Chytej.cz

Rybářská vesta necteno

10.7.2006 | Tumi | 13.706 zobrazení | 93 odpovědí

Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 20. července 2008 v 18:22 ® inspo

ještě odkaz :-)) ) … www.doc-fishing.com

reagovat
Neděle 20. července 2008 v 18:20 ® inspo

Nemáte někdo tento kousek?…uvažuji o její koupi

reagovat
Čtvrtek 13. července 2006 v 11:07 ® regulus reakce na …
regulus

Rarach – že mě to nenapadlo, nemoc z povolání -:)))

reagovat
Čtvrtek 13. července 2006 v 10:30 ® rarach

Regulus: je to asi tím, že těch bolavejch zad vidím den co den poměrně dost, navíc mám tátu po operaci plotýnek a máme docela rodinou athritis-zátěž, taky mi už není 20, ale samozřezřejmě to nechci svádět na hadry, ale když už mám tu možnost si to pořídít, tak proč ne.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

Rarach – dlab na to kdes to viděl, je to jedno.

Já ti rozumím a líbí se mě tvůj přístup ke zdraví, na můj vkus to sice placama kapku přeháníš, ale máš 100% pravdu, zdraví je jen jedno a když si ho jednou zku*víš tak už to do původního stavu nedáš. Každej na to přijde, ale spousta lidí pozdě a hlavně každej je jinej, to co jednomu neublíží druhýho odrovná. Ty záda jsou svinstvo, spousta lidí to podceňuje, ve 30 na to dlabeš, dlouho nic a po čtyřicítce tě to skřípne, pěkně se to nastřádá. Já su celkem zvyklej, nevadí mě ani zima ani horko, vždycky sem dělal machra, čepica v zimě až od –10, šála vůbec, na lyžách maximálně čelenka, před 3 rokama mě skřípla krční páteř a bylo po machrování. Čepička jakmile se to blíží nule, roláček nebo šálečka. Žádný přebíhání jen tak v tričku v zimě pro něco do auta, jak jsem to dělal.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 22:36 ® rarach

Myslím, že to bylo od firmy Loap nebo Lewro, celkem příjemná cena a pěkná zelenošedá barva i sportovní střih (hodnocení mé partnerky), komplet cca 2500 Kč. Hele mohlo to být i ve Sportissimu.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 22:31 ® rarach

Regulus: Sorry, ale nejak detailně jsem to neprohlížel, jenom jsem si tak říkal, že by to na turistiku kolem vody nemuselo být špatný, koukal jsem na to konkrétně v gigasportu či hervisu a pak jsem to okukoval na webech, ale tak někdy v dubnu, kdy jsem si scháněl thermoprádlo pod dejcháče. (používám Vavryse a Senzor v létě mi stačí prádlo od pana Paličky) Já mám teda docela vítr ze upocených zad a pak ofuky, ale třeba jste holt zvocelenější, já se tedy převlíkal i po delší jízdě v autě.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 20:19 ® regulus reakce na …
regulus

Rarach – jo, je to něco podobnýho jako Hudysport nebo Rockpoint. Myslel jsem konkrétní odkaz na to co jsi myslel, ale to je fuk.
V těch dejchacích matrošách máš pravdu, že se to nedává na holý tělo, ale měl bys, aby to fungovalo, pod tím mít určitej druh prádla, kterej je bohužel samej PES, modifikovanej polypropylen a já nevím jak se to všechno jmenuje, je to skrytý pod různejma obchodníma značkama, ale ve finále je to vždy umělotina. Mám zálusk vyzkoušet toto www.hudy.cz objevil jsem to nedávno, je to prej přírodní matroš, takže by mě to snad nemělo vadit, no uvidím na podzim, pak by ty dejchací matroše pro mě snad začaly mít význam. Léto neřeším, riflový kraťase a bavlněný tričko mě plně vyhovuje. -:)))

reagovat
Středa 12. července 2006 v 19:15 ® rarach

regulus. já většinou nakupuji na www.bartsport.cz

reagovat
Středa 12. července 2006 v 17:17 ® Mirek reakce na …

ZN: :-))

reagovat
Středa 12. července 2006 v 17:11 ® ZN
ZN

Mire: to bych byl ale sakra odvážný, dokázat tvrdit, že se vyrovnám člověku, kterému se snad v celé historii nevyrovnal nikdo. Takže je všechno v pořádku:-))

reagovat
Středa 12. července 2006 v 16:52 ® Mirek reakce na …

ZN: Je i mým oblíbencem. Já ovšem vím, že se mu nevyrovnám. Pokud jsi schopen říci o sobě totéž, je vše v pořádku. Za G.P.díky, ale mám jich plnou knihovnu:-)

reagovat
Středa 12. července 2006 v 16:36 ® regulus reakce na …
regulus

Rarach – nevyvracím ti to, ani jsem nenapsal, že ty dejchací hadry jsou špatný. Vím, že si to spousta lidí vychvaluje. Prostě nesnáším veškerý umělý materiály. Trička kupuju jen bavněný s co nejmenším podílem uměliny. Mimochodem v tom počasí co právě probíhá, chodím v riflovejch kraťasách a tričku bez rukávů, respektive bez trička, ani by mě nenapadlo v takovým počasí nosit bundičku, byť dejchací, leda by byla s klimatizací. -:)))

Ale ať tady blbě neplkáme, hoď sem odkaz na tu dejchací bundičku s kalhotama na plavku, ať vím co přesně myslíš.

reagovat
Středa 12. července 2006 v 16:33 ® mirmen

tohle za 150 US

reagovat
foto/forum/2006/th-img703.jpg
Středa 12. července 2006 v 16:32 ® mirmen

125 US

reagovat
foto/forum/2006/th-img702.jpg
Středa 12. července 2006 v 16:32 ® rarach

Nejde o eleganci, jde o to, že není žádný trestný čin ani snobství si pořídit fungující a třeba i slušivou věc, byť je za ni potřeba zaplatit. Zvláště zarážející je to v tom, že to vlastně dělá každý sám pro sebe a ve věci kterou má každý kdo už to dělá zřejmě rád. Tím nechci říct, že si myslím, že každý má na vestu za 5 litrů, ale dělat muškařinu ve vestě za 500 je taky hodně mimo mísu. A je vlastně jedno jestli je to, hobby, sport či konfort bydlení či celkového života. Už to tady padlo u polarizaček a myslím, že to psal Zdeňěk, i 105 škodovkou ujedeš 100 km, přesto je rozdíl jet je dobrým autem s klimatizací, zvláště v posledních dnech.

reagovat
Středa 12. července 2006 v 16:32 ® mirmen

tenhle za 120 US

reagovat
foto/forum/2006/th-img701.jpg
Středa 12. července 2006 v 16:31 ® mirmen

hezký jsou výrobky PATAGONIA

reagovat
foto/forum/2006/th-img700.jpg
Středa 12. července 2006 v 16:25 ® harpunar

Chci se jen zeptat,kdo ctihodnému Gaiu Petroniovi ukradl z ruky ten muškařský Loomis? A těsně před hodem!!!

reagovat
Středa 12. července 2006 v 16:06 ® ZN
ZN

Gáius Petronius Arbiter je má oblíbená postava, ba dokonce velmi často používám tohoto váženého pána při diskuzích na webu. Ale toco jsi napsal, to je odvážné. Jak to dokážeš posoudit? svého oblíbence ti posílám:-)

reagovat
foto/forum/2006/th-img699.jpg
Středa 12. července 2006 v 16:01 ® Mirek reakce na …

Je to tady samý arbiter elegantiae, ale Petronius žádný.

reagovat
Středa 12. července 2006 v 15:21 ® rarach

Toulík: Však právě abych vypadal jako Barišnikov. Regulus: No vše bych celkem chápal až na to, že se to dýchací nenosí na holém těle, takže tady zabrzdi a zkus nový pokus a taková dýchací bundička a kalhoty na plavku či ostatní turistrybařinu nejsou k zahození. Já jsem si teď koupil na běžné nošení 3/4 kalhoty Columbia (Titanium) + pěkně odvětranou košilku od stejné značky a ty tři litry mne fakt nemrzí, ty kalhoty v tom vedru chladěj.

reagovat
Středa 12. července 2006 v 15:10 ® regulus reakce na …
regulus

ZN – no jo a navíc v mokrejch riflách fakt vypadáš jak vandrák -:)))

Já taky netvrdil, že vesta není dobrá věc, jen mě sere, že se to zvrtlo do jakejchsi verbálních urážek a napadání kvůli prakticky ničemu. Kdybych byl jak ty furt ve vodě, tak bych si ji taky koupil, akorát já su právě ten, kterej nesnáší ty dejchací matroše, tak bych asi měl s koupí problém. Jelikož chodím většinou po břehu tak mě na plavačku vyhovuje to žebtradlo a na vláčení mám batoh, nachodím za den spoustu kilometrů, takže jsu rád, když to semtam odložím a batoh je sundanej rychleji než vesta.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:50 ® ZN
ZN

regulus: no, a krom toho, když příjdeš v těch zmáčených ryflích a tričku potom do hospody, taky to nepůsobí nijak dobře. Dokonce by tě tam nemuseli pustit:-))

Je to fakt, všichni na to nemusí mít, nebo nejsou ochotni to do vesty dát. Ale to nic nemění na faktu, že je to dobrá věc. A já nejen že pořád brodím, já se dokonce občas i potápím:-)

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:39 ® regulus
regulus

ZN – no máš recht, ty rifle jsou na brodění fakt blbý, dlouho to schne, v broďákách je to lepší. -:))) No a co se maskáčů týče , tak si všimni, kolik lidí v nich na ryby chodí.
S tou vestou se zbytečně točíte, kdo chce vestu za pětikilo a vyhovuje mu, ať ji má, je velmi pravděpodobný, že vesta za pět litrů je komfortnější, ale někdo ty prachy za to prostě nechce dat. Co se matrošu týče, tak ne každej ty tzv. špičkový materiály snáší. Pokud většinu sezóny brodíš, tak je na místě i kloudná vesta i dejcháče. Já zabrodím tak 5× za sezónu takže vestu nechcu a stačí mě neopreny.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:30 ® toulovec reakce na …
toulovec

:o))) hezky rudooooo :o))) tyvole to je gymnasta

proč tak zatahuješ ten pajšl??? Za blahobyt se není třeba stydět :o))

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:28 ® ZN
ZN

modrák: jasně máš na to právo, psát svůj názor. Jde však o HODNOTU takového zdělení. Když napíši, že na rovnici E=mc2 mám jiný názor, budu za blbce. Názor, nenázor.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:27 ® rarach

Desingově povedený muškař, když si zapomene ponožky!! V Bobově pašíkovi se naštěstí vždy něco najde, takhle vypadá koalice rudých a zelených, prostě maj k sobě blízko.

reagovat
foto/forum/2006/th-img698.jpg
Středa 12. července 2006 ve 14:19 ® rarach

Přesně tak, tady je zakořeněný, že uniformu mají vojáci, policajti a ostatní složky, které nemají mezi lidem českým moc důvěru a  je zakořeněno že na uniformě či nějaké povinosti nosit na sobě je prostě něco špatně (kdo nosí kvádro je vůl!!),pamatuji tu módu: fasoval se vaťák a filcáky… jiné věci, které lid používal spíše na chalupách a na rybách, to samé se týká vyřazených uniforem armády. Když jsem ještě dělal i myslivost už kolem roku 1995 se vyzývalo(, že není vhodné ani honcům nosit vyřazené hadry s armády, zvláště zahraniční hosti (ti opravdový myslivci na to poukazovali). Proto nelze než souhlasit se ZN a Pupákem atd., kromě toho, že to navenek pěkně vypadá, tak je to hlavně funkční a pohodlné. Měl by se zapojit Pike, ten by to tady rozsvítil.

reagovat
Středa 12. července 2006 ve 14:15 ® pupak

toulovec – tobe pomuze jen kdyz mi ustrihnes letni borodici kalhoty nad kolenama . . . skoda ze te nikdo z nas nevyfotil:-)) ))

reagovat