Vyhledávání
Internetoví Rybáří jakej internetovej revir??
10.7.2006 | Kouba | 9.200 zobrazení | 110 odpovědí
Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. července 2006 ve 23:54 ® regulus reakce na …
-
Rarach – tys napsal jenom jih Česka, takže sever, východ, západ ne, tak bys tam toho tolik vypisovat nemusel. -:)))
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:52 ® regulus reakce na …
-
Rarach – ještě bych viděl minimálně jednu skupinu.
Ti co chodí ale neprezentují se
Jedna věc mě na tobě ale docela fascinuje. Umíš udělat ze zcela triviální otázky, na kterou lze odpovědět jednou strohou větou diskuzi s několika sáhodlouhými příspěvky. Scénáš je jednoduchej, řekneš A a druhej řekne B, ty řekneš ne A je správně, třetí řekne mohlo by to být C, ty zase A je správně....... Zajímalo by mě, kde bereš tu sebejistotu, že máš vždycky pravdu. Akorát si neuvědomuješ, že pravda je relativní.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:46 ® rarach
-
Regulus:Kurva, My se pěkně vožerem, kurva kdo bude řídit zpátky to nevím, Bobo furt chrápe, kurva
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:41 ® rarach
-
To bych musel právě psát jihočesko a jižní morava a severní čechy a severní morava a ještě Slezko. Dej nám svátek brňáku!!
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:34 ® regulus reakce na …
-
Rarach – je jednodušší napsat jihočesko (zmáčknu o 1 klávesu míň (Shift – nepíšou se velký písmena) -:)))
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:33 ® rarach
-
Regulus: Cejtit se můžeš jak chceš, drž se faktů, já bych se také cítil lépe v sudetech, hlavně bych se určitě lépe měl, pro pány kritiky, polovina naší rodiny tu žila mnoho let zurick (tomu nazad) a moje babička dodnes neumí dobře česky, nejsem žádná náplava.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:28 ® rarach
-
Láďa: já dloubal vždy, to už je moje image. Nemá cenu si nic namlouvat, valná většina co se teď hlásí do diskuse, staré chytej nepamatuje, ono ruku na srdce, dopadlo by to s nima podobně jako na MRku, umíš si představit tehdá příspěvky Lukase a co by se strhlo, já jo. Na druhou stranu je dobře, že někteří normální a ne až tak akční si tento web našli a umí si tady říct svoje, ale je jich proklatě málo. V zásadě tu vidím tří skupiny: Ti co chodí aktivně na oba největší servery. Ti co chodí na oba, ale prezentují se pouze zde. Ti co si myslí, chytej je můj vrchol, neuvědomují si, že svejma tlachama chytej vůbec nepomáhají, ale ve skutečnosti mu škodí. Zvláštní skupina je Had, kterej by normálně byl v první skupině.
Regulus: Je jednoduší napsat jih Česka než to rozepisovat.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:10 ® mirmen
-
Chodím na víc internetových RYBÁŘSKÝCH prostorů a na každém si najdu to, co tam hledám ( namátkou mrk. cz. chytej.cz, ryby.sk , onarb.sk, rybareni.com, fishingmagic.com, barbel.co.uk , vlasenku.ru, fishing.pl aj.). Stupidní žabomyší války mne nijak neoslovují. Kdo chce ( A MÁ NA TO ) , tak posuzuje svět kolem sebe PODLE FAKTŮ A TAKÉ UVÁŽLIVĚ !!! Na všem je něco, jak do plus, tak do mínusu.
A co je osobní – to je právě to, jak se s tím dokáže jedinec vypořádat. Vnášení řevnivosti, pomluv, drbů atd. je podle mne pod úroveň slušného člověka.
A - mimochodem – na spoustu fantastických rybářských stránek jsem se doposud určitě nedostal.Chci poděkovat všem tahounům, kteří jsou ochotni věnovat svůj volný čas , své nápady, svou energii aj. tomu, aby vytvářeli komunikační prostor a přinášeli nápady, podněty , výzvy aj.
Kritizovat tvůrce je snadné. Za sebe – osobně – netroufnu si na to, protože netvořím.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 23:05 ® Láďa
-
Rudo:dloubeš do vosího hnízda. All:v době třeskutých mrazů,kdy se na ryby nedalo chodit či při jarních povodních,tak jsem tak ze zajmu sledoval aktivitu na obou servrech.Jestli tady to za týden na přívlači poskočilo o 20 příspěvků,tak to bylo hodně,ale vedle na Mrku to pánové bylo 20 příspěvků do hodiny.Nevím co je tady zaměřeno na přívlač,ale chytej jako takové určitě neééé.Bejvávalo.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:59 ® regulus reakce na …
-
Rarach – moc dobře vím, jak jsi to myslel s jihem Česka a napsal jsem to protože je to to samý, nemyslel jsem tím jihočeskej kraj. Mimochodem necejtím se, že bych bydlel na jihu Česka, ale na jihu Moravy. -:)))
Nemyslím si, že je Chytej jednička a středem rybointernetu, ale nesouhlasím s tvojí definicí. O ambicích nehodlám polemizovat, jde to mimo mě.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:56 ® rarach
-
Jinak o těch poznávacích věcech, já taky neznám nikoho jiného než Boba, kdo nosí čepici MRK pořád na hlavě, ale poznali ho lidé jak na Moravě tak v Čechách (třeba i na benzince) na Ohři (severní čechy) kde dokonce, když se představil onomu tazateli odpověděl, když ty jsi Bobo, tak tohle musí být rarach a na chytej LSD nechodí.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:42 ® rarach
-
Regulus není to tak, není to ani o rybách ani na rybách ani nijak jinak. Tenhle web byl vždycky dvojka a já ani nemám pocit, že by někdy byla ambice aby to bylo jinak (to myslím v dobrém). To je jenom Vaše zbožné přání a jak se tu často objevuje ona falešná myšlenka, že chytej je středem rybointernetu – není!
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:34 ® rarach
-
Čtete nebo bdíte, napsal jsem jih Česka a ne jihočeské, pak kdo tu má problémy s češtinou, já si název Česko nevymyslel. Milky ty si to hoď, přispěj jednou něčím rybářským a můžeš mi tykat (na MRK přispívá RW z Islandu a co jako, myslíš , že by neměl). Láďo pamatuju si dobře všechno, no, ale těď tu zase můžeš chytat kapra na žížalu, ale nemusí to fungovat, no není to skvělé, je to skvělé!!
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:16 ® Láďa
-
Rarach:pamatuješ na doby kdy jsme tady řádili dlouho do nočních hodin?A pak byl šmitec.Už je to sakra nějakej pátek.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 22:16 ® Milky reakce na …
-
Rudo, jsi zase na omylu. Chytej je nejen českou, ale i slovenskou záležitostí a když už ses dotknul MRKu – víš co ta zkratka znamená? MORAVSKÝ Rybářský Klub. Jestli se tu cítíš nespokojen, prosím, změň to!!!
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 21:20 ® regulus reakce na …
-
Rarach – asi tě musím zklamat, obávám se, že jsem ještě nepotkal normálně u vody rybáře s čepicí nebo tričkem MRK a kromě Prutose vlastně ani Chytej. Je ovšem pravdou, že chodím na ryby jen na JM. No a pokud se toho plkání v diskuzích týče, a vezmu-li v úvahu početnější „základnu“ na MRKu (nevím jak to tam v současnosti je s diskutováním) nebude to náhodou tím, že zdejší osádka je víc na rybách než u počítače, kdežto na MRKu je to obráceně a vzhledem k vyššímu počtu „členů“ to vypadá, že to tam žije? No a tvoje tvrzení, že Chytej je především jihočeská záležitost, tos nemyslel vážně, že???
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 20:47 ® rarach
-
Příchy: No vidíš, že to šlo chlapče. Problém vidím v tom, že třeba já bych nikdy neprozradil nic konkrétního a už vůbec ne o rybách jako je lipan, pstruh. To je moje lovecké tajemství a já ho ctím. BoBo: Asi jsem to špatně pochopil, ale tohle vláčkařský web? Už dávno ne,tohle je klasická všehochuť, ale je tu dost o trochu víc příspěvků o přívlači, při té celkové diskusní bídě. All:Nechci Vás házet do jednoho pytle, ale lidé jako Lukas,Kouba,Pytel a jim podobní pubescenti nechodí aktivně na MRK, protože by tam dostali sodu, chodí tam jediná jepice, ale to je maskot a ten je vždy jeden. Nejvíce informací praktických dostanete vždy při diskusi a ta oproti mrku vázne (spíš chcípá) a to je největší rozdíl mezi weby. O poznávání rybářů mám taky opačnou zkušenost, když někde vylezete s čepicí MRK, skoro vždy se někdo chytne, s chytej je to vyloženě záležitost jihu Česka, ale to je právě důsledek rozdílu v návštěvnosti a s tím spojenou aktivitou návštěvníků.
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 19:29 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Mr.Stick: Původně jsem vůbec nechtěl na tuto otázku reagovat, ale musím…
- S tím že MRK má trošku navíc oproti chytej.cz musím souhlasit, prostě se do toho kluci obuli pořádně dřív a hlavně nejde o specializovanej server pro vláčkaře.
- Nesedí Ti grafika? To je věcí vkusu, mě zase více vyhovuje grafika na chytej. Když tak vzpomínám, jak před nějakou dobou měnili grafiku na MRKu, tak bylo taky spousta nespokojených, jde jen o zvyk. Někdo holt musí mít na palubce auta neony a někomu sedí „strohý německý styl“.
- Nefungující služby?
To si ale vážně děláš prdel, ne? Fakt na základě jedné zkušenosti odsoudíš celý web? Já na první kšiltovku z MRKu čekal 3 měsíce, na druhou čekám víc jak 3/4 roku. (poptej se Romana)
- Sobota 15. července 2006 v 18:34 ® Tomik
-
Chodím pouze na chytej, na mrk chodím jen opravdu vyjímečně…
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 14:31 ® CeP reakce na …
-
nebude to tim ze u sousedu jsou dva, takze v pripade dovolene jsou zastupitelni coz v pripade jednoho HaDa nelze? a HaD byl ted 10 dnu mimo republiku, coz verejne oznamoval ve vseobecne diskuzi.. jen se ptam…
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 14:16 ® regulus reakce na …
-
Mr.Stick – to máš asi pravdu, já si nic z chytej neobjednával a z MRKu už vůbec ne, tak s tím nemám zkušenosti …
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 14:13 ® Mr.Stick
-
@regulus: Tady nejde o to, že je jen na speciální příležitosti, když si ho prostě objednám, očekávám, že dorazí…proto jsem napsal, že služby serveru chytej nestojí za nic, když to nestíhaj, nemaj inzerovat!!! Tohle se mi na MRKu ještě nestalo…
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 12:51 ® Prichy
-
rarach:
- jak pisu je moje vec
- muj navrh znel, po otazce „Hade, kolik ma trafic?“ „neomezeno“
sem na web udelat nejaka ta videa…filmiky cca 20–30 minut v dobre kvalite, napr. jak HaD chyta parmy, ci pruvodce tou ci tou prehradou, ci jak napr Ruda chyta lipany (kucharka zacinajiciho muskare :-o)(pocitac bych udelal ja, ale pokud je max. odeslat prilohu tak s tebou asi nic nebude – jsou tu lidi z ruznych mist republiky tak napr. ten pruvodce by byl super. (jiste chapes, ze na takovy veci je lepe vice lidi, kritika, nazory, dohoda)
bohuzel nerozumim vecem kolem penizku a legalnosti (napr kodek na video bychom museli mit free apod.), jsem ochoten natocit a upravit jeden film, to je vse.
dalsi navrh ......hledam programatora Delphi, ktery by napojil muj nedodelany program (Rybarsky zapisnik) a nasrouboval na Bobovo logovane soubory z meteostanice..... (bylo by zajimave mit tlak a teplotu zpetne treba par mesicu let zpet)( konecne bych vyvratil Vaclavovo tvrzeni, ze zadna pravidla brani ryb nejsou
)
- to co jsem navrh, tak je kvuli me a opravdu netouzim vlastnit nejaky web ci podobne, ale urcite to nevylucuje to, ze obcas nemuzu udelat nic pro tento web za dekuju ci cepici (bohuzel po rybarske strance na to dle me nemam, jsou tu povolanejsi)…
- muzes mi moje navrhy zdrbnout, akorad ted uz si to prectou vsichni…i MM a RC…jestli vis koho myslim (a to jsem nechtel…presto, ze to muze byt naprosty propadak!!)
jinak mi nevadi tvoje nazory, ale vadi mi, ze dokazes nazvat mirmena (ted si fakt nevzpomenu…jo ty picovyno jsi mu myslim napsal) i kdyz vis o nem velky hovno!! apod…nazor je jen nazor, ale da se to napsat i jinak)
Takze pokud do toho jdes, tak dej vedet, pokud ne, tak se taky zlobit nebudu, kazdej mame sve casove moznosti.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 12:50 ® regulus reakce na …
-
Nortboy – plnej souhlas, slovo prachmizerná je v některých odstrašujících případech slabý výraz, pro to snad není ani slušný ani český slovo.
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 12:33 ®
-
Jsem maximálně spokojen s „chytej“ a na „mrk“ vůbec nechodím, (resp. jen velmi vyjimečně). Tím ale nechci říci, že je „mrk“ horší nebo lepší…prostě mi vyhovuje „chytej“. Jedno si ale neodpustím: Na obou je prachmizerná č e š t i n a. Tedy většinou. (Tak a do mě!!!):)
reagovat - Sobota 15. července 2006 ve 12:23 ® kubas
-
U mě vítězí jednoznačně CHYTEJ!!!!!!!!Mrk je na dvě věci(domyslíte si na jaký dvě:o)))))))))))))
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 10:54 ® Shrek reakce na …
-
pife,to je zcela samozřejmě pravda,ovšem to je chovný revír,tam si asi nic neulovíš.Něco se dá chytit na rande.cz,už se mi tam jednu trofej povedlo ulovit. Hihihihi
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 10:07 ® Sander
-
Pravdou je, že na mrku je mnohem větší množství informací, ale to je tak jediné, co by mě na měm zaujalo. (I když jsem ještě ani jednu radu z netu u vody nepoužil). Na chytej je mnohem lepší a upřímější atmosféra, lidé se respektují a v dosti případech se i znají. Mám internet od letošní zimy a tak do dubna jsem si mrk nemohl vynachválit. Ale až nyní jsem si uvědomil, jak jsem byl „slepý“. Mrk navštěvují podle mně z 90% lidé „z nudy“, prostě bez vztahu k přírodě a bez čistého rozumu. Hledají, jak se doma zabavit. To není nic pro mně, těch 10% co tam je k něčemu, nemá šanci se vyrovnat přesile. Nemusí to být pravda, rád bych se mýlil, ale tak to prostě cítím…
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 9:43 ® pif
-
oba dva se dají,ale freefoto je nej.
reagovat - Sobota 15. července 2006 v 9:21 ® Lukas
-
já přišel k chytej.cz když jsem hledal dobré články pro začátečníky ale hlavně mi zaujal článek „woblery značky BigMike“(i když to není tak moc pro zacatecniky)ale i jiné přečetl jsem si některé a zaregistroval.
reagovat
a vím že když se tu na něco zeptám tak do mě nebude nikdo rejpat(skoro) takze chytej!ale na mrk se kouknu take ale ne tak casto jako na chytej.cz .