Vyhledávání
UN Orlík
26.6.2006 | ale | 8.640 zobrazení | 45 odpovědí
Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:37 ® xycht reakce na …
-
Díky za info, já tam právě sumce ještě nechytal, takže vítám každou informaci. Díky..taky přeju hodně štěstí aby nějakej fousáč přišel
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:26 ® ale reakce na …
-
xycht- Kousek pod podolákem jsme byli na sumcích celej víkend,ale bohužel na 3 pruty bez záběru,ani to tam nijak moc nelovilo…Tak snad budeš mít více štěstí.Držim palce.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:23 ® ale reakce na …
-
Nastražních rybiček je tam až moc,ale asi to chce spíše plotičky cca 10cm,které maji třeba v rybářství na pankráci za 6kč kus. Ale každý má rád na háčku něco jiného…
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:18 ® xycht
-
mckvak8, Pep@: díky moc
reagovatani jsem nečekal, že mi někdo pomůže…
- Čtvrtek 29. června 2006 ve 20:53 ® Pep@
-
Nad korytem za jeden víkend 9 podmetrovek a 2 přesmetrovky. Ve dne jsou na korytě a v noci na mělčinách. Nebylo to přímo na jezeře ale na přítoku kousek od Zvíkova
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 20:45 ® ART reakce na …
-
nad korytem jsem chytil letos na orliku 2, ale v zatoce jsem to neskousel
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 20:36 ® xycht
-
Na Orlíku chci zkusit sumce, myslíte, že je lepší chytat v zátokách nebo nad korytem? Díky všem
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 17:43 ® Pep@ reakce na …
-
Záleží kam jedeš. Cejnků a karasů je místy dost. Nějaký nástražky nalapeš.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:20 ® Krvinka reakce na …
-
V nedeli 2.7 odjizdim na Orlik na tyden, tak pak dam info jak to tam slo…doufam ze neco pujde kdyz uz tam pojedu pres celou republiku…jinak nevite nekdo jak je to s nastrznima rybickama??? jdou tam nachytat nejaci cejnci, ocka, karasci apod? nebo si mam radeji rybky dovezt?
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 20:09 ® Pep@
-
Minulý týden šli na přítocích ryby jak zjednaný. Byl jsem tam včera a takovou bídu jsem nezažil. Všechno je to vyjetý daleko do přítoků. Řáděj jenom sumci a boleni.
reagovat - Středa 28. června 2006 v 10:39 ® ale reakce na …
-
To opravdu je tady tak málo chlapu co jezdí na orlik??????
reagovat - Úterý 27. června 2006 ve 13:15 ® ale
-
pep@ tak snad máš pravdu,už se nemužu dočkat až to tam začne zase žít…
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 0:38 ® Pep@
-
Měl jsi jet na přítoky, tam se to rybama hemží. Byla blbá zima. Teď se teprve vytřeli kapři a cejni. Vše je opožděné o měsíc. Vydrž už to začne i na jezeře.
reagovat - Pondělí 26. června 2006 ve 21:43 ® ale reakce na …
-
Asi ano,ale to mě neuspokojuje!!
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 18:10 ® ART
-
JE ZAČAROVANÁ
reagovat