července 2006 v 11:48 ® Švejk
-
Díky za cenné rady, pokud víte ještě někdo něco, tak sem s tím
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 16:24 ® JiraB reakce na …
-
Ahoj, přímo ve Veselí jsem ještě nechytal, ale zkus to na jezu. Jinak v okolí jsou, podle mého názoru a zkušeností, nejlepší lokality: jez v Ostrohu, štěrkopískoviště u Veselí ( tam ale býva přez den hodně plavců, tak spíš až večer) a super je to nad, ale hlavně pod Vnorovským jezem (0 – 0,5km). I když ryby tu nejsou blbý a už neskočí na všechno. Nejlepší je živá rybka na plavanou, ale vláčet se tu dá taky. Chce to jen trpělivost. Tak hodně štěstí.
reagovat - Pátek 14. července 2006 ve 12:06 ® Švejk
-
Haló, to ve Veselí není internet, nebo rybáři? Nebo nikdo nechce prozradit, kam na ně?
reagovat