Vyhledávání
Jak na sumce
30.6.2006 | Krvinka | 3.214 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, jedu na Orlik s pritelkyni, ktera tam chce lovit sumce a tak jsem se Vas zkusenym sumcaru chtel zeptat. Koupil jsem si navazec na sumce s mensim trojhackem a vetsim jednohackem. Ktery hacek se kde zapichuje do rybicky? Ktery do hrebetu a ktery do tlamy? A dale nevite nekdo kde bych nasel navod jak navazat tak zvany bezuzlovy uzel na uvazani hacku na snuru? A pokud mate nejakou radu tak bych byl za ni moc rad bo sumce jsem nikdy jeste nechytal a bude to moje premiera. Tak jen doufam ze neco lapnu, vyfotim, pustim a pak se radosti zkalim ;) Diky za odpoved
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. července 2006 ve 14:29 ® Kouba
-
Staci kdyz jednohacek pichnes za hrbet a trojhacek nechas volne pod rybyckou kdyz budes chytat na bojka tak je to super idealni kombina ce sumec ti bude lovit rybku ze spodu takze ten volnej hacek pod rybkou je 100% zabijak je to odskouseny na stojate vodě
reagovat - Pondělí 3. července 2006 v 10:33 ® svaca
-
trojhacek dej za hubu!ale radsi bych si udelal navazec sam dej tam dva trojhacky!a na orliku chytej na bojku asi nejjednodusi zpusob!najdes to na tomhle servru jak nato!
reagovat - Neděle 2. července 2006 ve 21:01 ® Kouba
-
Ale proc to hledat kdyz to muze nekdo napsat sem jasne a strucne a mnohdy u nekterych clanku aji lííp:)
reagovat - Pátek 30. června 2006 ve 23:22 ® kulin
-
www.chytej.com www.chytej.com www.chytej.com stačí jen trochu hledat
reagovat