Vyhledávání
UN Orlík
26.6.2006 | ale | 8.636 zobrazení | 45 odpovědí
Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. června 2013 ve 22:45 ® vagas
-
díky za rady,doufám,že se bude dařit.
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 18:08 ® Nastyan
-
Byl sem na Orlíku minulej tejden a když zajedeš do zátoky, tak tam sou hejna kapříků tak 30–40 cm. Stačí naházet rohlíky na hladinu a 2 pruty nebudes stihat
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 8:21 ® Fnížka reakce na …
-
Voda je poměrně čistá bez sinic (zatím ) a její hladina se postupně zvedá a dostává do standartní výšky viz http://www.pvl.cz/…cz/index.htm. Zachytal jsem si pěkně dravce…a jinak jdou prý mraky kaprů co přinesla voda.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 8:57 ® troutkiller reakce na …
-
vagas>Vzhledem k tomu že na štědroníně se dá dojet až k vodě autem počítej že to tam bude jak na závodech
reagovatNavíc začínaji prázdniny
- Pátek 21. června 2013 ve 21:55 ® vagas
-
Ahoj všichni,29.6 jedu na Štědronín nevíte jak to tam vypadá s vodou? Díky
reagovat - Středa 12. června 2013 v 17:09 ® candatek18
-
Tak podle toho,kde si byl pokavaď si byl nahoře tak to souhlasím stim,e tam je mrak bahna,ale tam,kde chytám já tam sumci lovili hodněkrát za noc,kapři sbírali s hladiny.. okouni lovili jak magoři a boleni taky ukazovali svě (Y)
reagovat - Středa 12. června 2013 v 15:25 ® 1568 reakce na …
-
Plno naplavenýho bahna:--(((((((
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 14:55 ® Bigpista reakce na …
-
Bahňák> Nevím jak na Otavě, ale prý se voda dost čistí. Snad to bude dobré.
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 14:44 ® Fnížka reakce na …
-
Prý se to lepší, jedu tam na zahájení at se děje co se děje, je to už tradice.
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 14:29 ® Bahňák
-
Ahoj, máte někdo info o tom, jak jak to vypadá momentálně na Orlíku, resp.na Otavě u Jistce? Plánoval jsem tam na příští týden jet na ryby. V současný situaci ale nevím jestli není lepší to odložit
reagovat - Čtvrtek 6. června 2013 ve 12:59 ® eibi reakce na …
-
diky,mrknu se.Snad uz neco najdu.
reagovat - Čtvrtek 6. června 2013 v 10:05 @ Palivec reakce na …
-
eibi> Kdesi na webu byl inzerát, že je na prodej chata z Orlíku zakotvená v Bráníku.
reagovat - Čtvrtek 6. června 2013 v 8:52 ® eibi
-
Zdar kolegove.Potrebuju poradit,rad bych si pronajal chatku na UN ORLIK za rozumnou cenu pobliz vody.Projel jsem mnoho internetovich stranek ale vetsina dobrych mist je bud rezervovana nebo chteji sileny penize.Pokud nekoho znate kdo pronajima chatku nebo treba jen vite o nejakych nabitkach na internetu prosim poradte bud primo se nebo na eimal eibi83@seznam.cz Moc dekuju
reagovat - Středa 5. června 2013 v 8:45 ® Bigpista reakce na …
-
cruel00> Děkuju, už jsem se domluvil s Davidem.
reagovat - Úterý 4. června 2013 v 19:38 ® cruel00 reakce na …
-
Bigpista> Tuším,že byla půjšovna na Pukňově.
reagovat - Úterý 4. června 2013 ve 12:45 ® Bigpista reakce na …
-
David H.> Paráda
Osobka…
reagovat - Úterý 4. června 2013 ve 12:29 ® HaD reakce na …
-
Bigpista> Půjčujeme. Ale odvoz a návrat do Tábora. Vč. motoru a echolotu.
reagovat - Úterý 4. června 2013 ve 12:18 ® Bigpista
-
Oživíme mrtvolu, ať nezakládám nové fórum. Nevíte někdo o nějaké půjčovně pramic na Orlíku? Už dvě hodiny se to snažím vydolovat z gůglu a nic. Jachtu, hausbót nebo plachetnici bych i našel, ale prachsprosté rybářské pramice ne. Poradíte?
reagovat - Středa 5. července 2006 v 10:18 ® ale reakce na …
-
NN
reagovat - Neděle 2. července 2006 ve 22:24 ® ale reakce na …
-
vydra63-tak to jsme na tom podobně,mě ujela lod taky a ve 4hod ráno jsem zjistil že je o sto metru dale tak šup do naha a byla tak v pulce orlíka!!!Moc krásné probuzení!! Ale zase jsem byl potom jako rybyčka…
reagovat - Neděle 2. července 2006 v 19:29 ® ART reakce na …
-
Cidas šel si pozdě,protože ve 4:00 už jsi měl chytat proto si asi nic nechytil. Ne hele po těch bouřkách stouopla voda to je důvod proč nechtěj brát
reagovat - Neděle 2. července 2006 v 18:31 ® Cidas
-
Víkend na Orlíku… Ve 4:00 vstávačka a šup do loďky. Gumy, woblery a ani prd… Voda v některých místech až neskutečně čistá, možná to bylo příčinou.
reagovat - Neděle 2. července 2006 v 10:50 ® vydra63 reakce na …
-
Byl jsem tam po hodně dlouhé době a jezdil jsem hlavně na Hladnou a to už je 20 let.
reagovat - Pátek 30. června 2006 ve 21:29 ® Pep@
-
Sorry. To bylo pro ale ne pro fugase
reagovat - Pátek 30. června 2006 ve 21:28 ® Pep@
-
fugas: až k vodě. Silnice končí ve vodě. Když se dáš poslední cestou před vodou do prava vyjedeš po takovej polňačce až po rekreační střediska. Je to cca 500 metrů. Pak je cedule zákaz vjezdu. Hned za ní doleva je mírnej sjezd k vodě. Tam sjedeš autem až do řeky. O kousek dál se cesta rozdvojuje. Doleva je víc z kopečka a je užší. Za kousek je plac na 4 auta. Všude se vejde stan a koryto je u protějšího břehu.
reagovat - Pátek 30. června 2006 v 16:33 ® Cidas
-
Vydra63: … i o 20cm za den :o))) Ty jsi byl na Orlíku poprvé?… Běžně i o metr…
reagovat - Pátek 30. června 2006 v 15:47 ® Fugas
-
ale: V Jistci dojedes autem az k vode v pohode
reagovat - Pátek 30. června 2006 ve 12:56 ® vydra63
-
Právě jsem se vrátil od úterka z Orlíku,kapři celkem 15ks nej 78cm,sumci malý, ale vedle čapli 114cm, jinak po slejváku stoupla voda o 60 cm,honili jsme loď, protože nám vzala i s výbavou v noci kramle – pořádně přivázat,hýbe s vodou i o 20cm za den.
reagovat - Pátek 30. června 2006 ve 12:35 ® ale reakce na …
-
Pep@ Prosimtě dá se tam někde na té otavě dostat až k vodě?? Nebo je tam procházka?? Dík
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:51 ® Pep@
-
Ta místa o kterých píšu jsou na Otavě a jestli znáš Jistec nebude problém rybu lokalizovat
reagovat