Vyhledávání
Jak silnou fireline?
23.6.2006 | sharkcom | 1.873 zobrazení | 7 odpovědí
Chci si koupit pletenku zejména kvůli omezení strát mástrah. Jaký průměr- nosnost aby se narovnal háček? Tj. zelména u gum. Dík za skušennosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. června 2006 ve 23:14 ® sharkcom
-
Tak jo. Je jasný že nebudu lámat prut z vázky… Chytnu šnůru, sklopím prut a potáhnu… Nebo to snad tahá někdo prutem???
reagovat
A že by zrovna gumy v množství které lze za vycházku urvat bylo levný? No jak kde. U nás na pařezový Skalce… Jinak jsem tam loupl 0,17 a dnes jsem to pokřtil na místě, kde posledně moje krabička s nástrahama hodně pohubla. Vše jsem vyprostil. Je tedy fakt, že štiku co jsem chytl jsem na neprůtažné pletence cítil až moc přesně… Měkej prut a povolenější brzda však nezklamaly a štika se nevyřízla. - Pátek 23. června 2006 v 17:10 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Alivio: No právě, občas Ti může srovnat i prut k nepoznání
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 16:59 ® Shrek reakce na …
-
Jak jsem tak koukal do Sharkcomo krabičky na Jesenici,tak používá ty samý gumy a hlavičky co já,tak proto jsem mu psal přesný údaje o vlasci.
Jinak si myslím že FL kolem 0,35 mm narovná i nenarovnatelné. Let´s go!!!!
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 15:40 ® michal
-
chtěl jsem tím říct, že FL nepoužívám k tomu, abych rovnal háček na jigu..! pochopím, že tak někdo přemýšlí v případě drahých woblerů, ale kupovat FL proto, abych zachránil gumu za max. 15 Kc mi nepřipadá jako dobrej nápad.. Btw. prutem bych s FL moc s vázku nebojoval, uz jsem takto z jednoho udelal párátka
reagovat)
- Pátek 23. června 2006 ve 14:26 ® BoBo-Falknow
-
No docela se divím, že je někdo schopen Ti poměrně přesně odpovědět
reagovatZkus prosím Tě napsat, jaké háčky chceš narovnávat (nejen velikost, ale i typ)a hlavně jakým prutem. Pak možná dostaneš rozumnou odpověď
- Pátek 23. června 2006 ve 14:09 ® Shrek reakce na …
-
Háčky u gum jsem rovnal s monofilem Colmic Fendreel power 0,18 mm na 4,1 kg.
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 10:41 ® michal
-
používám FL 0,12… trhám možná o něco méně než při použití monofilu, ale hlavní výhodou je lepší kontakt s nástrahou.. jestli chces rovnat háčky u jigů, tak nasaď 0,17 a více, ale tento průměr je na gumování předimenzovaný.. michal
reagovat