Chytej.cz

Internetoví Rybáří jakej internetovej revir?? necteno

10.7.2006 | Kouba | 9.085 zobrazení | 110 odpovědí

Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 15. července 2006 ve 2:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rarach: och,to nemuselo být.Ono o té zlaté Jesenici-nevim nevim po dnešku.

All: u mě je to chytej.cz.A to z toho důvodu,že jsem od dětství přicházel do kontaktu s kajmanem,pak jsem kouknul na chytej a nemám ZATÍM potřebu koukat na Mrk.Netvrdim že se nepodívám,občas kouknu,ale na chytej jsem 99,9% častěji.

reagovat
Sobota 15. července 2006 v 1:46 ® regulus reakce na …
regulus

Mr.Stick – To snad nemyslíš vážně s tím šátkem. Sorry ale to mě připadne ulítlý. Nedovedu si představit, že bych někde u vody s tím lítal, je to pro zvláštní příležitosti, např. pro srazy atd. a byl uraženej, že ho ještě nemám.

Rarach – kurňa, nevím jestli se nemám začít červenat. -:)))

Prichy – trochu jsi mě zaskočil nebo abych pravdu řekl, nevím jestli si chtěl říct A nebo B. Máš nějaké nápady, fajn, šéf tohoto webu je HaD a on rozhoduje. Můj názor, že mě Chytej vyhovuje víc než MRK nezmění vůbec nic na jeho sledovanosti, navíc tě musím upozornit, že su mírně ujetej, pokud sis toho ještě nevšiml. -:))) Možná si s Rarachem dáme na srazu „do řepy“, ale myslím si, že to nebude nic tragickýho, každej z nás je svým způsobem rapl, ale ve svojí podstatě zastáváme podobnej názor (kromě pražský defenestrace funkcionářů ČRS).

reagovat
Sobota 15. července 2006 v 0:17 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

No já jsem registered na obou a jednoznačně u mě vede MRK…souhlasím s rarachem, že chytej je prostě druhá liga – strohá grafika, nefungující služby (již 14 dní čekám na šátek atd…)Dají se tady najít sice dobré články, ale MRK je MRK…

reagovat
Pátek 14. července 2006 ve 23:56 ® rarach

Příchy: asi milion slov a asi dvě věty k tématu, jdi do politiky nebo do dža. Děláš přesně to co nemám rád, co se bojíš kurňa nejsi žádná prvnička nebo si nevěříš? Mne samozřejmě zajímá co by jsi zde zlepšil, ale určitě to zajímá i ostatní nebo možná ne, ale rozhodně by jsme Ti to mohli tady pěkně sepsout. Tahle to vypadá jako jedna paní povídala. Navíc web není můj a nikdy nebude, nemám k těmto věcem vztah a nikdy ho mít nebudu, pro mne je vrcholem poslat mail s přílohou nebo lehce dodělat fotku ve fotoshopu, jsem počítačovej analfabet, ale mám PC rád. Prostě, ačkoliv to tak místy nevypadá, nejradši lidi typu Regulese, ZN, Alivio a ostatních co to dovedou rozpálit do růžova a perou to do mne ze všech stran. Proč si myslíš, že rybařím s Bobem, protože kromě toho, že něco pochytáme, taky se občas pěkně posekáme, ale vždy si to nakonec vysvětlíme a jdeme dál. (Moje zlatá Jesenice-tam jsou ryby). Jedna známá internetfigura by Tě označila za Loosera bez energie, nemám lepší přirovnání, nevaž se – odvaž se!!!!

reagovat
Pátek 14. července 2006 ve 21:12 ® Prichy
Prichy

rarach: mozna malinko nesouhlasim s rozskatulko­vanim..ale jinak svata pravda.....kvuli clanku ospreye jsem zacal obcas chodit na mrk (nezpychni :-) )…takze to je bezesporu, porovnavat tyto weby lze tezko, at jiz clovek napise cokoli, tak to uz nekde bylo…takze kdo zacal prvni vede…ovsem je zde i jista diference…nikde asi nebude tolik vlacaru. Davidovi uz jsem navrhoval nejake veci, ktere by se mohli zde objevit, ale pravdepodobne je to tak casove narocne, ze to neni mozno vubec v jednom cloveku zvladnout!! (HaD: fakt o tom premyslej!!)

Jinak pridavam, ze posledni dobou ctu clanky spise vypravne, snazim se cist mezi radky a myslim, ze mi davaji mnohem vic, nez „vemte prut takovy a takovy…vlasec od teto firmy“ apod.

Co se tyce mych navrhu…tak je zde ventilovat nebudu, ale vezte, ze byste byli velmi mile prekvapeni a mozna se to nakonec zkusim sam, i kdyz myslim, ze to nebude na takove urovni, jak by melo byti. Pokud bys rudo mel zajem se dozvedet vic a treba vzit za konec tohoto provazu, tak jedine soukrome nejlepe z oci do oci…

reagovat
Pátek 14. července 2006 v 15:00 ® Kouba
Kouba

Taky bych jel na sraz ale zrovna ten termin odjizdim!!Jeste sem na zadným chytej srazu nebyl a doufam ze do budoucna se to zlepší:))))a budu moct jet taky

reagovat
Úterý 11. července 2006 v 15:53 ® Gagi

Předesílám že navštěvuji více stránek s rybářskou tématikou. Stýská se mi po starém chytej, dnes je to podle mě velmi podobné a to bohužel i v netoleranci a neochotě přemýšlet o slovech druhých. Nicméně většinu lidí co jsem poznal osobně na dírkách bych zase rád potkal. Snad to dopadne a budu se moct zůčasnit srazu.

reagovat
Úterý 11. července 2006 ve 13:21 ® Kouba
Kouba

Ja dávám Každopádně přednost chytej! Sem si otevrel okno s chytej a druhy okno s mrkem muj nazor je že mrk tady pusobí delši dobu tudíž tam je toho vic ale někerý članky uplně o ničem! A nemám rád takovýy ty rybáře kteří všechno vijou a  všechnou znajou když snima sedite u vody tak dělaj strašne chytry a neřeknou vam nic! prostě delaj machra na mrku me to přide že je to jenom pro takovy rybaře tím nechcu nejak někoho nebo něco pomlouvat je to jenom můj nazor a proto davam prednost chytej uz aji kvuly vzhledu posloupnosti a orientaci v webu!! no proto tady sou mrk a chytej kazdej si pride na to co jemu vyhovuje je to jenom otazka nazoru která mě zajimá:)))))))))))

reagovat
Úterý 11. července 2006 ve 12:43 ® Dědek
Dědek

Na MRKu jsem sice registrován delší dobu, ale protože mi více vyhovovalo komornější a přátelštější prostředí, zustal jsem tady a jsem spokojený. Tím nechci říct, že se na MRK ani nepodívám, to ne, ale nezapojuji se do diskuzí. Sleduji vývoj tohoto servru od doby, kdy ho David převzal a jsem mile překvapen, jak se za tu dobu rozrost a hlavně zkvalitnil. Nejde donekonečna vymýšlet nová témata, takže je logické, že se některé věci stále opakují. Pokud mě to nezajímá, tak to nečtu, ale určitě jsou zde noví lidé, kteří nechtěji pátrat v archivu a raději se zeptají. Co je na tom špatného? Člověk je přeci od přírody línej a snaží si usnadnit práci. Možná jsem trochu předujatý, protože se s většinou zdejších starších borců znám.

reagovat
Úterý 11. července 2006 ve 12:21 ® mekvak reakce na …
mekvak

rarach: taky souhlasim,tady se mi libí hlavně články o přívlači(To­mash,Bass…)

reagovat
Úterý 11. července 2006 ve 12:20 ® regulus
regulus

Kouba, tak sem se hold sekl -:)))

Teď vážně (Rarach prosím tě nepřebírej si to jako útok proti tobě). Asi nejsu dost velkej rybářskej blázen a už vůbec jsem nikdy neměl potřebu číst rybářský časopisy nebo být zaregistrovanej na nějakým rybářským serveru. Internet tak trochu souvisí s mojí prací, takže ho využívám už poměrně dlouho. Čas od času jsem mrkl na nějakej rybářskej server, vždycky vypadl z vyhledávače jako cíl dotazu a vůbec netuším kolikrár to kterej server byl. Asi prvním serverem, kterej jsem začal navštěvovat cíleně byl Feeder club v souvislosti s koupí federového prutu a chytáním touto technikou. Co se týče sousedů, tak abych pravdu řekl tam moc nechodím, spíš skoro vůbec a pokud jsem hledal nějakou odpověď , tak byl dost problém ji tam najít, je to ale asi tím, že se tam nějak nemůžu zorientovat a konec konců v některých tématech jsou tam placama stejný bláboly jako vlastně i tady, MRK mě prostě nesedí. Na otázku proč sem se zaregistroval tady, vlastně ani neumím odpovědět, už si to nepamatuju. Nejspíš mě tu něco zaujalo a to asi hovoří samo za sebe. Otázka hodnocení co je první a co pátá liga jak to tu napsal Rarach je asi dost subjektivní, každýmu hold vyhovuje něco jinýho, má jinej žebříček hodnot. Já bych si netroufl to takle rozsortýrovat. Pro čistokrevnýho feederaře může být 1. liga třeba zmiňovanej Feeder club a vše ostatní z jeho pohledu naprosto nezajímavý. Takže u mě vede Chytej, ale ne z toho důvodu, že bych si myslel, že je nejlepší, spíš je to otázka zvyku.

reagovat
Úterý 11. července 2006 v 11:10 ® Lukas

rarach:to je jasna vec!

reagovat
Úterý 11. července 2006 v 10:22 ® rarach

Fedderista, atd.: falešná loajalita nikomu nepomůže. Nechci aby tento příspěvek vyzněl proti chytej, ale smozřejmě se najde mnoho, kteří to tak budou brát, jistě podotknou, že sem nemusím lézt, což je koneckonců pravda, ale já jsem rád, že tu tato otázka byla vhozena a já ji seberu. Tento web na rozdíl od mnoha navštěvuji již 4 roky a něco tady pamatuji. Chytej je v rybářských serverech jasná druhá liga a vždy byl, to asi nikdo nepopře stačí se podívat na příspěvky a jejich množství (všeob. diskuse včera 16 40.......), první liga je MRK a to jak návštěvností, tak i celkovou úrovní, 2 liga je ještě stále profesionální soutěž, ale holt na ní chodí míň lidí.Ostatní rybářské weby jsou již zaměřeny více na určitý druh rybaření nebo je to krajskej přebor. Úroveň zdejších článků je velmi dobrá, srovnatelná s MRKem, vyjímky se najdou na obou webech, chtělo by to přetáhnout Ospreye!!!, dnes preferuji už prakticky pouze muškaření, ale jeho články si přečtu vždy. Na druhou stranu jsou zde díky spolupráci s Kajmanem zajímavé seriály, což je jistě dobrá věc. Největším nešvarem tohoto webu je právě fórum a jeho přílišná loajalita k těm co pokládají dosti často opakované otázky. A pak samozřejmě prakticky mrtvá diskuse, málo mezi sebou lidé zde hovoří, klasika je… jsi na ICQ nebo skypu?, kurňa mluvte veřejně, diskuse jsou od toho!!

reagovat
Úterý 11. července 2006 v 0:58 ® Fedderista

Jednoznačně chytej,je to přehlednější a i články mají vyšší úroveň

reagovat
Pondělí 10. července 2006 ve 22:48 ® Lukas

No já jednoznačně na chytej protože na MRKu nejsem a nechci byt zaregistrovanej.je to tu lepsi.a prehlednejsi.

reagovat
Pondělí 10. července 2006 v 15:39 ® Kouba reakce na …
Kouba

NJN

reagovat
Pondělí 10. července 2006 v 15:23 ® Hora
Hora

50/50,mrk byl můj první ryb. server,který jsem navštívil,když jsem měl poprvé přístup na internet a kde jsem se zaregistroval,tady na chytej mám více známých a přátel z okolí bydliště.Ostatní nekomentuji

reagovat
Pondělí 10. července 2006 v 15:21 ® Jakub reakce na …
Jakub

Kouba: když CHYTEJ,tak už jsi měl dávno sedět u vody a chytat-:)))))))))

reagovat
Pondělí 10. července 2006 ve 14:40 ® Kouba
Kouba

To by me fakt zajimalo zjistim sem ze rybari co sou z chytej a sou aji na mrku:) u me je to jednoznacne chytej:)

reagovat
Pondělí 10. července 2006 ve 14:35 ® regulus
regulus

Kouba – -:)))))))))

Co ti tady asi každej odpoví.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1