Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. listopadu 2006 v 19:45 @ FORDAK.P
-
ahoj mám Pražskou MP:povolenku taky bych šel na okouny ale nevím kam jít.začím rybařit poradíš? dík
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 ve 20:58 ® ART reakce na …
-
17.11. tohohle roku jsem vytach 1 z vltavy na třpytku 2 mel 33km ne 33cm
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 v 18:13 ® MB
-
Pokud ses na MP vode, tak je to v klidu. Das splavek (musi byt dobre vyvazeny), maly hacek a jako nastrahu zizalu. Jinak na pstruhove vode zkus tu privlac, jak uz psali prede mnou…
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:08 ® Morfeus reakce na …
-
dneska sem byl na rybach a nic
reagovat - Pátek 15. září 2006 ve 20:27 ® Rendy
-
Taková trochu jiná marmiška litá na jig háčku , pěkně ve vodě pracuje , žížalka na háčku je tutová , když nejsou žížalky tak vcelku s úspěchem platí na okouny i mikrotwistery od Berkliho , ta jejich vůně zkrátka funguje
reagovat - Pátek 15. září 2006 ve 20:23 ® Rendy
-
Ještě krabička s gumama , těm dávám přednost já
reagovat - Pátek 15. září 2006 ve 20:20 ® Rendy
-
Každý má svoje nástrahy kterým věří , které umí vodit a jsou pro něj úspěšné , jiný preferuje něco jiného , chce to zkoušet . Jsou dny kdy berou cokoli , jindy dá trochu práce než se jim člověk trefí do chuti . Marmiška je asi universál který funguje skoro vždy . Taky máte tu zkušenost že okouni mají obdenky . Jeden den se nafedrují a druhý vegetí , teď jen záleží na tom kdy zrovna přijdem k vodě .
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:42 ® perch
-
je to jednoduche, nejvice se mi osvedcil twister bile barvy, klasicka hlavicka(2.5g), ale chce to tvrdsi prut se spickovou akci at vidis i jemne tukani, rikam pak je to parada
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 19:02 ® AbuGarcia reakce na …
-
hmm,to jo no,ale taky se da na to natahat hoden ryb…i velkejch…!,ale proste kdyz to sni umis tak je to pak uplna zabava…
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 18:38 ® entokarel reakce na …
-
marmyška je super ale nikdy jsem na ni nechyt nic většího
reagovat - Středa 13. září 2006 ve 22:12 ® AbuGarcia reakce na …
-
nejlepsi nastraha na okouny je marmyska!zkus to a rikam ti ze po 15okounu te to uz prestane bavit…cau
reagovat - Sobota 26. srpna 2006 v 1:46 ® Mysho 22
-
Vačšinou chytam ostrieže na privlač na menšej rieke a osvedčil sa mi wobler od Salma Minnow M5S potapavy ked som videl ostrieža ako ide za woblerom stačilo popustit a trhnut nasled. razanty utok nebolo treba ani sekat vždy sa zasekol sam.Čo sa týče velkosti všetkeho druhu stalo sa mi že aj na 5cm woblera som vytiahol 10 cm ostrieža.
reagovat - Pátek 25. srpna 2006 v 10:41 ® Kosmik
-
Do čisté vody je nejlepší bílý microsmáček s červenou hlavičkou, popřípadě bílý twister asi 3 cm. Jiné další barvy třeba žlutá, fialová, červená a zelená. Lepších úspěchů dosahuje v kombinaci s červenou hlavičkou. Další nástrahy třeba banjo, třpitka. Záleží na revíru, jaká je voda a jaká je obsádka Okounů.
reagovat - Pátek 25. srpna 2006 v 9:00 @ Hockeyman. reakce na …
-
Ja osobne bych ti poradil stribrmou meppsku s cervenými puntíky, cervenožlutý twister a uplne nejlepsi je muska-nejlíp kombinace cervena cerna! Musim rict ze okounu uz sem nachytal opravdu hodne.Dobre sou take slunky na maly hacek, splavek, brocek. Stastny lov!
reagovat - Pondělí 31. července 2006 v 8:49 ® Morfeus reakce na …
-
zajdes nekdy na ryby?
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 v 11:13 ® Morfeus reakce na …
-
zajdes nekdy na ne?
reagovat - Úterý 20. června 2006 ve 13:53 ® sethy
-
Chytam je na mikro woblery tak do 3 cm max. a kdyz to nezabere tak zkousim rotacky (stribrny nebo nejaky flo) a nakonec gumy.
reagovat - Úterý 20. června 2006 v 7:21 ® Tomash
-
Hodně dobré nástrahy na okouny jsou gumové. Neboj se experimentovat. Co se barev týče, jsem asi zásadový. Žádné flou výkřiky, ale pěkně natur – hnědá, zelená, modrá a bílá. Do první ligy, co se vláčedel na okouny týká bych také zařadil rotační třpytky, cyankali, plandavky a samozřejmě – vláčenou mrtvou rybku.
reagovat - Pondělí 19. června 2006 ve 20:51 ® mana01
-
DEXTR-Přesně tak, marmyška je jediný dobrý, co nám východ dal!!!
reagovat - Pondělí 19. června 2006 ve 13:26 ® svaca
-
hele urcite skus mamrmysku je to urcite nejlepsi nastraha na okouny!pouzij zlatou dej tam mensiho hnojaka aby koukal konecek chytej sni vertikalne pod prutem nekde pod jezem!krasna rybacka zarucena
reagovat - Pondělí 19. června 2006 v 9:17 ® zany
-
hele někdy jsem četl že okoiuni maj rádi když nástraha zdrhá nahoru takže ti odpoledne až přijdu ze školy tak ti pošlu nějaké foto.bude to ze staršího časoposu…pokusím se to najit…
reagovat - Neděle 18. června 2006 ve 22:19 ® Fedderista
-
Hele, já většinou začínam 1 rotačkou, když jsou v apatii, tak většinou 2 twistr a pak podle toho, jak velky a jak razantne jdou…zalezi na moc věcech. A v lete pred zapadem slunce na melcine neni spatnej 5 cm poper…krasnej lov…
reagovat - Sobota 17. června 2006 v 16:09 ® kkarlos reakce na …
-
co treba mikro twister… ?
reagovat - Sobota 17. června 2006 v 15:53 ® mikiw reakce na …
-
to se máš na jizeře 8 je okounů mrtě od 10cm do 45cm…jen nejdou chytit…za 2 hodky třpytkování jsem vytáhl 2 kolem 20cm…je jedno jestli jim hodim wobler,třpytku, rybičku-pečou na to přijedou pronásledujou kouknou se a jedou pryč.dnes byla jizera kalnější tak brali ryby víc ale jinak bída…nej se osvědčila žížala na 1m návazci a zatím brok…2× potočák 45 a 42cm+ duhák 43cm
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 21:58 ® ART reakce na …
-
hele dnes jsem jich vytach 26 okolo 35cm a jednu sticku na zlatou trpiku1
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 13:54 ® Sander
-
Morfeus > na okouny je perfektní navázat jen háček, 30cm před něj zamačknout broček (velikost dle hloubky, proudu) a na háček napíchnout půlku rousnice. Tahat trhavými pohyby jako tvistra. Nebo když je rousnice malá, můžeš ji napíchnout celou. Jen bacha na předčasné záseky.
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 13:51 ® Hora reakce na …
-
já
reagovat - Pátek 16. června 2006 v 11:55 ® Morfeus reakce na …
-
hoši kdo je ze severni moravy nebo slezka
reagovat - Pátek 16. června 2006 v 11:25 ® Morfeus reakce na …
-
ok doplnim si neboj
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 17:18 ® BoBo-Falknow
-
Souhlasím…a to i sím, že selekce je poněkud obtížnější
Morfeus: Zkus prosím Tě doplnit rybolovnou techniku, nebo Tě prásku Trinity.
reagovat