Vyhledávání
Evidence úlovků
11.7.2006 | BigMike | 2.337 zobrazení | 5 odpovědí
Nevím jestli v celém ČRS, ale u nás na jihu Čech se na příští rok připravuje omezení na jednu povolenku max. 50 ks ušlechtilých ryb! Zatím to není na tuty, ale myslím, že to projde! Ale zas pak bude…asi víte co následovat!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. července 2006 v 0:12 ® DEATH
-
Předně.. cena samo sebou zůstane stejná, což ? Aby se víc nahrabalo.(Teď se bude lišit, kde to pujde do kapsiček a kde do vody). Omlouvám se ostatním, ale pro mě je 50 ks ještě solidní rezerva toho co si od vody odnesu, protože si většinou chodím zachytat a domů tahám rybu jen, když je doma dusno, že to je „drahej špás bez výsledku“ . Tak jako tak, by se to ochcávalo a ochcávalo, ale zas.. Ale na druhou stranu – nepřineslo by to ještě lepší zarybnění ? (Jsem s nim spokojen celkem, ale bylo by třebas víc trofejních ryb… nevim plácám asi
reagovat) .
- Úterý 11. července 2006 ve 22:59 ® Chose
-
to si nevybereš-čecháček si poradí
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 22:46 ® BigMike reakce na …
-
Třeba u nás v organizaci bude tak max.10 lidí, kteří koupí druhou, někdo třetí
reagovatSpíš je to mířeno na přehradní vody a kapraře. ale zas to bude asi trošku ponoukat k ne každému zapsání ušl. ryby, tudíž možnému zkreslování úlovků na dané vodě!
- Úterý 11. července 2006 ve 22:32 ® Chose
-
No v Jíčíně zavedli 30ks ušlechtilých ryb na povolenku,nestalo se vůbec nic a funguje to…prostě žádný protesty atd.. spolkli to a myslím že mají jednu z nejlíp zarybněných vod v republice.teď tři dny po sobě vytáhli candáty přes metr,trofejní sumce kapry štiky…exkluzivní voda.je to samostatně hospodařící organizace…
reagovat - Úterý 11. července 2006 ve 22:32 ® Láďa
-
připadá mně že u vás na jihu jste o krok do předu.jen tak dál.
reagovat