Vyhledávání
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | 5.787 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:23 ® izzi
-
já mám dva woby od fy SPRO, a jsem rád, že jsem je dostal zdarma, páč kdybych si je koupil tak si asi nafackuju, vůbec nic jsem na ně neuvláčel a to jsem jim dával dost šancí.
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 ve 20:11 ® Salmo
-
Asi takhle,nějaké woblery od SPRA mám,ale nezdají se mi nějak extra dobré.Když si je tak vybavím v akci,tak si říkám,že se výrobci s tvarem,chodem a kvalitou trojháčků moc nezalamovali…Ale za 90 Kč nemůžeme čekat žádný rachot.
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 v 11:02 ® Filip00
-
A proto kupuji Salmo, jsou pěkný a dobře choděj
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 v 0:40 ®
-
Taky mam v krabicce par kousku tohoto typu, ale abych pravdu rekl, nejsem moc spokojeny s jejich chodem. Nutno dodat, ze rapala mi take uz nepripada co byla – nektere rapaly se mi zda ze chodi taky dnes jiz nic moc.. (asi proto pouzivam dnes hlavne streamery vl. vyroby
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 14:09 ® -zruseno
-
Taky jsem si dva koupil, zatím čekají v krabičce na zahájenou.
reagovat - Středa 27. května 2009 v 11:41 @ superer
-
Zdravím, pár woblerů spro jsem nakoupil na Aukru. Vypadají skvěle. Jak tvar i barva. A chce za ně, myslím, dost dobré ceny. Možná i pod cenou. Těším se na sezonu… Hned je smočím
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 ve 23:25 ® Kato
-
Tak ty Spra (Minnow) jsou hrozné paskvily (tvarově), ale asi proto budou účinné, chce to něco jiného než Rapalu, tu má každý a ryby ji celkem znají.
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 v 10:55 ® DEATH
-
Tak už sem na to přišel, Spro a Strike Pro je rozdílná firma. Já chytám na Strike Pro… tady jsou adresy obou..... Spro- www. spro. com Strike Pro- www. strikepro. com
reagovat - Neděle 19. prosince 2004 v 10:52 ® DEATH
-
BigMike-jetli chceš okoknout Strike Pro- Tak teda www. strikepro. com
reagovat - Sobota 18. prosince 2004 ve 22:19 ® BigMike
-
Jo, u Svobodnýho občas zajdu na okouk, ale on je mi totál nesympatickej. Pokaždý jako bych ho otravoval. Ale sortiment má dobrej, to jo. Ale ty jeho ksichty, bručení a pod. mu asi moc klientů nepřidělaj. Jo, Salma má. . . Death: kde se Spro nechaj na jihu koupit? Ať je okouknu, když nekoupím. A nebo koupím a obšlehnu
reagovat)
- Sobota 18. prosince 2004 ve 13:37 ® ywan
-
este som ich nevyskusal, lebo som ani nevidel. vsade je len rapala
reagovat - Středa 15. prosince 2004 v 15:58 ® DEATH
-
Je STRIKE PRO stejný jako SPRO??Nebo to jsou rozdílné značky?
reagovat - Středa 15. prosince 2004 v 15:51 ® DEATH
- reagovat
- Středa 15. prosince 2004 v 10:12 ® HaD
-
Lerak: nemyslel si náhodou Svobodnýho?
reagovat - Středa 15. prosince 2004 v 8:59 ® Lerak
-
BigMike : občas má Salmo p. Dobrovolný v Táboře vedle Millenia
reagovat - Středa 15. prosince 2004 v 8:14 ® Zlinsky_lovec
-
Death:Rapala je hodně muziky za hodně peněz,kdežto na trhu jsou značku,které na ni mohou v kvlitě a chodu dupat,ale v jejich případě to je hodně muziky za středně peněz!
reagovat - Středa 15. prosince 2004 v 7:19 ® DEATH
-
je rozídl mezi SPRO a STRIKE PRO??? Nebo je to stejný???? Já vlastním tuny STRIKE PRO,jsou to nejlepší woblery,které sem měl tu čest vlastnit vyzkoušet… Rapala už není ,to co bývala. dle mého názoru Zdá se mi že u ní platím více za jméno,než za kvalitu woblera. Letos sem koupil na začátku prázdnin STRIKE PRO a na ten typ,jsem dostal cokoliv,co bylo ve vodě v okolí woblera. Vypadal jak pstruh. pak sem ho urval za 1,5 měsíce a nemůžu ho sehnat,pokaždý jen podobný barvy…
reagovat - Úterý 14. prosince 2004 ve 20:10 ® Padis
-
Já žadného nemám kamarád má nebo měl 3 říkal že jsou slušný.
reagovat - Úterý 14. prosince 2004 v 17:48 ® Prizrak
-
Tak u nás v obchodě asi tři objednali a musím uznat, že vypadají skvěle. Zvláště pak dvojdílný w. v barvě štičky. Asi si ho až budu mít prachy koupím…
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 19:47 ® Zlinsky_lovec
-
To taky musím vyzkoušet. Docela me ohromili jaxoni.
reagovat - Neděle 8. srpna 2004 ve 23:15 ® BigMike
-
Safra, jak pojedu do ČB, tak tam na nějaké mrknu. Když ono je jich fšude tolik, kdo to má pořád prubovat?
reagovat))… Nevíte, kdy na jihu mají i Salmo?
- Pátek 6. srpna 2004 v 9:23 ® chudas12
-
Aký typ, model woblerov SPRO používaš?
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 v 8:56 ® doktor
-
NicoXXX ďakujem. Belička.
reagovat - Pondělí 2. srpna 2004 ve 14:44 ® NicoXXX
-
Doktor : tak třeba tady : www. afip. cz
reagovat - Pondělí 2. srpna 2004 ve 14:40 ® NicoXXX
-
Nechci jim dělat reklamu ale dodává je třeba Aquazona v ČB.. kromě vynikajícího chodu mají perfektně udělanou povrchovou úpravu
reagovat - Pondělí 2. srpna 2004 ve 14:39 ® doktor
-
Ahoj. Asi blbá otázka pre Vás ale čo je to za rybku ouklej? Stále čítam ako o nástrahovej rybke a neviem si to preložiť.
reagovat - Pondělí 2. srpna 2004 ve 13:17 ® Prizrak
-
O těch jsem ještě naslyšel. Kde se dají sehnat?
reagovat