Chytej.cz

Plynový měchýř necteno

16.6.2006 | Robur | 3.357 zobrazení | 15 odpovědí

Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. června 2006 v 1:41 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

zany8999: :-)) ) Delší vedení asi máš :-) Zkusil jsem si přesednout – pomohlo Ti to? :-) U dravců se šupiny prostě nevynechávají, zkus někdy vykuchat štiku a pak ji očisti od šupin ;-) Neměl jsi spíš na mysli lososovité?

reagovat
Středa 21. června 2006 ve 21:32 ® zany

Alivio > díky za zastání bobo > jestli jsi si nevšiml tak jsem tam napsal že ty šupiny vynechám ne?????? :-)) )))))))))))))­))))))))))))))))))))

PS: no jo no tady má někdo delší vedení se stane ne???nebo víš co zkuš si přesednout …Třeba si sedíš na vedení??????

reagovat
Středa 21. června 2006 ve 20:27 ® Shrek reakce na …
Shrek

zrovna Ty máš BoBo co říkat,když jedem na ryby,tak taháš šupiny z mezizubů pořád a tady budeš dělat kinga. :-D Kdo mi to nedávno tvrdil,že šupiny jsou na okounovi 35+ nejlepší?? :-D

reagovat
Středa 21. června 2006 v 15:16 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

zany: Tak už si dáš štiku se šupinama, tak dobrou chuť :-)

P.S. Okoun a candát taky nebude špatnej i se šupinama :-D

reagovat
Středa 21. června 2006 ve 14:42 ® zany

Já si myslí že jak to psal DEATH tak to je idealni a takhle jsem to dělal vždy ale jen u bílých ryb a dravce více méně pouštím zpět.....můj postum u bílé ryby je 1,šupiny 2, vnitřnosti 3, hlavu a ploutve …no a udravců je to podobný akorát se vynechaj ty šupiny ne????

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 7:28 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Robur: Nejdřív vykuchat, pak teprve řezat hlavu! :-)

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 0:02 ® DEATH

Osobně nevim jak vy.. říznu rybu od prdele… rozříznu, zajedu prstama dovnitř od zadu a vytáhnu vše.. měchejř končí u hlavy a tam se dá bez problémů, nebo za použití nehtů odštípnout mini koneček. Toť vše :-)

reagovat
Pondělí 19. června 2006 v 16:35 ® Robur
Robur

ještě upřesnění, moc často ryby neberu a probírám to v paměti, když té rybě uřízneš hlavu, tak je měchýř nafouklý či nikoliv, já ho přeřízl, pak jsem to zkoušel namotat na pean, ale trhalo se to po kouskách.

reagovat
Pondělí 19. června 2006 v 1:38 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Přesně tak jak to popisuje Příchy to praktikuji také. Stejně to funguje u štik i candátů.

reagovat
Neděle 18. června 2006 ve 21:04 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robur: pokud povazujes uhore za dravce, tak jsem urizl hlavu a chytil vnitrnosti „pod mechyrem“ a vytahl to cele ven (pohyb jako kdyz rozepinas suchy zip).....jeste dodam, ze jsem sam cumel jako blazen ( nejsem zdatnej kuchac :-D )…az budu kuchat jinyho dravce, tak to taky zkusim, ale fakt netusim, jak to dopadne

reagovat
Neděle 18. června 2006 ve 20:42 ® KačaX

Robur> juj to není problém, ne? Zajeď nožem na začátku měchýře pod něj z obou dvou stran – asi tak 3cm na délku, chytni to za ten už oddělanej konec a potom to normálně stáhni celý – to se odtrhá. Já sem to tak dnes praktikoval na štice a za 15 vteřin byl dole. A to sem kuchal dravce poprvé :-)

reagovat
Neděle 18. června 2006 ve 20:14 ® Robur
Robur

Cepe, to fakt vypadá, že nikdo ty dravce nejí.

reagovat
Neděle 18. června 2006 v 0:38 ® CeP
CeP

tady se ptas spatne. hod dotaz do masariny. ;-) )) tam s tim mame veeelky zkusenosti. muhehe.. ;-) )

reagovat
Sobota 17. června 2006 ve 21:41 ® Robur
Robur

No to jsem zkoušel, ale trhalo se to po kouskách. tkaže to byla piplačka.

reagovat
Sobota 17. června 2006 ve 21:34 ® kubas
kubas

Robur:normálně ho odtrhni a je to

reagovat