Chytej.cz

UN Orlík necteno

26.6.2006 | ale | 8.636 zobrazení | 45 odpovědí

Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 24. června 2013 ve 22:45 ® vagas

díky za rady,doufám,že se bude dařit.

reagovat
Pondělí 24. června 2013 v 18:08 ® Nastyan
Nastyan

Byl sem na Orlíku minulej tejden a když zajedeš do zátoky, tak tam sou hejna kapříků tak 30–40 cm. Stačí naházet rohlíky na hladinu a 2 pruty nebudes stihat ;-)

reagovat
Pondělí 24. června 2013 v 8:21 ® Fnížka reakce na …

Voda je poměrně čistá bez sinic (zatím ) a její hladina se postupně zvedá a dostává do standartní výšky viz http://www.pvl.cz/…cz/index.htm. Zachytal jsem si pěkně dravce…a jinak jdou prý mraky kaprů co přinesla voda.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 8:57 ® troutkiller reakce na …

vagas>Vzhledem k tomu že na štědroníně se dá dojet až k vodě autem počítej že to tam bude jak na závodech:-(( Navíc začínaji prázdniny:-(

reagovat
Pátek 21. června 2013 ve 21:55 ® vagas

Ahoj všichni,29.6 jedu na Štědronín nevíte jak to tam vypadá s vodou? Díky

reagovat
Středa 12. června 2013 v 17:09 ® candatek18
candatek18

Tak podle toho,kde si byl pokavaď si byl nahoře tak to souhlasím stim,e tam je mrak bahna,ale tam,kde chytám já tam sumci lovili hodněkrát za noc,kapři sbírali s hladiny.. okouni lovili jak magoři a boleni taky ukazovali svě (Y)

reagovat
Středa 12. června 2013 v 15:25 ® 1568 reakce na …

Plno naplavenýho bahna:--(((((((

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 14:55 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Bahňák> Nevím jak na Otavě, ale prý se voda dost čistí. Snad to bude dobré.

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 14:44 ® Fnížka reakce na …

Prý se to lepší, jedu tam na zahájení at se děje co se děje, je to už tradice.

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 14:29 ® Bahňák

Ahoj, máte někdo info o tom, jak jak to vypadá momentálně na Orlíku, resp.na Otavě u Jistce? Plánoval jsem tam na příští týden jet na ryby. V současný situaci ale nevím jestli není lepší to odložit

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 ve 12:59 ® eibi reakce na …

diky,mrknu se.Snad uz neco najdu.

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 10:05 @ Palivec reakce na …

eibi> Kdesi na webu byl inzerát, že je na prodej chata z Orlíku zakotvená v Bráníku.

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 8:52 ® eibi

Zdar kolegove.Potrebuju poradit,rad bych si pronajal chatku na UN ORLIK za rozumnou cenu pobliz vody.Projel jsem mnoho internetovich stranek ale vetsina dobrych mist je bud rezervovana nebo chteji sileny penize.Pokud nekoho znate kdo pronajima chatku nebo treba jen vite o nejakych nabitkach na internetu prosim poradte bud primo se nebo na eimal eibi83@seznam.cz Moc dekuju

reagovat
Středa 5. června 2013 v 8:45 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

cruel00> Děkuju, už jsem se domluvil s Davidem.

reagovat
Úterý 4. června 2013 v 19:38 ® cruel00 reakce na …
cruel00

Bigpista> Tuším,že byla půjšovna na Pukňově.

reagovat
Úterý 4. června 2013 ve 12:45 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

David H.> Paráda :-)

Osobka…

reagovat
Úterý 4. června 2013 ve 12:29 ® HaD reakce na …
HaD

Bigpista> Půjčujeme. Ale odvoz a návrat do Tábora. Vč. motoru a echolotu.

reagovat
Úterý 4. června 2013 ve 12:18 ® Bigpista
Bigpista

Oživíme mrtvolu, ať nezakládám nové fórum. Nevíte někdo o nějaké půjčovně pramic na Orlíku? Už dvě hodiny se to snažím vydolovat z gůglu a nic. Jachtu, hausbót nebo plachetnici bych i našel, ale prachsprosté rybářské pramice ne. Poradíte?

reagovat
Středa 5. července 2006 v 10:18 ® ale reakce na …

NN

reagovat
Neděle 2. července 2006 ve 22:24 ® ale reakce na …

vydra63-tak to jsme na tom podobně,mě ujela lod taky a ve 4hod ráno jsem zjistil že je o sto metru dale tak šup do naha a byla tak v pulce orlíka!!!Moc krásné probuzení!! Ale zase jsem byl potom jako rybyčka…

reagovat
Neděle 2. července 2006 v 19:29 ® ART reakce na …
ART

Cidas šel si pozdě,protože ve 4:00 už jsi měl chytat proto si asi nic nechytil. Ne hele po těch bouřkách stouopla voda to je důvod proč nechtěj brát

reagovat
Neděle 2. července 2006 v 18:31 ® Cidas

Víkend na Orlíku… Ve 4:00 vstávačka a šup do loďky. Gumy, woblery a ani prd… Voda v některých místech až neskutečně čistá, možná to bylo příčinou.

reagovat
Neděle 2. července 2006 v 10:50 ® vydra63 reakce na …

Byl jsem tam po hodně dlouhé době a jezdil jsem hlavně na Hladnou a to už je 20 let.

reagovat
Pátek 30. června 2006 ve 21:29 ® Pep@

Sorry. To bylo pro ale ne pro fugase

reagovat
Pátek 30. června 2006 ve 21:28 ® Pep@

fugas: až k vodě. Silnice končí ve vodě. Když se dáš poslední cestou před vodou do prava vyjedeš po takovej polňačce až po rekreační střediska. Je to cca 500 metrů. Pak je cedule zákaz vjezdu. Hned za ní doleva je mírnej sjezd k vodě. Tam sjedeš autem až do řeky. O kousek dál se cesta rozdvojuje. Doleva je víc z kopečka a je užší. Za kousek je plac na 4 auta. Všude se vejde stan a koryto je u protějšího břehu.

reagovat
Pátek 30. června 2006 v 16:33 ® Cidas

Vydra63: … i o 20cm za den :o))) Ty jsi byl na Orlíku poprvé?… Běžně i o metr…

reagovat
Pátek 30. června 2006 v 15:47 ® Fugas

ale: V Jistci dojedes autem az k vode v pohode

reagovat
Pátek 30. června 2006 ve 12:56 ® vydra63

Právě jsem se vrátil od úterka z Orlíku,kapři celkem 15ks nej 78cm,sumci malý, ale vedle čapli 114cm, jinak po slejváku stoupla voda o 60 cm,honili jsme loď, protože nám vzala i s výbavou v noci kramle – pořádně přivázat,hýbe s vodou i o 20cm za den.

reagovat
Pátek 30. června 2006 ve 12:35 ® ale reakce na …

Pep@ Prosimtě dá se tam někde na té otavě dostat až k vodě?? Nebo je tam procházka?? Dík

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:51 ® Pep@

Ta místa o kterých píšu jsou na Otavě a jestli znáš Jistec nebude problém rybu lokalizovat

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1