Chytej.cz

Kam na privlac v Brne? necteno

24.6.2006 | Tomasinecek | 11.909 zobrazení | 86 odpovědí

Cau,chtel jsem se zeptat,jestli byste mi prosim neporadili,kam vyrazit v Brne na privlac?na reku,na prehradu?Ted jsem si koupil svuj prvni vlacak,tak bych ho rad nekde vyzkousel a treba na nej i neco chytil,popr. i na co by to mohlo aspon trochu jit(rotacky,plan­davky,gumy…) dekuji moc,zacinam,tak kazda rada dobra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 8. srpna 2008 ve 13:18 ® regulus reakce na …
regulus

clingfish – prigl je kapitola sama pro sebe, jezdím tam roky, ryb je tam určitě plno, ale je těžký trefit dravca. Profláknutý fleky jsou zdecimovaný, kde nejsou rybáři jsou koupáči, čert ví co s rybama udělalo to čištění (nemyslím, že by pochcípaly, ale mohly vyjet nahoru, držet se na hloubce apod.). Letos jsem tam ještě nebyl, ale poslední roky to šlo od 10 k pěti. Už několik let tam jezdím v létě jen když se jdu vykoupat, tak u toho chytám. Loni i letos tam nic nenasadili, protože se to bude na podzim hodně vypouštět, takže tuctový ryby jsou sežraný a ty mazaný to musíš mít kliku jak sviňa.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 12:38 ® clingfish reakce na …

Zdarec panove. Jak vam to zobe na priglu a na svratce 4? Nevim cim to, ale na priglu posledni dobou nemuzu chytit nic jineho, nez okounka a na rece okounku vice, ale zadnou vetsi rybu. Je to rukama? Nebo ste na tom podobne?

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:37 ® kubas
kubas

Njn první práce, potom zábava…

reagovat
Středa 6. srpna 2008 ve 21:00 ® regulus reakce na …
regulus

Kubas, proč si myslíš, že jsem byl na rybách jen třikrát??? Totálně nestíhám a ke svojí nevoli i ty ryby, to v prvé řadě, za druhý sorry, ale nejsu zrovna kolektivní rybář, jezdím většinou sám. No a ve finále, ještě týden honička, pak 14 dní dovolená, pak sraz a máme tu půlku září jako vyšitou.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 10:00 ® kubas reakce na …
kubas

regulus: nechceš podniknout nějakou výpravu?

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 1:58 ® cercer
cercer

no jo,no…nuda v Brně..

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 1:27 ® regulus reakce na …
regulus

kubas na to se raděj ani nepté.

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 22:23 ® kubas
kubas

regulus: a výsledek?

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 21:59 ® regulus reakce na …
regulus

kubas – byl jsem 3×

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 15:46 ® kubas
kubas

tak co vláčkaři, máte někdo čas vyrazit k vodě?

reagovat
Neděle 16. července 2006 ve 20:31 ® Endy
Endy

tak se tu hlasi dalši vlačkař z Brna..klidne nekdy zajdu :-)

reagovat
Sobota 1. července 2006 v 11:50 ® Tomasinecek

Kubas:jjjj prut uplne super a navijacek nakonec taky celkem dobrej a vlaces myslim nejaka Ashima nebo jak se to jmenuje,ale spokojenost taky

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 19:34 ® kubas
kubas

tomasinecek:tak co spokojenost s novým prutem?Co sis nakonec koupil za vlasec?

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:14 ® Tomasinecek

Cau kluci,tak vcera jsem zkusil asi na hodinku a pul vecer tu Svitavu,ale nic moc,jen jeden jelecek mi potom vyjel a pak se setrepal,takze bez ryby :-(( ((
a ted jsem se vratil a byl jsem na Svratce 4 asi taky hodku a pul a prisel jeden zaber a krasnej candat 59cm…super boj a navijacek i prut byly taky fajn,takze jsem uplne nadsenej…diky moc za ten tip…co Vy?nejake ulovky? P.S. jen jedna chyba,nemel jsem bohuzel s sebou fotak,tak neni vyfocenej a to je muj zatim,teda aspon doufam,ze zatim,nejvetsi candos :-))

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 ve 13:27 ® okys

regulus: Jasan, rozumíme si … :o) Chtěl jsem jen autorovi otázky naznačit, jestli by nezapřemýšlel o popojetí z Brna fuč. Ale na první vyzkoušení vláčáku to skutečně stačí na tu Svitavu či Prigl.

reagovat
Čtvrtek 29. června 2006 v 11:25 ® regulus reakce na …
regulus

OKYS – s tou Svratkou je to jak říkáš, úsek od Priglu po sračkárnu je na přívlač o ničem, možná snad vyjma úseku hráz – Kamenomlýnskej splav.
S S6 a na jih máš pravdu, ale já se držel dobré dostupnosti MHD.

reagovat
Středa 28. června 2006 v 16:24 ® kubas
kubas

tak co kam a kdy vyrazíme?

reagovat
Středa 28. června 2006 ve 14:05 ® Kouba
Kouba

Tak sem napravil chybu a doplnil si ty udaje :-) ale nejdou me tam nikde nahrat fotky vam to de?

reagovat
Středa 28. června 2006 v 11:31 ® okys

Nazdar Brňáci, přidám svou trošku do mlýna, i když vše podstatné o vláčení v Brně bylo napsáno povolanějšími … :o) Na lehkou vláčku můžu doporučit tu Svitavu 1 – jelečci a pstroužci budou odměnou při příjemné procházce z Bílovic k Brnu, i když jsou občas vidět (a utržením cítit) pozůstatky povodně. Prygl a brněnskou Svratku obecně byť Brňák moc nevyhledávám (ale to je na názoru každého soudruha … :o)), ale řeka od Bitýšky výš a od soutoku níž je přece jen o něčem jiném. Osobně jezdím nejraději k Židlochovicím a níž, ale to už není k otázce …

reagovat
Středa 28. června 2006 v 11:23 ® JiraB
JiraB

Nazdar vespolek, já v Brně chodím na S4. Záčínám pod Prýglem a končím pod ZOO. Mám 240cm Orion Jaxona Jig 1–12g, dvacítku naviják s běžnou čtrnáctkou silonem. Používám malé třpytky a twistery a broďáky. Ryby mi tu berou hlavně když upouští vodu z přehrady. Chytám nejvíce okouny, a méně potom candáty (20–50cm), sumíky (okolo 70cm) a mám tu i pár pstruhů. Všechny ryby samozřejmě pouštím. Jsou tu vidět i velcí boleni, ale ti se mi zatím nepoštěstili.
A potom rád chodím na Svitavu. Pod jezy od Bílovic až po Spar na Cejlu. Chytám tu hlavně menší tlouště a pstruhy.

Co ta Líšeň, je fakt tak dobrá? Kam tam chodíte?

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:49 ® kubas
kubas

tomasinecek:stáhni si Skype skype.kvalitne.cz

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:47 ® Tomasinecek

234 600 257

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:44 ® kubas
kubas

stačí a ty?

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:43 ® Tomasinecek

nemam jen icq?ty nemas?

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:41 ® kubas
kubas

ty skype?

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:40 ® Tomasinecek

Kubas:icq nemas?nemas nic v karte,ja taky sice nemel,ze Regule :-)) ) ,ale uz jsem to trochu napravil

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:39 ® Tomasinecek

dedek:diky moc,tak zitra na vecer nebo ve ctvrtek zkusim vyrazit,tak uvidime:)

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 16:39 ® kubas
kubas

taky tě zdravím,buď té dobroty a vyplňl si svůj profil ať vím co jsi zač.

reagovat
Úterý 27. června 2006 ve 14:33 ® Kouba
Kouba

Zdraviiiim vsechny Brňáky a široke okolí momentalne je nejlepši voda v líšni uz tam mam plno candošů jestli e se chce nekdo vydat na přivlač nebo treba jenom chytat na rybku tak neni prblem můžem se domluvit a vyrazitn bydlim kousek od tam !!!§takze piste a PUDEM CHYTNUT NEJAKY VELKY KUSY:) znam to tam jak svy boty:)!!!

reagovat
Úterý 27. června 2006 v 8:36 ® Dědek
Dědek

Tomasinecek :S4 je moje skoro domácí voda. Ač se to nezdá, při troše trpělivosti a hóóódně štěstí tam chytneš okouny,štiky,jel­ce,boleny,par­my,candáty a jednou jsem nedopatřením zapřáh i sumíka. Co se týká nástrah, to je těžké radit. Je tam hodně vázek, tak počítej při použití trojháčků, že budeš hodně trhat. Asi bych doporučil gumy a malé rotačky do velikosti 1. Pokud mohu poradit, vyber si ( podle svého odhadu ) úsek tak 100m a ten pořádně prochytej – samozřejmě ne na jedinou vycházku. Získáš přehled o profilu dna a rybí osádce. Chce to trpělivost a neočekávat, že hned napoprvé chytneš pořádnou rybu. Ikdyž…

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1