Chytej.cz

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | 4.512 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 28. června 2006 v 1:28 ® regulus reakce na …
regulus

dají se sehnat i za necelý 2000 Kč viz rybyrybkyrybicky.cz

reagovat
Středa 28. června 2006 v 1:06 ® kelt
kelt

kkarlos v tomto případě se v prvé řadě zamysli nad svým zdravím. Spíš bych počkal našetřil a šel do neoprenů. Jak psal Rarach je to o tom že neopren udržuje teplo.Ani PVC ani neopren nedýchá a vzhledem k tomu se v něm zpotíš nejen v létě ale i na jaře a v na podzim-zimě.NA rozdíl od PVC ti neopren udržuje teplo.A teď si představ že strávíš ve vodě po pás dvě tři čtyři a víc hodin. Pokud budeš mít nekvalitní prsačky tak během poměrně „krátké“ prochlazujěš různé části těla jako například klouby, ledviny…a tady ti nepomůže ani kvalitní termoprádlo.Pokud by si uvažoval nad neoprénovými prsajdami tak se dneska bavíme o ceně od 2.500,– kč za pětku neoprén (tloušťka 5mm)je to sériová výroba a většinou dělají dvojčísla tzn. bota 44–45/výška 45–46/výška co by ti vyřešilo i otázku případného růstu :-) Měl jsem možnost vyzkoušet PVC prsačky a pak jsem si nechal poradit a pořídil si neoprén – je to velmi výrazný rozdíl a k PVC bych se již nikdy nevrátil.

reagovat
Úterý 27. června 2006 ve 20:16 ® kkarlos
kkarlos

tak myslite ze to co jsem pisal cenu ma…?

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 19:44 ® xycht reakce na …

Kromě neoprénů, mám doma ještě nylon+pvc broďáky od Fladen…za 850,–

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 18:19 ® kkarlos
kkarlos

ja to nechci pouzivat v zadnem extremnim pocasi, horko a ani kosa… a taky v tom nebudu pecenej varenej… ;-)

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 17:57 ® perch
perch

kdyz je tady takovy tema, nevite jake muzu poridit brodaky/prsacky okolo 1000kc??? pripadne znaćky, material,…

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 17:56 ® perch
perch
reagovat
Úterý 27. června 2006 v 17:45 ® xycht reakce na …

Aby ses nedivil, v týhle republice je možný všechno :-)

reagovat
Úterý 27. června 2006 ve 12:56 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

rarach: Pokud ta ryba bude syrová, jdu do toho :-)

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 11:43 ® rarach reakce na …

Bobo: přijeď si pro PVC na vyzkoušení, zlatej neopren ten Ti udržuje teplo i když Ti do nich teče, V tomhle se zapaříš a je Ti úplně putna jestli máš krafta nebo tepláky obojí studí stejně a jenom vyhodíš prachy za prádlo co je dražší než ony PVC prsačky. Ono už vidím jak si někdo koupí prsačky za litr a pak dá za thermo prádlo 1,5 litr!!! Pokud je toho někdo schopen, tak sežeru rybu.

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 11:28 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

rarach: Dovolil bych si nesouhlasit, i já jsem poznal v neoprenech, že je kurňa rozdíl mít poctivé jégry a nebo tepláky. Ať už to dejchá, nebo ne.

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 10:40 ® rarach

V PVC je ti termoprádlo na hovno, protože to nedejchá a utopíš se ve vlastním potu, pod ně můžeš mít i starý tepláky. Boty rozhodně o 2 čísla větší.

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 1:31 ® Striker reakce na …

Nemely by se trhat – v normalnim porostu okolo vody – a jeste bych se zameril na podrazku (nejlepe filcovou at to moc neklouze), jinak opravdu pocitej o cislo az dve vetsi a bez solidnich termojaegru se neobejdes.

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 0:00 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

a myslite ze to neco vydrzi…? aby se to netrhalo bo co?

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 23:59 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kkarlos: Kup si 45, ať se Ti tam vejdou teplý fusky a rovnou sháněj solidní termoprádlo, v PVC je zima.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:26 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

nu dobra… :-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:22 ® M.BURNES
M.BURNES

vem rači 45 tlakem vody začnou tlačit a chce to tlustý fusekle

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:18 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

to je akorat, botky mam 42 nekdy 43 ale kazda bota jina…;)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:16 ® Lukas

mohl bys pridat.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:13 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

koupim 44… :-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:11 ® M.BURNES
M.BURNES

Mam prsačky od semy (podle mně to dělá jeden číňan) a opravdu kup větší já mam větší a ve vodě tlačej RELAXXX FOREVER

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:02 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

presouvam do Privlac a dravci… ;-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 21:00 ® Lukas

mam cas jen v sobotu.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:59 ® Lukas

nemam ale nemusim brodit .nevis jak se chyta pod mostem u koupaliste?pry jsou tam sumci a stiky.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:57 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

jo taaakhle, tak s tim pocitam… ;-) tymas neco na brozeni…? pokud to budu mit do vikendu tak muzem zajit…;) nekam zabrodit… :-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:52 ® Lukas

myslim tim cislo boty.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:51 ® Lukas

jo az povirostes budou ti k nicemu!

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:50 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

maji ty ''o dve cisla vetsi'' nejakej specialni duvod…?

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 20:45 ® Lukas

no ale kup si o dve cisla vetsi!!nekdy se dohodnem a pujdem spolu na ryby.(USLAVA)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 19:45 ® kkarlos
kkarlos

Jeste bych dodal ze budu chytat na MP ricce (Uslava) a v hloubce tak do pasu, ale kdyby… tak prsacky… a vetsinou tam jsou kameny s piskem a proud slabsi… tak snad uz je to vse… :-D

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1