Vyhledávání
Jak na dravce přívlačí
17.6.2006 | Davish | 3.117 zobrazení | 9 odpovědí
na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. června 2006 v 15:02 ® Davish reakce na …
-
to je fakt, ale musíš uznat, že se to stane málokdy
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 15:01 ® Davish reakce na …
-
jo v pohodě ale já ještě ne(v noci)
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 8:14 ® Shrek reakce na …
-
Tak o hádání to samozřejmě neni.Jen chci říct,že už znáš teda dva lidi,co jí v noci chytili.
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 23:32 ® Prutos reakce na …
-
Svoboda88: Já jo. V neděli jsme byly s kámošem vláčet sumce. Mezi desátou a půl jedenáctou se mu na prut pověsily dvě štiky. Jdena malá a druhá lehce přes šedesát. Výjimky potvrzující pravidlo.
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 22:53 ® Davish reakce na …
-
ja myslel den jako svetlo a o ty stice v noci sem napsal ''skoro'' nemozny a ja neznam nikoho kdo by stiku chytl v noci, ale nechcu se stebou rozhadat
reagovat - Pondělí 19. června 2006 ve 21:49 ® Shrek reakce na …
-
Tak jednak pokud jsi nemyslel štiky,tak nevim proč jsi je psal do své otázky (na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat!!!!!! štiky !!!!!!!a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?),to je jedna věc a druhá-i štika se dá chytit v noci a co se candátů týče,tak jsem psal,že těch jsem moc nenachytal,takže to neposloužim.
reagovat - Pondělí 19. června 2006 v 17:41 ® Davish reakce na …
-
já nemyslel štiky za dne ale candáty( štiku je v noci skoro nemožný chytit) ti se totiž jen tak snadno na řece nechytnou, když nevíš kam píchnout
reagovat - Neděle 18. června 2006 ve 12:50 ® Prichy
-
www.chytej.cz nebo jeste lepe, clanky jsou serazeny dle techniky ci lovene ryby zde www.chytej.cz Jsou tam odpovedi i na spoustu podobnych otazek a je to pekne cteni.
reagovat - Neděle 18. června 2006 v 10:34 ® Shrek
-
štiky ve dne?Co to pro tebe znamená den?Já mám den už v 5 hodin ráno,den je i ve 13 hodin když je 30°C.Pokud půjdeš vláčet,hledej spadlé stromy,pontony,loďky na vodě,mostní pilíře,lávky-vše co dává stín a umožňuje se rybě schovat,stejně tak jako hlubší tůně v řece apod.Nástrahy bych nějak neřešil jaký,spíš hodně střídat.Woblery,rotačky,plandy,gumy,mrtvá rybka,osobně používám rotačky vel. 3 – 4.
S candátama zkušenost nemám (co se přívlače týče).
reagovat