Chytej.cz

Internetoví Rybáří jakej internetovej revir?? necteno

10.7.2006 | Kouba | 9.053 zobrazení | 110 odpovědí

Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 17. července 2006 v 18:56 ® Prichy
Prichy

Alivio: ne, nehadame se ;-) , mozna kdybych rudu neznal, ale takhle se ase nekde potkame, dame cigo a v poho, vim proste, ze takhle vystupuje. Ale ted mi dochazi, ze mozna ma i recht, ze nejde zas az tak o pravdu, ale ze by to byl boj, kde musi byt vitez je taky blbost, mozna jde o to, aby kazdy rekl svuj nazor a meli jsme tak moznost vice pohledu. Jen se ho snazim presvedcit aby se vyhnul ve svych prispevcich osobnich veci. Dokonce si myslim, ze opozice (kdyz teda neni v opozici za kazdou cenu) je treba vsude, jen bych vynechal osobni narazky tjc.( ono kdyz ti napisu „prdelko prehradime jim reku“ a ty to nepochopis, muzes reagovat ruzne, a to je problem neverbalni komunikace, pritom, kdyz me znas, tak vis, ze tento obrat „z Oty Pavla“ pouzivam s oblibou, kdyz jsem nazhaven na ryby a nalozen ve velmi dobre nalade)
A tak narazka muze byt pochopena jako od „pratelske popichnuti“ po „degradace oponenta na debila“

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 18:16 ® Kouba
Kouba

wtf

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 16:26 ® Shrek reakce na …
Shrek

…když nedokážeš pochopit…

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 16:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kouba : Když nedokážeš o čem se ti dva dohadují,tak drž hubu!!!Sorry,ale už jsem to prostě musel napsat,víš o tý jejich hádce úplný hovno,navíc nemáš ani potuchy,co se děje mezi nima mimo web a budeš do toho remcat?To je neskutečný!!!!

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 16:14 ® Prichy reakce na …
Prichy

obesim.....ale fuj :-/

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 16:11 ® Prichy reakce na …
Prichy

„Začni s mouchou a určitě se nějak domluvíme, poznáš sám, až budeš mít za vycházku na Svatavě na prutu 50 ryb, že mlčeti je zlato.“
- ale jo, ja vim, to same se da rici o plavane, fidru ci vlacce (teda kdyz to hoodne jde :-)
- ja se ti prave snazim vysvetlit, ze na html strance muzes byt svymi prispevky jakoby vitez, ale ve skutecnosti to tak byt vubec nemusi…navic se nedozvis (treba jindy) od toho cloveka uz nic.....proste svuj volny cas uz nebude hodlat travit hadanim se na webu s osobou XY.
- na mouchou? …ne, zatim ne.....mozna to budu videt nekdy jinak, ale ted me to nelaka. Navic mam hrooooznej strach, ze se na tom objesim :-D :-D

.....pokud jsem na neco zapomel doplnim pozdeji…musim ted zmizet .

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 15:57 ® pif
pif

rarach:jen budu reagovat na invektivu k mé osobě.psal si,že se o tobě cosi ví,nějaká antipatie na komanče.kde bereš v sobě to vizionářství?(zá­měrně nepoužívám termín nabubřelost-:))já jsem o tobě v životě neslyšel,(možná to bude tím,že jsem před soudruhama zbaběle utekl na západ)až zde,tak jsou dvě možnosti.buď jsem o hodně přišel,že jsem o tobě neslyšel a nebo jsem nepřišel o nic.ale silně převažuje druhá možnost.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 15:44 ® HaD reakce na …
HaD

rarach: o množství lidí nepolemizuji. Důležitý je růst. Myslím, že jsme za 4 roky existence (3 roky se mnou) vyrostli dost a rozhodně poměrově více než desetiletý soused. Pod mojí taktovkou je jen desetinásobná návštěvnost. Asi jsem mohl dokázat víc. Promiň. Na víc jsem asi ale neměl. Mrzí mě, že jsem Tě zklamal.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 15:40 ® HaD reakce na …
HaD

To není vytrženo z kontextu. Jestliže chápeš prosazení svých názorů jako výhru a chováš se „tvrdě jako hráč na fotbalovém hřišti“, pak Ti musím oponovat. O to šlo. A v tom prostě souhlasit nemohu.

S tím mojitem to byla nadsázka a odlehčení. Jestli jsi to nepochopil, tak už to víš ;-)

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 15:31 ® rarach

Had: Hřiště jsi účelově vytrhl z kontextu.

Mojito je tvůj subjektivní pocit a je to relativní, jak už psal Regulus. První liga je něco o čem se nejvíc mluví, je nejsledovanější atd. V Česku jednoznačněpivo , že )to se pár týdny nezmění). Tak stejně jsem vztáhl ligy k webům, o úrovni jsem nepochyboval (vztaženo k návštěvnosti a diskusi, možno ověřit v prvním příspěvku), o tom, že sem chodí méně lidí než na MRK nepochybuji a Ty snad také ne nebo máš taky pocit, že tady víc lidí rybaří. Pro Kyselku je taky důležitější porazit ve fotbale Vojkovice a může to být pro mnoho lidí vrchol sezóny, ale první liga to není.

Termínu Sportovní rybolov bych se sakra vyhnul, blbější slovní spojení asi neznám.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 ve 13:43 ® HaD
HaD

Mr.Stick: omlouvám se za zdržení, byl jsem na dovolené a teď mi týden nešel počítač a internet (blesk odpráskl server, modem, několik základních desek apod.), takže jsem měl jiné starosti. Zítra to odejde.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 ve 13:29 ® HaD
HaD

rarach: Chytej není hřiště, kde se musí vyhrávat. Pokud to tak chápeš, pak jsi na velkém omylu. Rybařina i Chytej jsou především zábava a koníček, byť se říká „sportovní“ rybolov.

A když už tu byla řeč o ligách, pak musím říci, že pro mě je v současnosti první ligou MOJITO… Pravda, ještě před pár týdny to byl jiný nápoj a časem se to jistě změní ;-)

reagovat
Pondělí 17. července 2006 ve 12:34 ® rarach

433049 a 433050, Svatava 1 a 2 , MO ČRS Sokolov, Kde tam čteš rarachovo či Gašparovo revír? Ty jenom závidíš.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 11:11 ® Cudla
Cudla

Začínam tady projedu si vše kouknu k sousedum a vracim se sem každý má svůj názor,já jsem tady DOMA

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 11:06 ® Kouba reakce na …
Kouba

Začni s mouchou a určitě se nějak domluvíme, poznáš sám, až budeš mít za vycházku na Svatavě na prutu 50 ryb, že mlčeti je zlato--------- to me připadne jako „Nikomu nic neříkejte tady můžu chytat jenom já“---Nevim sou aji takoví rybaří :-(( ((

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 9:39 ® Bezďa reakce na …

Můj názor na MRK nebo CHYTeJ je asi následující Zálaží na tom, kterej server určitej člověk navštívil jako první. Já jsem byl poprvé na MRKu a hodnotil jsem ho jako super server. O chytej jsem se dozvěděl až s odstupem času. Po první návštěvě na chytej jsem byl docela zklamán, bo se mě zdál docela nepřehledný, ale asi to bylo tím, že sem byl zvyklej na MRK. Čím víc ale navštěvuji chytej, tím víc se mě začíná líbit. Hlavně články od HaDa jsou velice dobré a vždy si je rád přečtu.

reagovat
Pondělí 17. července 2006 v 9:07 ® rarach

Příchy: Naopak, beru to jako zajímavé návrhy, to že mne třeba ta Tvá vize neosloví není problém webu, to je problém můj a třeba se bude ostatním líbit, dokonce si myslím, že když se to nelíbí rarachovi, spoustě lidem se to na just líbit bude. Já bych třeba chtěl aby se dal editovat příspěvek, to mi tady fakt schází.

Beru to jako slovní přestřelku a u přestřelky je nejdůležitější aby Ti nedošla munice, ostatně já to asi zdaleka nežeru tak, jak ostatní, mne to jde samo.

Začni s mouchou a určitě se nějak domluvíme, poznáš sám, až budeš mít za vycházku na Svatavě na prutu 50 ryb, že mlčeti je zlato.

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 22:19 ® Prichy
Prichy

rarach: no vidis, nakonec se mozna i shodneme. Problem je prave v tom, ze ty mi neporadis, neb si to nechas pro sebe (rikam „tebe“ a „me“ ale myslim nekoho..kohoko­li)…nikdo vetsinou neprozradi uplne vse, ale je tu spoustu lidi, kteri mozna nejsou „tak slyset“ ale vi o mnoho vic, nez my vsichni dohromady a pokud je nekdo utipne, tak se nejen nedozvi nic, ten kdo je utipnul, ale nikdo. Proto se snazim nebyt agresivni i kdyz ver, ze bych to take dokazal.

Jestli to tady beres jako slovni boj ci match, tak ja prave ne a zde se mozna i kruh uzavre, byl to totiz prave ten rozdil mezi chytej a mrk. (ted uz si s tim nejsem tak jisty) Proto diskutujme, ale pokud nikdo z nas nic neprozradi o rybach, technika, ci svych rybich oblibencich (nekdo lipan nekdo kapr, nekdo stika atd atd.) zbydou nam temata jako komunisti apod a to budeme uplne nekde jinde :-)

Porad jsi mi jeste neodpovedel, proc jsi chtel vedet o tech mych navrzich? Kdyz uz se ti nelibila moje prvni reakce, kde jsem s tebou paradoxne (az na skatulky) souhlasil (skatulky jsem zavrh proto, ze je zde opravdu vice vlacaru nez jinde)

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 21:34 ® rarach

Regulus: Tohle není vůbec jednoduchá otázka, tazatel chce poměrně dost toho vědět. Já neprezentuji svatou pravdu, ale pouze svůj názor. Nikdy nepíšu co je pravda, ale dle mého názoru. Pif: takovej je sport, bez sebevědomí nemáš na hřišti co dělat a tohle je slovní sport a solidní hřiště. Proč si furt myslíte, že je to o pravdě, je to o prosazování názoru. To s těma komsomolcema a ostatním si nech, to jenom tvoje trapná obrana, komanče, komsomolce, ČRS a ostatní komunistické vymoženosti nesnáším, to se mne ví, asi s tím máš zkušenost spíš Ty, ne? Příchy: Máš pravdu někdo mi poradil, ale nebylo to nikdy myšleno tak abych se s tím někde chlubil a posílal to dál, není problém Tě u vody upozornit na chyby, případně Ti poradit s mouchou, ostatně ono se to často otáčí. Jednou já Tobě, jednou ty mojí maličkosti, ale toť vše. Nic veřejného !! Lipan a pstruh je nedostatkové zboží.Taky si myslím, že nic zvedat nemusím,já tu nadzvedávám dost lidí a tomuhle webu dávám impulzů dost. Takovej Milki beze mne neudělá ani čárku. Nejsem ten typ: osobka – reply- žížala na kapra,– ale nemusí to fungovat.

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 13:56 ® Prichy reakce na …
Prichy

alivio: ale fuj :-/

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 12:49 ® Kouba
Kouba

Patriot chytej forever :-)) )

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 11:57 ® Shrek reakce na …
Shrek

jo Rudo,vem to do ruky,potěžkej to,koukni na to z více stran a pak to pujč Příchymu :-)) )))

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 11:41 ® Prichy
Prichy

rarach: co ti na to mam rici…rekl jsem ti, co jsem myslel a stejne jsem zadny nazor nedostal.....o po­moci uz ani nemluve, tak mi ted teda v klidu vysvetli, o co ti slo ? :-o (jinak tobe asi taky obcas nekdo s necim poradil, tak proc nechces alespon neco predat dal)

PS: opravdu by nezaskodilo obcas (spis casto) vztit tu (nejakou) vec do ruky, potezkat, otocit a podivat se na ni z co mozna nejvice pohledu…clovek pak ziska lepsi predstavu

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 9:28 ® antony

Kdyby se každé fórum,či otázka rozjely ve stejném stylu jako toto téma,tak by nebylo lepšího serveeru…

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 8:32 ® pif
pif

rarach.když to tady tak pročítám,minul ses dobou.tvoje sebezahleděný,e­goistický slátaniny,pod­souvání svých,rádoby echt pravd,by se hodilo na povolání komsomolskýho náborčího.a nebo,včil mě to napadlo,bys mohl být CML.pro neznalé centrální mozek lidstva-:))))vyprdni se na moralizování,vnu­cování svýho pohledu na svět.co persona,to jiné názor,ale nemají potřebubu to ventilovat a troubit do světa.
a teď k tématu.navštěvuju oba weby,ale kecám jen na chytej,jelikož mám tady kamarády a chuť komunikovat.a spor o to,které web je,a které není první,druhá ,potažmo třetí liga je mě uplně u prdele.jaký piješ cumbajšpílpivo ?já černou horu,to je(podle mýho narcistickýho přesvědčení) jedinýpivo ,který kope první ligu.a najde se hafo lidí,kteří se mnou nebudou souhlasit,což je logický.tak je to správné,tak to má být.že je to malépivo var?a co?vaří výborné malvas. a tak to je i s webama.......

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 2:45 ® Bosanac

Milky: Cely tvuj predhozi prispevek je matouci , a veta pred vysvetlenim zkratky navodi na nepochopeni/pocho­peni , cesky , slovensky , moravsky . A o tom jestli rarach chtel nebo nechtel pochopit nejsem si jisty .

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 1:47 ® Milky reakce na …
Milky

..já jen vysvětloval zkratku, což jsi nepochopil stejně jako Rarach, jen s tím rozdílem, že on nechtěl pochopit.

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 1:19 ® Bosanac

Mam v pocitaci otevrena vzdy dve okna ,a to jsou MRK a Chytej. MRK zacinal prvni Milky a byl puvodne zamyslen jako lokalni, moravsky web , ale prerostl v neco uplne jineho , nejen na cesky server ale i dost Slovaku ho navstevuje a prispiva . Chytej ozil jak sam vis z puvodniho vlackarskeho serveru p. Fikara na Chytej v teto podobe diky HaDovi . Na oba servery uz hodim prakticky jen kvuli lidem ktery ho navstevuji , diky MRku a lidem z MRku jsem zacel s muskarinou , na Chytej jsem nasel nekolik lidi kteri stoje za to abych precetl co pisou a prispivaji , ja uz sam moc neprispivam ani ne kvuli jazyku ale uz jsem spis takovy rejpal, a abych radil v muskarine to mi neprislusi , vlacce uz tolik casu nevenuji a nekonecne psat jak se vede twister nebo wobler , nebo propagoval urcitou znacku uz na to opravdu nemam nervi . A prat se o tom co je lepsi je k smichu , kazdemu vyhovuje neco jineho . Jsou „tady a tam“ borci co presedlavali a zanevreli na jeden nebo druhy web . Ja se citim prijemne na obouch prave diky lidem jako je toulovec , pupak , jiris , HaD , medved , ZN , pike, sumik , LiborH prave kvuli tomu ze nejsou suchoparny , poradeji a pobaveji . Chodim i na jine int. reviry v chorvastine ,srbstine a slovinstine ale ne tak casto .

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 0:48 ® regulus reakce na …
regulus

Prurtos – ne podle mýho, ale podle Rarachova

reagovat
Neděle 16. července 2006 v 0:05 ® Prutos
Prutos

Ale klucí klíd… :-)) )

Podle Regulova dělení patřím do druhé kategorie. Tj, že navštěvuju oba vortály, ale přispívám jen na Chytej. Prostě zatím nemám potřebu se na MRKu projevit a až ji budu mít, tak tak učiním.

reagovat