Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. června 2006 v 16:03 ® Lukas
-
Bečvane:když já jsem začínal tak jsem se koukal na chytej(nebyl jsem tam prihlasenej)a objevil jsem tam spoustu veci.
reagovat
a nejlepsi je zajet na ryby a vyzkouset to v praxi.jo a napis mesto,okres atd… - Neděle 25. června 2006 ve 14:24 ® Hora
-
Bečvan – pokud máš zájem Ty i Tobě podobní,noví členové bez velkých znalostí a zkušeností,navrhuji udělat buďto sraz, kde bych Vám já nebo další rybáři dali základy z rybařiny které známe a umíme,nebo vést korespondenci po ICQ,mejlem(vedl jsem 18 let kroužky mladých rybářů)pokud se necítíte vést tady dialogy.Nedivím se,že jsi rozmrzelý když vlezeš na net a hledáš tam nějaké základy z rybařiny.Ono se říká,že na netu lze nejít úplně vše,ale není to pravda,tyto základy které sháníš zde nikde nenajdeš.Každý začínající starší rybář,si myslí,že stačí zakoupit cajk a udělat zkoušky a umí vše.Není to tak.Pokud nemá někoho kdo by ho vedl a vysvětloval mu vše co potřebuje,tak se bude trápit sám,mýlit se a ke správným výsledkům docházet oklikama,pomalu a za dlouhý čas.Potom buď toho nechá,což je škoda,nebo dělá spoustu chyb a pak to dopadá tak jak u Tebe.Tady na těchto stránkách nenajdeš nikde návod,kde co hledat,a pokud nejseš znalej práce na netu,budeš se trápit,proto PTEJ SE,NEHLEĎ NA NEGATIVNÍ POSTOJ NĚKTERÝCH RYBÁŘÚ.
reagovat - Neděle 25. června 2006 ve 13:30 ® Cudla
-
vedu kroužek malejch rybaříků občas se přijde podívat tatík začátečník,nevyženeme ho poradíme skus to u vás,možná že ti poradí,nevim od kud jsi,ale rybáři jsou národ družný tak se s nimi dá domluvit.Jinak se nenech zviklat neúspěchy,o to budeš mít větší radost když se ti něco povede.
reagovat - Neděle 25. června 2006 v 7:32 ® mirmen
-
Rada pro začátečníka – jít na ryby s někým, kdo si tě vezme na pár vycházek „pod křídlo“ a ukáže ti základy.
reagovat - Neděle 25. června 2006 v 0:25 ® upbraider
-
Myslím že se Bečvan chce prostě jen zeptat jestli existují nějaké stránky pro „totální začátečníky“ kde by se vysvětlilo třeba jakej je rozdíl mezi únikovou montáží a srkačkou. Takový ale žádný neexistujou nebo já o nich aspoň nevím. Na internetu máš chytej, mrk, ryby.sk, lovkapra, kapřípohoda a další…vesměs se ale předpokládá, že háček navázat umíš. Pokud si nejsi jistej základníma věcma kup raděj nějakou knížku. Na netu podle mě „základy“ jako ty píšeš nikde nenajdeš a to i proto, že každej má na velikosti nástrah, háčků a podobně, jak píšeš jinej názor. Musíš holt pročítat net postupně i když to dlouho trvá a někdy se ani nic nedozvíš, číst časopisy, literaturu sám si přebrat co je reklama a co by mohlo fungovat a sám jít a zkoušet… Jestli chceš začít třeba s přívlačí a nejseš si jistej jestli třeba ty twistery netaháš špatně pak se obrať třeba na Jiřího Horkého, který dělá akce pro svý zákazníky. Pokud potřebuješ fígle na kapry, čti stránky karptýmů jsou jich mraky. Feeder? Nevím jak teď ale dřív do každýho rybářství dával Milan Tychler pod podpis i svoje telefonní číslo s tím že pokud se chce kdokoliv domluvit na čemkoliv od závodů po radu ohledně lovu, může brnknout… Jestli ale máš na mysli návod typu návazec 30cm háček číslo 7 tři broky 2cm od sebe, žížala 5 cm ti asi nedá nikdo…
reagovat - Neděle 25. června 2006 v 0:01 ® CeP
-
Bečvan> a ty se clovece ptej konkretneji. co te zajima; splavek, feeder, moucha, privlac ci polozena? a budes chytat na rece, ricce, rybnicku nebo na velky prehrade? vidis? je to hodne otazek a jeste vice odpovedi. takhle nikdo nevi co vlastne chces vedet a proto ti nikdo nemuze odpovedet. jasny??
reagovat - Sobota 24. června 2006 ve 23:54 ® CeP
-
tak se do nej chlapi hned tak neobouvejte. je tady kratce, treba se jeste uplne spravne neorientuje. dejme mu cas na rozkoukani… oki?
reagovat - Sobota 24. června 2006 v 16:44 ® Lukas
-
a k čemu asi?ani nevíme na jakou techniku!a jeste k tomu tady je diskuse „zaciname rybarit“!
reagovat - Sobota 24. června 2006 ve 14:26 ® Shrek reakce na …
-
nehledě na to,že v diskuzi je téma „Začínáme rybařit“ což myslímsi mluví za vše,proto bych dal hlas pro smáznutí tohoto tématu.
reagovat - Sobota 24. června 2006 ve 14:20 ® Prutos
-
Nějak jsem nepochopil účel tohoto fóra. Pokud jsi nováček a něco tě zajímá tak se ptej konkrétně.
reagovat