Chytej.cz

KOI kapři na českách vodách necteno

29.6.2006 | Lukas | 8.398 zobrazení | 7 odpovědí

nemyslíte si že koi kapři škodí našim revírům?už jsem je vydel u nas na jezere .jak se tam vubec dostanou?Dají se vůbec jíst?a nekonkurují našim kaprům obecným? Řekl bych že je povodně vyplaví ze zahradních jezírek přímo do rybníku.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. června 2006 ve 14:11 ® Tomik
Tomik

Já si myslim že ty červený kapři ty normání utiskujou…jsem pro vyvraždění KOI kaprů…:-D :-D Jo a tuhle sem viděl jak žlutej koi sežral štěně tak pozor na ně..:-D :-D

reagovat
Pátek 30. června 2006 v 11:50 ® 

Pro informaci…KOI kapr je naprosto normální kapr s tím rozdílem, že má jinou barvu. Z vlastní zkušenosti a na základě informací od „profíka“ z třeboňského rybářství mohu potvrdit, že je stejně k jídlu jako kapr obecný. Např. na Staňkově jsou jich mraky, dokonce i modřá varieta. Pravda, je to tak krásná ryba, že je škoda ji sežrat…To ostatně platí i o jiných druzích, ale kdo ryby rád…

reagovat
foto/forum/2006/th-img654.jpg
Čtvrtek 29. června 2006 ve 21:32 ® Frostty reakce na …
Frostty

TY brdo to sou zas jednou ho*na:-)) kapr jak kapr, ryba jak ryba at je žlutá, bíla a nebo černo…udělám si transparenty a budu bojovat proti rybímu rasismu:-)) ))))))))

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 19:06 ® kubas reakce na …
kubas

o:)))))))))))­)))))))))

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 19:03 ® hajan reakce na …

jj, omlouvám se, nehcal jsem se unést. Třeba to admin smázne.

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 19:00 ® kubas reakce na …
kubas

hajan:to od tebe nebylo pěkné.

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 18:01 ® hajan

Nejen, že se nedaj jíst, ale taky žerou malý děti! Tak bacha. Nejlepší by je bylo všechny vymlátit! :-))

reagovat