Chytej.cz

Potápíte se pro uváznuté nástrahy a riskujete tak svůj život? necteno

21.6.2006 | HaD | 4.747 zobrazení | 32 odpovědí

Nevím, jestli jste slyšeli o tom, co se stalo 19.6.2006. Prý o tom psali i v Blesku. Dnes mi volal TR a vyprávěl o tragédii, která se stala na Dyji právě 19.6.2006. Rybář, kterého jsem znal a byl kamarádem několika mých kamarádů při lovu přívlačí uvázl woblerem v řece a rozhodl se jej vyprostit tak, že se pro něj potápěl. Bohužel se mu to stalo osudné, zamotal se do utrhaných šňůr a vlasců a utopil se. Bylo mu 25 let, byl ženatý a měl dvě děti. Znám více rybářů, kteří se pro nástrahy běžně potápí. Já to nikdy nepraktikoval – mám z toho takovou lehkou fobii. Co vy? Potápíte se pro nástrahy i do hloubky a riskujete tak svůj život?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 21. června 2006 ve 21:46 ® Pytel
Pytel

Tak to je smutné , ale holt takoví je život a nedá se nic dělat.Osobně zajdu pro nějakého toho woblera rotačka mi za to nestojí,ale nikdy jsem se k němu nepotopil snažím se ho vyprostit rukou a bud na něho rukou dosáhnu nebo tahám za silon nad ním a když nejde tak bohužel nejde.A zůstane na pospas osudu.

reagovat
Středa 21. června 2006 ve 21:43 ® Shrek
Shrek

No vidíš a já jsem četl,že to pověsil na strom a že se to z loďky pokoušel sundat,uklouznul a utopil se.Tak nevim.

Jinak já se nepotápim,já trhám,proto používám už jen levné rotačky a gumy.Tam kde používám woblery si musim být naprosto jistej dnem.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1