Vyhledávání
Slezská Harta
28.6.2006 | KačaX | 6.985 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. května 2010 ve 14:34 ® Geor
-
Ahojky Harta je můj oblíbený revír.Jezdím tam rád a vždycky si krásně zachytám.Letos tam jedu 13 června a jedem na týden.Budem v Leskovci nad Moravicí.To co psali jiní v nečem pravdu mají a v něčem zase ne.S dravcema je to opravdu složité kvůli vázkám,ale co se týče kaprů je to parádní chytačka.Loni jsme v pěti lidech za 6 dní chytli přes 250 kaprů.A všechno to byly kousky přes 50 cm.Na jednu duležito věc tě musím upozornit.Pokud nebudeš zakrmovat tak si na rybu počkáš dlouho.Doporučuju ti min 2 kg kukuřice denně a prokrm to 2 krát za den.Ráno a večer.Večer je to důležité aby ti přes noc ryby neodjeli pryč.Dále doporučuju delší návazec cca 20 – 30 cm.A tak metr odhohozové šňůry cca 20 lb.Na dně jsou ostré kameny a vlasec ti vydrží tak 10 náhozů a pak prdne.Pokud máš další dotazy ozvi se mi na : JiriSodik@atlas.cz Ahoj a držím palce. PS:Na Hartě jsou krásní okouni a spolehlivě berou na rybičky cca 5 cm nastražené za hřbet.Samozřejmě na plavanou.Ahoj
reagovat - Pátek 14. května 2010 ve 12:37 ® GENTLE.69
-
Ahoj, dal jsem Ti tady odkaz, ale smázli ho admini. Písni mi mail na ubytovaniusoni@email.cz a pošlu Ti info. Mám trumf, který Ti problém určitě vyřeší. Jsem místní u Harty bydlím.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:36 ® Krvinka reakce na …
-
jinak se spanim u vody jsme to vyresili tak ze jednou jsme spali pod sirakem a po druhe co jsme tam byli tak jsme koupili v Tecsku stan za 200 urizli dno a bylo hotovo…stan bez spodku muzes klidne pouzit nebot to neni v rozporu s RR. pak jsme hodili na zem plachtu a bylo … meli jsme i kontrolu a ta nic nerekla jen mrkla jestli opravdu mame stan beze dna a to ze mas plachtu na zemi…to uz je tvoje vec, prece nebudes spat s haveti co leze v trave
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:33 ® Krvinka reakce na …
-
Ehm na slezke harte vubec nedoporucuji lovit privlaci pokud to tam neznas…ja za odpoledne porval trpytky a woblery a gumy za 1500 a vysledek? jen jedna stika 55cm. Pokud lovit na trpytky tak asi jedine z lodky at nedopadnes jako ja
reagovatJinak harta zadny zazrak…stiky nejvice loni brali do 60cm a kapri…no co hruhy nahod to vesak…a tak do 40cm…musis najit flek kde nejsou parezy na dne ale zase v takovych mistec vetsinou stoji krasne stiky…
- Čtvrtek 29. června 2006 v 11:20 ® hraji
-
No tak to budeš mít hodně těžký, autokemp na břehu Slezské Harty nenajdeš, ubytování možná někde v soukromí, stanování je tam zakázaný a žádné ryby tam nejsou. Užiješ si moc hezký odpočinkový týden.
reagovat - Středa 28. června 2006 v 9:18 ® kubas
- reagovat