Vyhledávání
Plynový měchýř
16.6.2006 | Robur | 3.357 zobrazení | 15 odpovědí
Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. června 2006 v 1:41 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
zany8999:
reagovat) Delší vedení asi máš
Zkusil jsem si přesednout – pomohlo Ti to?
U dravců se šupiny prostě nevynechávají, zkus někdy vykuchat štiku a pak ji očisti od šupin
Neměl jsi spíš na mysli lososovité?
- Středa 21. června 2006 ve 21:32 ® zany
-
Alivio > díky za zastání bobo > jestli jsi si nevšiml tak jsem tam napsal že ty šupiny vynechám ne??????
)))))))))))))))))))))))))))))))))
PS: no jo no tady má někdo delší vedení se stane ne???nebo víš co zkuš si přesednout …Třeba si sedíš na vedení??????
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 20:27 ® Shrek reakce na …
-
zrovna Ty máš BoBo co říkat,když jedem na ryby,tak taháš šupiny z mezizubů pořád a tady budeš dělat kinga.
reagovatKdo mi to nedávno tvrdil,že šupiny jsou na okounovi 35+ nejlepší??
- Středa 21. června 2006 v 15:16 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
zany: Tak už si dáš štiku se šupinama, tak dobrou chuť
P.S. Okoun a candát taky nebude špatnej i se šupinama
reagovat - Středa 21. června 2006 ve 14:42 ® zany
-
Já si myslí že jak to psal DEATH tak to je idealni a takhle jsem to dělal vždy ale jen u bílých ryb a dravce více méně pouštím zpět.....můj postum u bílé ryby je 1,šupiny 2, vnitřnosti 3, hlavu a ploutve …no a udravců je to podobný akorát se vynechaj ty šupiny ne????
reagovat - Úterý 20. června 2006 v 7:28 ® BoBo-Falknow
-
Robur: Nejdřív vykuchat, pak teprve řezat hlavu!
reagovat - Úterý 20. června 2006 v 0:02 ® DEATH
-
Osobně nevim jak vy.. říznu rybu od prdele… rozříznu, zajedu prstama dovnitř od zadu a vytáhnu vše.. měchejř končí u hlavy a tam se dá bez problémů, nebo za použití nehtů odštípnout mini koneček. Toť vše
reagovat - Pondělí 19. června 2006 v 16:35 ® Robur
-
ještě upřesnění, moc často ryby neberu a probírám to v paměti, když té rybě uřízneš hlavu, tak je měchýř nafouklý či nikoliv, já ho přeřízl, pak jsem to zkoušel namotat na pean, ale trhalo se to po kouskách.
reagovat - Pondělí 19. června 2006 v 1:38 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Přesně tak jak to popisuje Příchy to praktikuji také. Stejně to funguje u štik i candátů.
reagovat - Neděle 18. června 2006 ve 21:04 ® Prichy reakce na …
-
Robur: pokud povazujes uhore za dravce, tak jsem urizl hlavu a chytil vnitrnosti „pod mechyrem“ a vytahl to cele ven (pohyb jako kdyz rozepinas suchy zip).....jeste dodam, ze jsem sam cumel jako blazen ( nejsem zdatnej kuchac
reagovat)…az budu kuchat jinyho dravce, tak to taky zkusim, ale fakt netusim, jak to dopadne
- Neděle 18. června 2006 ve 20:42 ® KačaX
-
Robur> juj to není problém, ne? Zajeď nožem na začátku měchýře pod něj z obou dvou stran – asi tak 3cm na délku, chytni to za ten už oddělanej konec a potom to normálně stáhni celý – to se odtrhá. Já sem to tak dnes praktikoval na štice a za 15 vteřin byl dole. A to sem kuchal dravce poprvé
reagovat - Neděle 18. června 2006 ve 20:14 ® Robur
-
Cepe, to fakt vypadá, že nikdo ty dravce nejí.
reagovat - Neděle 18. června 2006 v 0:38 ® CeP
-
tady se ptas spatne. hod dotaz do masariny.
reagovat)) tam s tim mame veeelky zkusenosti. muhehe..
)
- Sobota 17. června 2006 ve 21:41 ® Robur
-
No to jsem zkoušel, ale trhalo se to po kouskách. tkaže to byla piplačka.
reagovat - Sobota 17. června 2006 ve 21:34 ® kubas
-
Robur:normálně ho odtrhni a je to
reagovat