Vyhledávání
Woblery Kácel - zkušenosti
21.6.2006 | Fedderista | 10.149 zobrazení | 36 odpovědí
Tak jsem se doslechl o českých woblerech Kácel, nelenil a hned po internetu nějakých 5 kousků na zkoušku objednal. Máte s nima někdo nějaké zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 8. srpna 2009 ve 12:19 ® Libor reakce na …
-
sus1> chytám, dva už jsem letos utrhl
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 v 11:08 ® sus1 reakce na …
-
Libor> Chytáš na ně vůbec???
reagovatVypadají moc dobře.
- Pátek 7. srpna 2009 v 19:22 ® Libor
-
zkušenosti perfektní, super chod a pohyb. Úlovky : štiky a jednou sumejš. Pan Petr Kácel je šikula. Mé kousky viz foto:
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:37 ® inspo reakce na …
-
Padis: a co nejlíp funguje na štiku?
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:24 ® Padis reakce na …
-
Mám i ty Clasic heavy a Felix
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:22 ® Padis reakce na …
-
inspo já jich objednával vždy víc.Já jsem s nimi byl spokojenej všechy woblery mě chodili bez problémů.
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:14 ® sramas reakce na …
-
Padis: Jenom Alex? Ty jsou plovoucí, co? Jiné nemáš otestované?
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:07 ® inspo reakce na …
-
sramas: s tím souhlasím, přes net nemá cenu objednávat jen jeden…a pak by mě mrzelo, kdybych jich koupil víc a nesplnily mé požadavky
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:04 ® Padis
-
já mám od Kácela pát woblerků typu Alex a spokojenost.Chodí dobře i barevné provedení je pěkné.
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:02 ® sramas reakce na …
-
Jelikož bych je objednával přes net, tak to chce vzít aspoň 5 kousků. Kdybych je viděl někde na krámě, tak neváhám a na zkoušku jeden koupim. Takhle váhám…
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 11:56 ® inspo
-
no ja s nima zatím nechytal, ale uvažuji že bych si nějaké kousky pořídil, takže bych přivítal rovněž nějaké aktuálnější poznatky a zkušenosti s nimi
reagovat - Pátek 4. července 2008 v 10:43 ® Stanik reakce na …
-
sramas: Některé kousky nejsou vzhledově příliš atraktivní ale na účinnosti jim to neubírá, takže ten wobler zkus ikdyž se ti nebude moc líbit.
reagovat - Čtvrtek 3. července 2008 ve 23:41 ® sramas
-
Máte někdo něco nového k těmto wobům? Chytáte na Clasic a Clasic heavy (F i S)? Díky
reagovat - Pondělí 24. července 2006 ve 12:31 ® oxandrolon reakce na …
-
na toho v strede idú candoše
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 18:25 ® sethy
-
myslim ze s rapalama se nedaji srovnavat.. chytali jsme v proudu na jointedy od rapaly a dvojdilky od kacele ve stejne velikosti a kacel se v silnejsim proudu prevracel a uz nechodil tak dobre. na klidnou vodu anö, ale do proudu ne.
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 18:52 ® Fedderista reakce na …
-
Jo, úplně jsem si to řikal, ale jestli to bude chodit alespoň skoro tak pěkně, tak je mi to jedno…za ty prachy…ať si to finové s ochranejma právama vyřeší sami, já chci chytat ryby…
reagovat - Pátek 23. června 2006 ve 12:17 ® upbraider reakce na …
-
Jsem rád za Kácela, stejně jako za každýho dalšího čekovýrobce co umí udělat nástrahy konkurující světovejm firmám ale cena je poloviční. Nedá mi to ale si trochu nerejpnout…taky vidíte na fotce tail dancera a invincible s trochu delší lopatkou??
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 11:38 ® Pytel
-
Dneska mi došla zásilka wobleru a jsem zklamány.Některé kousky jsou fakt pěkné a některé opravdu odflaknute ulepena nořítka od lepidla pořadně neopracované.A navíc mi přišel Pop , kterého jsem vůbec nechtěl.Nezkoušel jsem ještě chod ale jsem zklamány.
reagovat - Pátek 23. června 2006 v 0:38 ® LojzaRybka reakce na …
-
jedna čudla na kácela
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 11:37 ® speedy_gonzales
-
Chytám na ně už druhej rok a jsem s nima maximálně spokojenej… za ty peníze se nic lepšího nesežene!
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 8:44 ® Fedderista reakce na …
-
Sander> www.kacel.wz.cz , já si je tam hned objednal…
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 23:09 ® LojzaRybka reakce na …
-
podle mě má dobrej soustruh,ale jsou kvalitní,a cena je taky supr,vše do stovky kč
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 23:00 ® Sander
-
LojzaRybka > dikec. Byla zde zmínka o ruční práci, je to opravdu dělané ručně? Tedy spíše – je to barvené ručně?
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:58 ® LojzaRybka reakce na …
-
Mám tu tři na stole,tak jsem ti je hned vifotil
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:48 ® LojzaRybka reakce na …
-
Promiňte že se motám do vašeho rozhovoru,ale na woblery od kácela jsem odchytal Alandy ve Finsku,super.A na ohři taky fungujou
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:37 ® Lukas
-
omlouvam se,ale ja to chtel jen vysvetlit kdyz jsi mi napsal co je to chapenzino.Tvuj druhy prispevek.
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:12 ® Sander
-
Feederista > kde by se prosím našlo nějaké foto těchto voblerů?
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:08 ® Fedderista reakce na …
-
no já to pochopil, proto jsem napsal „tak to chápenzíni“ = „tak to chapu“. Byla to reakce na to, že nejdriv napises na otazku jestli je nekdo zna, či viděl chodit „bohužel ne“, ale pak napises, zes je videl chodit a videl jsi na nej chytit stiku. Nevim, kdo je tu zmatenej…ale v poho
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 21:45 ® Shrek reakce na …
-
Lukas:a Ty nevíš,že když se někoho ptáš,jestli to chápe,tak z něj podvědomě děláš idiota?
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 21:20 ® Lukas
-
chápenzíno=chápeš to? takže když řeknu chápenzío tak to znamená chápeš to?
reagovat