Chytej.cz

Kam na privlac v Brne? necteno

24.6.2006 | Tomasinecek | 11.907 zobrazení | 86 odpovědí

Cau,chtel jsem se zeptat,jestli byste mi prosim neporadili,kam vyrazit v Brne na privlac?na reku,na prehradu?Ted jsem si koupil svuj prvni vlacak,tak bych ho rad nekde vyzkousel a treba na nej i neco chytil,popr. i na co by to mohlo aspon trochu jit(rotacky,plan­davky,gumy…) dekuji moc,zacinam,tak kazda rada dobra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. června 2006 ve 2:28 ® regulus reakce na …
regulus

Tomasinecek – dej si do vyhledávača Brno a u vidíš kolik se jich vyrojí

reagovat
Úterý 27. června 2006 ve 2:25 ® regulus reakce na …
regulus

Striker – nebuď hubatej -:)))

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 1:26 ® Striker reakce na …

Nediv se! Na mensinu celkem dost … ;o)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 22:08 ® Tomasinecek

a to je nas tu z Brna jen 5?

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 17:44 ® Tomasinecek

Regulus:jejda diky moc za velmi vycerpavajici odpoved…tak to pujdu zkusit projit kolem te Svratky od priglu a pak zkusim i ty Bilovice,tak uvidim…rozhodne dam vedet,jak jsem dopadl nebo pis pohorel ¨:))) tak jeste jednou diky moc a nezlob se,ze ten profil nebyl vyplnej hned :-)) )

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 17:38 ® regulus
regulus

No vidíš a já tě typoval sice na studenta, ale úplně jiné školy, té co už máš dávno za sebou. -:)))

Možná budu opakovat co už tady bylo řečený, ale přesto:

Svitava – z Bílovic nad Svitavou (dvě zastávky vlakem z hl. nadr. – seš tam dřív než šalinou v Obřanech) až po splav za Intersparem na Cejlu skoro určitě chytneš jelečka i pstroužek se sem tam najde, je to všechno do 300m od šaliny. Níž už nevím, jednak jsem tam nikdy nechytal až pak u soutoku a jednak to placama není moc vábný, ale možná by jsme se divili, co tam je za ryby.

Svratka od Priglu po gumovej splav na Riviéře by mohla jít, opět to tam neznám, dej na Robura a Dědka. Níž je to prakticky až do Komárova na vláčku ze břehu skoro nechytatelný (nepředpokládám, že bys tahal broďáky), jednak je tam 30 cm vody a spousta travin a různýho bordelu ve vodě a od Voroněže po železniční viadukt je regulačka, místama dost vysoká. Z Komárova ke splavu za Tescem jsem nikdy nechytal, ale dle dost věrohodných údajů tam není nic moc na jakýkoliv chytání. Trochu zajímavejší býval splav na Tescem, ale letos jsem tam ještě nebyl a hlavně je to tam dost měklý a je tam spousta větví ve vodě, pokud se to při povodních nevypláchlo. Pak ještě soutok a pak opět nic až za čističku v Modřicích. Od tam dolů už může být úplně cokoliv, ale je to z ruky.

V těch řekách obecně kromě Svratky od príglu po Kamenomlýnskej splav bude převažovat jelec, ostatní byby budou asi více méně náhoda.

Prigl je kapitola sama o sobě, teď je plnej mrtvolek a asi bych lhal, že neberou, protože jsem si na zahájenou bolenka a candátka chytil, ale jinak to stojí víš za co. Nevím jak to máš s časem a z kterýho konca Brna seš, ale asi kdekoliv okolo břehu na jezeře, hlavně k večeru bys mohl ukecat nějakýho candáta, okouni asi už skoro nejsou, nevím kam se to podělo, bývaly jich tam haldy a není to dávno. Štika když budeš mít kliku, mohlo by to jít v zátoce na sokoláku. V některých místech boleni, ale víc jich nachytáš na rohlík než na třpytku. Další věcí je to, že až to fest zezelená, což při současnejch teplotách nebude trvat dlouho, tak z dřívějška mám zkušenosti, že je to úplně vo ničem až do podzimu. Navíc letos je to po tý záplavě extrémně špinavý.

No a když vezmu stojáky, tak leda v líšeňským údolí, ale tam jsem nebyl na rybách už hodně let. Holásky jsou úplně mrtvý, ty fotky těch mrtvolek byly od tam a Splaviska v Chrlicích vychcípaly předminulej tejden. A pokud se nepletu, tak žádnej jinej stoják v péči MRS v dosahu MHD není.

Pokud ten prut co tady je vyfocenej, pokud si pamatuju tak 2,4 a 3–15g, je jediný tvoje vybavení na přívlač, tak v brněnskejch podmínkách je to spíš na ty řeky. Na príglu tím těžko dohodíš do míst kde se dá chytit bolen a na většině míst i candát nebo štika – MLUVÍM OVŠEM O JEZEŘE – vzadu ve skalách by to šlo. Na ten prígl by to chtělo spíš 2,7 – 3m, ale to je můj názor, nemusí s tím každej souhlasit. -:)))

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 15:37 ® kubas
kubas

tento týden

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 15:32 ® Tomasinecek

jeste ne,v patek jsem to objednal,tak nevim,kdy by to mohlo prijit??

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 15:30 ® kubas
kubas

tomasinek:už ti dorazil tan colmic?

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 14:19 ® Tomasinecek

dedek:diky moc,tak ja to asi ve ctvrtek zkusim a je jedno v jakou dobu jdu?a co by tam mohlo aspon trochu fungovat?rotac­ky,gumy?omlou­vam se asi za moc trivialni dotazy,ale az ted jsem si koupil prvni vlacak,takze nemam skoro zadne zkusenosti,tak doufam,ze Vam to zase tak moc nevadi :-)

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 14:16 ® Tomasinecek

Robur:jo to by byo super,tak se pak domluvime :-)) ))

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 13:43 ® Robur reakce na …
Robur

Tomasinecek, to bylo jen rejpnutí, měl tam být :-)) , ale jinak na u S4 tě klidně vezmu, problém, je, že na zahájenou candát 70 a pak 5*nic, ale můžem i na tu přehradu či svit1, ale asi ne teď + 3 týdny

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 13:08 ® Dědek
Dědek

Poradím ti, jeď šalinou k zoo a vydej se po proudu směrem k Jundrovu. Nebo vystup v Komíně. Záleží, kolik toho chceš nachodit. Jo a běž po pravám břehu, jednak se nebudeš motat u silnice a jednak tam jsou lepší místa. Nezdá se to, ale můžeš tam chytit skoro všechno.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 ve 12:53 ® Tomasinecek

rad zkusim i Svratku se Svitavou,ale krom te konecne 4 v Obranech nevim kam moc jit,abych nejakeho okounka,tlouste nebo sticku chytil,takze kdyz mi poradite,rad pridam do oblibenych reviru i Svitavu 1 nebo Svratku 4,3,2… :-)) )

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 11:51 ® Robur
Robur

Regulus, ach jo, zase někdo, kdo nechodí na Svratku a Svitavu, ale jen Dyji a prígl

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 11:43 ® Tomasinecek

aha a to je to,proc nikdo nic nepise?tak co tam mam vyplnit?ja nemyslel,ze to je tak dulezite,tak to jak vidim asi budu muset doplnit :-)) )

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 10:28 ® regulus reakce na …
regulus

Ale je, jenže když se podívám na tvou kartu, tak v ní není nic.

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 10:18 ® Tomasinecek

Takze tu fakt krome nas dvou neni nikdo z Brna,kdo chodi vlacet?

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:25 ® kubas
kubas

pro začátek stačí

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:22 ® Tomasinecek

ten Colmic

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:21 ® kubas
kubas

ale co to je

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:21 ® Tomasinecek

ten navijak,kterej tam zatim mam…nejsou penize,abych si koupil novej :-(( (

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:19 ® kubas
kubas

co to je?

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:19 ® Tomasinecek
reagovat
foto/forum/2006/th-img637.jpg
Sobota 24. června 2006 v 19:13 ® kubas
kubas

s tou 20mm jsem vytáhl ale kládu z vody,což mě překvapilo

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:12 ® kubas
kubas

já mám trilene 20mm,ale na svratku je to až moc,to by ctělu tak12,14 max 16mm.Nedá se nic dělat musím zjemnit vlasec

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:07 ® Tomasinecek

jakej mas ty?

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:06 ® kubas
kubas

jaké méš představy a v jaké cenové kategorii

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 19:05 ® kubas
kubas

klidně

reagovat