Vyhledávání
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | 7.909 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. září 2006 v 15:01 ® Dědek reakce na …
-
Toulovec : nepřeháníš to?
reagovat - Pondělí 25. září 2006 ve 14:23 ® toulovec reakce na …
-
mám obavy zda se strouhat bude, už letos to bylo jen o chlupech
reagovat - Pondělí 25. září 2006 ve 14:09 ® BigMike reakce na …
-
Hmm, tak letos se asi opět zúčastním a když budou další wobleráři, jen dobře!!! Na peří mám alergii, ale pomáhá slivovice!!!:))
reagovat - Pondělí 25. září 2006 ve 13:47 ® toulovec
-
Po čase zase oživuju tuhle otázečku, bo se začalo pracovat na přípravách. Už teď víme, že akce letos nebude na oblíbeném místě, ale pravděpodobně v Kostelci nad Orlicí.
dávám hlasovat o termínu konání akce jeden termín je 10.-12. února, nebo 16.-18. února, nebo až poslední víkend 23.-25.2. Až dohlasujete, oznámím Vám termín který se bude hodit nám :o)))
reagovat - Neděle 9. července 2006 v 9:58 ® njesek
-
asi bych se taky vypravil
reagovat - Středa 28. června 2006 v 11:35 ® HaD reakce na …
-
toulovec: NO PROBLEM
reagovat - Středa 28. června 2006 v 9:32 ® Milky reakce na …
-
Toulíku, jsem mooooc rád, že jsi to pojal tak, jak píšeš mezi řádky. To je SUPER!!!!! S U P E R
reagovat - Středa 28. června 2006 v 8:02 ® toulovec reakce na …
-
Had: čoveče já jo :o))))), budu mít po starostech
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 15:40 ® HaD reakce na …
-
mno, myslím, že úplně nejlepčí by to bylo v Táboře či okolí…je to všude blízko, Zdenda by udělal něco spešl…
reagovat) kdo fšechno souhlasí?
DDDDDDDD
- Úterý 27. června 2006 ve 14:39 ® toulovec
-
místo neřešte, pokud něco bude, tak do 10 km od místa, kde to bylo posledně, pořípadě 10 km od mýho bytu. Jsem línej organizovat něco a ještě to mít daleko :o))) Co se žrádla týká, základním požadavkem budou 20 dkg porce, první a druhá studená večeře a něco podobnýho, pochopil jsem to dobře????
napadlo mě toto, je to 3 km od maštalí, mnozí z Vás jeli okolo: chata-polanka.infobec.cz
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 8:41 ® Dědek
-
Milky to vyjádřil přesně a stručně. Tak se Ivošku snaž a pokud budeš chtít s něčím pomoci, tak se obrať na Pupáka
reagovat)
- Pondělí 26. června 2006 ve 23:47 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Podmínky které stanovil Milky mi plně vyhovují a hlásím se tedy i já
reagovat - Pondělí 26. června 2006 ve 23:31 ® Slehy
-
Toulovec:Minulá akce byla bezchybná.Máš mou plnou důvěru.Rád přijedu skoro kamkoliv. p.s. a zas to tak nedramatizuj.Páteční talíře po guláši jsem myl já
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 18:12 ® Milky
-
Toulíku, vyber to sám, ostatní se tu totiž na ničem neshodnou. Prostě a dobře:
- musí to být levné
- musí to být v kulturním prostředí (je to samej estét)
- musí to být bez psů (minule ten originál baskervil Pupácia vyděsil k smrti)
- musí to bý blízko ---
-- z Brna (aby Dědek nezabloudil) – z hranic se SK (aby přijeli i kluci z cudziny) – od Plzně (ať to má i BoBo a smečka zápaďáků kousek) – od Tábora (ať s HaDem a Jarynem nemusím furt řešit, že normální je f autě nekouřit) – nedaleko od Prahy (ať to motivuje i Pragocentristy)
- To, že to má být vyhlášeno širokodaleko výbornou kuchyní nemá cenu předesílat.
No – poraď si!!!! :o))))))
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 16:38 ® Axamith reakce na …
-
Dva ročníky mi utekly, ale to bych letos rád napravil. Co se týče ubytování, tak by nebylo naškodu, aby Toulovec, coby organizátor akce stanovil pravidla a horní hranici ceny/osobu a kdo by o něčem slušném mimo civilizaci věděl, tak dá vědět a toulovec rozhodne.
reagovat - Pondělí 26. června 2006 ve 13:33 ® dzandys
-
toulovec:co třeba tohle:www.penzion-uctyrlistku.cz
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 7:49 ® toulovec
-
Hoši zlatý, jste hodní, ale v Toulovcových maštalích už akce nebude ani náááááhodou, 2× mi to stačilo, to se na to radši vysééééru. Problém není ani tak v tom, že bych byl línej, ale taky v tom, že po 2 roky jsem díky dobrým vztahům se správcem chaty neplatil teplo. Příště by to už bylo za penízky a v tu chvíli jsem na stejné ceně jako v nějakým penzionu a nemusím se honit jako kokot. Jak jste si všimli na minulých akcích, prioritou zůstává cena, takže hledám co nejlevnější penzion kde by se žralo jako v Alcrónu a mohli jsme tam dělat bordel s peřím a chlupama.
reagovat - Neděle 25. června 2006 ve 23:39 ® dzandys
-
Dva předchozí víkendy jsem trestuhodně zanedbal,ale rád bych se konečně zúčastnil. Co se týče domácích prací ,klidně vypomůžu, teda kromě vaření( vařím vášnivě rád,ale prej mám plechovou hubu a tak mají moji strávníci často v očích slzy dojetí)
reagovat))
- Neděle 25. června 2006 ve 22:16 ® Prutos
-
Taktéž se rád připojím. Toulovec: Sám jsi to nazval „Toulovcův“ vázací víkend! Já myslím že o kuchyňské práce jsme se celkem podělili a to vytláčení aut… to může tvé krásně stavěné postavě jen prospět. Přeci bys nás nepřipravil o dobrodružný pobyt v toulovcově údolí, kde psi staší Pupáka a kde se mobilům nedostává signálu, viď Ivošku. To by nebylo ono…
reagovat - Neděle 25. června 2006 ve 2:10 ® HaD
-
no jistě… kdykoliv a kdekoliv
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 0:24 ® Milky reakce na …
-
Dědku, jsi tím prostě provařenej tak nedělej kůže. :o)
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 0:14 ® Tomucha
-
nechal bych to jako vždycky.Vařit a uklízet bude toulík, milky bude stará indiánská a večerníček nám bude vyprávět pepa
reagovat)
- Čtvrtek 22. června 2006 v 19:56 ® Tomik
-
Pojedu rád , a už se na Vás hmyzáci moc těším..:)
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 18:53 ® Bosanac
-
Jsem pro ,jenom te prosim zamluv tam kde nejsou psi ani stenata .
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 16:00 ® Hrouzek
-
Určitě bych se tam rád také kouknul, pokud mně něco nezabrání se dostavit, tak jedu.
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 15:15 ® fikus
-
huráá, a je to tady zase. Jistě že pojedem a rádi, neb na takový víkend se nezapomíná. To zas bude v álejích naštěkáno
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 ve 14:36 ® Dědek reakce na …
-
Milky : nevím jak se tento drb rozšířil, ale nemohu se upamatovat, že bych někdy někde bloudil
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 ve 14:34 ®
-
toulovec,myslím,že bez tvojej obsluhy by akcia stratila svoje čaro,skôr by si mal rozmýšľať nad rozšírením pomocného personálu v podobe nejakých sympatických slečien,ktoré by obsluhovali hore bez…-:)))
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 ve 14:31 ® Milky
-
Jedu. Chtělo by to někde kousek od dálnice, ta bývá většinou protažená a i na navigaci by to všichni, až na Dědka, snad zvládli!
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 ve 13:42 ® Dědek
-
Ivošku já věděl, že to nevydržíš. Máš mojí plnou podporu, zařizuj, zařizuj, zařizuj, stejně to nakonec bude zase u tebe neb z finančního a organizačního hlediska mě to, a asi i ostatním, skvěle vyhovuje.
reagovat