Chytej.cz

rybník Jaderný necteno

26.6.2006 | ichtyofag | 11.484 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s rybolovem na tomto rybníku? A jaké? Doporučíte, nebo naopak? Díky za každou odpověď!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. května 2014 ve 23:07 ® LUDĚČEK reakce na …

Ahoj, Jirko Candáte. Zdá se mi, že spíš řešíš finance než rybařinu. Nebudu se přít o ziscích a výdajích na revíru. Určitě to máš přesně zjištěno, kolik je prodáno povolenek, za kolik a kolik stojí nasazování. Také si však uvědom, že je na rybníce denní služba a ta taky něco stojí. Při provozu 7 měsíců je to cca 200 dní nonstop. Jak chodíš do práce Ty? Záchody to je opravdu katastrofa, ale bohužel, tu katastrofu si dělají hlavně lidi sami sobě. Když zmiňuješ časy pana Dvořáka, to už je hodně dávno a časy byly jiné, to už je nenávratně pryč! Jestli tam jezdíš a jen to nekritizuješ, promluv si o tom s novým porybným, nejspíš se budeš divit, není vše tak jak se zdá.

reagovat
Úterý 8. října 2013 v 6:55 @ JirkaCandát reakce na …

A do čeho jiného myslíš, že ty náklady ještě vrážejí? Na Jaderném do ničeho.. Nevím jak často tam jezdíš či nejezdíš,ale když to tam vidíš.. :-(( Zlaté časy za p.Dvořáka,když tam ještě dělal porybného..! Nic takového,co je tam teď by nedopustil..

reagovat
Pondělí 7. října 2013 v 8:59 ® hraji reakce na …
hraji

JirkaCandát> myslet si, že jediné náklady na rybníce jsou náklady na zakoupení ryb, to je hodně slabý výkon. Nicméně, úroveň hygienických zařízení by se tam určitě zlepšit mohla.

reagovat
Pondělí 7. října 2013 v 8:38 @ JirkaCandát reakce na …

vocko20> Už takhle tam vydělávají neskutečné prachy.. Vem si co vyberou na povolenkách – v průměru tam za ten rok přijede cca 700 rybářů, kdyby dejme tomu ať se to dobře počítá každý rybář tam byl 4 dny,to je 2000,– takže máš jen 1.400.000,– za povolenky, z toho 20 lidí má celoroční, takže máš dalších 420.000 ,– takže necelé 2 miliony vyberou v povolenkách, dejme tomu, že cca za půl milionu kupují ryby, tak si spočítej, kolik jim zbyde na to,aby tam přidali 4 záchody… Katastrofa !!!

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 19:22 @ vocko20

Byl jsem na rybach,paráda,ale co tam opět předvádeli Rakušané, no to byla hruza,srát na betoně přímo za karavan,to se prostě nedalo.Kdybych to tam neměl 130km,pelášil bych ihned domu.Pánové ve vedení,zdražte povolenku o 50kč na den a dejte kolem rybníka aspon 6 mob.wc -toi-toi a možná se začnou vracet rybáři

reagovat
Středa 6. února 2013 v 9:32 @ vocko20 reakce na …

jezdim tam uz 8 rok a co se tice rybareni,je to parada,akorat by bylo treba udelat neco s wc,to je katastrofá,.

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 19:07 ® cici13
cici13

Rybník Jaderný obhospodařuje Státní rybářství Hluboká n. Vltavou ,pár let jsem tam dělal.Co se rybníku týče je bohatě zarybněn byly tam kapitální candáti i jeseteři, nevýhodou bylo však hodně přirozený potravy plotky a pod.Takže chytit dravce bylo umění nebo náhoda.Znám vyprávění rybářu, kteří u vody seděli týden v kuse a candoš nepřišel.Zato kapři brali jako vzteklý.Osobně bych 800Kč neinvestoval to je skoro P. povolenka na rok.

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:25 @ dgf

stačilo mi to co sem si přečet a vim že tam určitě nepojedu 8 kyl za den je fakt moc.to si řikáte rybáři?spíš ZLATOKOPOVÉ

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 17:54 ® xycht

Nikdy jsem tam nebyl, ale 30 Eur za den investovat nehodlám a to si troufám říct,že nejsem škrt. Navíc se tam nesmí ani zavážet.....

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 17:47 ® Milky
Milky

:o) Jaderný rybník je těsně vedle Temelína, jsou tam ryby s dvěma hlavama, někdy maj i nohy a jak to tam bere a na co – to netuším. Možná jam rádi obohacený palivo pro první blok :o))))) … nebrat vžně :-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 16:32 ® 

Nemam prakticke zkusenosti, nebot jsem tam zavital o predminule dovolene a obratem zdrhnul. Proste se mi ten rybnik v polich obsazeny rybari nelibil. Pokud ti nejde jen o rybu, tak te to asi neusopokoji. Ale meli by tam byt vetsi kousky o cemz svedcila i tehdejsi cena 800kc za den.

reagovat