Chytej.cz

III. Toulovcův vázací víkend necteno

22.6.2006 | toulovec | 7.906 zobrazení | 61 odpovědí

Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Úterý 17. října 2006 v 9:53 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

Já už tam chci bejt!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 14:15 ® Milky reakce na …
Milky

Toulíku, věřím ti, že děláš co můžeš. Doufám, že těmi pěnězi stále myslíš naši tvrdnoucí kačku a ne Éčka. :o)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 7:35 ® toulovec
toulovec

Kluci zlatý, místa je zatím dost, ale prosím sledujte to tady, předpokládám, že v dohledné době sepíšu nějaký krátký organizační povídání a začnu sepisovat kdo se přihlásil. Teď jsem nějak pracovně zaneprázdněn a vyčerpán, takže nemám TIME , ale slibuju že si tu půlhodinku najdu a už něco vypustím do světa. Jinak co se týká ceny, tak oproti loňskýmu roku asi maličko podražíme (chicht), ale není to způsobeno mými vyššími nároky, ale bohužel jsem byl nucen některé služby a práce svěřit profesionálům a voni to svině nechtěj dělat zadarmo jako já po dva roky. Zkrátka a dobře mi to už dávalo moc pod nohy, takže se to bude konat v penzinku, abych nemusel prohrnovat cestu, shánět jídlo, uklízet ....... :o))) Ale snažili jsme se aby to bylo pořád cenově přijatelný. Ještě uvidíme, ale chtěl bych se vejít do 800 peněz.

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:01 ® Šáďa
Šáďa

jakožto ůplný začátečník bych se taky rád zůčastnil :-)

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 12:25 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Teď mě tak napadlo – vzhledem k tomu, že mi vázací pomůcky už pár let hnijou ve skříni (po porovnání mých samoučných pokusů s kupovanými profesionálními výrobky :-)) a že sem tam bych si potřeboval navázat vzory, které nelze v obchodě sehnati, co kdybych se přihlásil taky? Jestli je teda ještě v našlapaném seznamu místo…:-)

reagovat
Sobota 14. října 2006 ve 22:36 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

hmm…tak to mám jen tak tak snad to vyjde,kolikby to tak mělo stát?

reagovat
Sobota 14. října 2006 ve 22:31 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

Hoj vydry:-) ,doufám že tam budete mít ještě místečko pro pár začátečníků kteří by se strašně rádi chtěli něoc naučit,termín je krásnej sakra moment musim se podívat kdy mám zkouškový období…

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 15:56 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Toulavec>Pokud tedy dostanu volno-budu se na VÁS těšit. Už se těším na spousty informací:-)

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 11:05 ® toulovec
toulovec

vydržte, tohle je jen provizorní foorum, v dohledné době snad vyplodím nějaký článeček s pozvánkou a oficiálními informacemi.

Okoun: Samozřejmě že je to především pro začátečníky. Kvůli Bukovi a Tomuchovi by to cenu dělat pravděpodobně nemělo.

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 15:03 ® Milky reakce na …
Milky

Ice.. Toulík má tunu jen pro sebe :-(( chtělo by tak, sice jen pár kilogramů navíc, taky pro nás :o)

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 9:36 ® iceman reakce na …
iceman

Tak Toulíku, připrav o tunu žrádla víc, hlásím se také. Potřebujihodně jídla a dobré spaní. Milky: už budu wopatrnej.

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 9:56 ® Milky reakce na …
Milky

Ledňáčku, wopatrně!!! :o) Wopatrně na ty wodborný wýrazy!

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 8:31 ® iceman
iceman

No berete mě do party? Rád bych dorazil a konečně poznal tu verbež z Chytej :o))

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 22:01 ® HaD reakce na …
HaD

okoun1: no jasně, že můžeš přijet, o tom to je!

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 13:11 ® Tomik reakce na …
Tomik

Milky: to je snad výhoda ne?:)

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 13:10 ® Prichy reakce na …
Prichy

Milky: tak to budou zase drijaky…fuj, jeste ze nevazu :-D

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 13:09 ® Milky reakce na …
Milky

Bandasko, to nemá cenu, jsem v nevýhodě, bo to vychází na moje narozky :o(

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 21:10 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Pánové a co třebá Já.Nikdy nic nevázal a nic na to nemám.Chtěl bych se to naučit,ale učitel není k dispozici.Nebyl bych tam 5kolo u vozu?A není to jen pro zvané?(blbá otázka asi)

reagovat
Středa 27. září 2006 v 7:43 ® toulovec
toulovec

takže termín je jasný, 16.-18.2.2007

právo veta mají pouze tři taťkové HaD, Buko a já :o)))

termín se měnit nebude kvůli nikomu a ničemu, upravte si prosím kalendáře tak, aby se Vám to s ničím nepotkalo.

reagovat
Středa 27. září 2006 v 7:14 ® Axamith
Axamith

Láká mě to, ale záleží na konečném termínu. Takže se předem hlásím s možností změny.

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 21:14 ® BigMike reakce na …

Jasně, jestli si udělám čas, tak nebude problém!!!

reagovat
Úterý 26. září 2006 v 17:28 ® Buko

Děděk: Neser se mi do Toulíka, nepřehání…ale teď vážně pokud to vyjde,tak bude projekce vázání na zeď nebo plátno. Pokud to neošetřím vypomůže Had.Vázat bude Tomucha, vidím, že i Brčál, a co nestihnou, tak i já.Vem si svěrák, ostatní si koupíš. Kluci woblerářský, nakopněte mne mailem, ať vezmu s sebou hlavatkové woblery.Jo a pokud to budete dělat s balzy nebo z jilmu, tak je vstup bez vysavače zakázán. Majitel má psa. Pokud ne pokouše Vás kdokoliv.

reagovat
Úterý 26. září 2006 v 16:59 ® Tomik reakce na …
Tomik

jestli vezmeš strouhání, tak ho vezmu taky…

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 23:27 ® Prutos reakce na …
Prutos

BigMike: Když vezmeš woblerky, já vemu splávečky a budem strouhat oba. Co ty na to? :-)

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 22:48 ® BigMike reakce na …

Je mi jasné, že woblerářů tam moc nebude, je to přeci jen složitější než svázat nějakou nití pár chlupů na háčku a zakápnout lepidlem:))

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 22:47 ® BigMike

Tak se zavřu na pokoji, pozvu nějakou dámskou návštěvu, kterou budou ty balzové tvary zajímat a budu se od vás, pérařů izolovat!!!:))

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 22:29 ® Firetiger
Firetiger

Tak si říkám, koho kdy napadne, že prostředek Čech je v Praze… No nic, pojedu i do Kostelce a rád!!!

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 22:22 ® brčal
brčal

Taky jedno místo.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 21:24 ® bubu
bubu

Do Kostelce to nemám tak daleko, tak bych se zůčastnil i já.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 16:07 ® Tomik
Tomik

jsem pro ten poslední víkend.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1