Chytej.cz

Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry necteno

18.6.2006 | Carpboy | 4.578 zobrazení | 10 odpovědí

Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montá­že atd..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. června 2006 ve 14:08 ® Carpboy reakce na …
Carpboy

Jo to máš pravdu stěma cejnama je to tak ale ti kapři tam jsou jako pokud se trefíš do spravnyho mista nebo si ho najdes echolotem tak mas jistotu uspechu!a na techto nadržích jsou opravdu velci kapři!

reagovat
Pondělí 26. června 2006 v 10:14 ® Donald
Donald

Já tam sice moc nejezdím (3×), ale vždy jsem tam chytl pořádného draka a hromadu cejnů. Kapra nikdy, ale fajn víkendy :-) .

reagovat
Neděle 25. června 2006 ve 13:11 ® Carpboy reakce na …
Carpboy

To jo pokud se netrefíš do správnýho místa pořadně nezkrmíš tak seš uplně v prd…!Třeba před měsícem sme byly s partou na 7 tejden a byli jsme totálně bez záběru! a pak čtu na internetu že nejaka parta tam byla a tahaly kapry od 15–20 kg na Boilies magická oliheň na to stejne co sme měly my!

reagovat
foto/forum/2006/th-img640.jpg
Čtvrtek 22. června 2006 v 0:40 ® regulus reakce na …
regulus

HORA – plně s tebou souhlasím, ale v tom je právě ten problém. Hlavně z důvodu vlastní lenosti si nevezu k vodě 10 kg krmení. Druhá věc je to, že právě proto nemám rád kapraře. Téměř každej do vody nasere několik kilo žrádla, ale dnes už to nejsou jen „zemědělský“ plodiny a výrobky z nich, ale je to i spousta chemie ve formě posilovačů a bůh ví jakýho dalšího sajrajtu. Celkem by mě to nevadilo, protože na kapry naprosto kašlu, ale vadí mě, když právě kvůli tomu překrmování a o tom jsu pevně přesvědčenej, chcípají ostatní ryby, viz můj příspěvek Z lovu, ze dne 23. května letošního roku. Neber si to jako nějakej můj radikální postoj, jen je to jeden z důvodů, proč když přijedeš na Mušov a nehodíš tam „půl tuny“ žrádla tak neberou. A nezměníš to ani ty, ani já, bohužel.

reagovat
Úterý 20. června 2006 ve 21:33 ® Hora
Hora

Jezdím tam na dovolenou už 7 let a mohu říct,pokud tam nezakrmíš,tak si moc nezachytáš,krmím kuku + vařenou pšenkou a spotřebuji ji dost,chytám tam na feeder a to je potom chytáníčko,to jen domorodci čumí.Nej nástraha je pro mě sterilovaná kuku a masák.Chytám většinou kapříky do 55 cm a cejny do 60 cm,jak Ti najedou tak máš flek brzo vyluxovanej a musíš zase krmit.Na velké kapry tam nejezdím,vidím jenom,jak tam tkzv. kaprtýmy veřejně zaváží a chlubí se potom velkými kapry,o to já nestojím.

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 1:26 ® regulus reakce na …
regulus

CeP – neser, o chytání vůbec nemluf, páč se tomu čumění do vody, nehejbající se cokoliv, ať už to je feederová špička, splávek nebo policajt, chytání vůbec říckat nedalo. Do hospody jsem nešel proto, páč sem valil do Brniska a nenechám si sebrat noty kvůli pár škopmům, frštenzi?????

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 1:19 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> ale s HDU sis zachytal dobre.. ne?? akorat ze si snama nechtel do hospy na pifko… :-(

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 1:04 ® regulus
regulus

Pro mě je to zakletej revír. Naposledy jsem si tady slušně zachytal před tak minimálně 8 lety. Je nutno dodat, že jsem nebyl a nejsu kaprař a mluvím o Dyji 7, což je Mušovská nádrž. Ma pětce a šestce jsem nikdy nebyl a asi tam nepojedu, protože patřím k velkým odpůrcům této stavby, ale to je jiná otázka a sem nepatří, zcela zbytečně to zku.vilo kus velmi pěkné řeky. Možná ještě víc než slabý úlovky mě znechutilo chování okolních rybářů, nemyslím tím domorodců, ale těch co si tam přijeli „natěžit“ ryby.

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 0:47 ® Milky reakce na …
Milky

nejdříve je třeba zakrmit … www.novinky.cz je to sice černý humor, ale hlavu vzhůru!

reagovat
Pondělí 19. června 2006 v 1:18 @ Capr10

Jediné co ti mohu poradit, že tam opravdu fungují boilies od Mikbaits.Hlavně směs Magická Oliheň tam funguje na velké kapry.

reagovat