Chytej.cz

BLADE DANCER - Berkley necteno

15.6.2006 | Robur | 7.703 zobrazení | 40 odpovědí

Takjsem mrkl na to video.Už dříve jsem to někde viděl a nevypadá to špatně. Ptám se, zda lze někde sehnat jen samotný plech s háčkem nebo to nějak nahradit, připadá mně totiž zbytečné k tomu dokupovat i gumy,které lze koupit z jiných zdrojů. Dále mně zajímá, zda to někdo zkoušel v praxi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 7. prosince 2007 ve 23:30 ® čabi reakce na …
čabi

zemstrong:tak se můžeš začít vyslíkat…,:)

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 ve 12:17 ® zemstrong

mensim nedopatrenim mam ted doma 8 baleni (nastesti ruzne barvy) tehle vymyslu, jestli na to nepolezou, tak tam za nima vlezu ja

reagovat
Středa 5. prosince 2007 v 19:04 ® Robur
Robur

to je neochota…

reagovat
Středa 5. prosince 2007 v 19:02 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robure: musel bych se rozkrajet, abych vse stihal:-((

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 13:48 ® zemstrong

Ja udelal chybu a odstin PE a FT (oranzovej a zelenej tygr)jsem koupil ve stredni velikosti a jak to doslo, tak jsem cumel, jak je to male. chytat okouny a male mrsky me nebavi. fuck fuck fuck

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 13:07 ® čabi reakce na …
čabi

mám ten krvavě červenej a asi tu největší velikost.no za týden na vranově jsem na něj lapl 7 štiček,nej 55cm,spousta jich ůtočila ale nepíchli se a jednoho bolena 78cm,jinak jinde jsem ho netestoval

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 12:48 ® zemstrong

cabi: jako velikost a barvu si jim nabizel a co na to skocilo ?

Bydlim primo na Musove (Pasohlavky) (Dyje7 ),tak cekam ze by se to mohlo na stojaku osvedcit a prolomit ledy.Na tomhle reviru letos jen Kandat 48cm. Vubec tu tam nejde. Koncem leta je bylo hodne slyset,ale po nicem mi neskocily … svine

reagovat
Středa 5. prosince 2007 ve 12:38 ® čabi reakce na …
čabi

zemstrong:mě se to osvědčilo pouze při tahání na hladině a to jenom na vranově,v létě

reagovat
Středa 5. prosince 2007 v 11:14 ® Robur
Robur

já si myslím, že by si to měl dát Prichy jako novoroční předsevzetí, rozhodně se mně to jeví mnohem důležitější, než kdyby přestal pít a hulit:-)

reagovat
Středa 5. prosince 2007 v 9:54 ® zemstrong

Tak jsem si udelal na vanoce radost a kupil tyhle udelatka v Barvach FT,PE,CHSH 7.1 – 10.3g. Byl jsem s tim jednou na Svratce a proud je takovej ze se to nechce poradne potopit.Uz jsem byl natesenej, ze se mi podari, po shlednuti videa,prolomit letosni smulu na stiky a nejak se tam povesi.NIC. Ale muj dotaz smeruje na ten plech, uz jste narazili na neco/nekoho, cim je to schopne nahradit/udelat

reagovat
Středa 5. září 2007 v 7:19 ® vsetinek

Já mám Bladeho toho nejmenšího. Je spíš na okouny, ale nevím že bych na něj kdy jakého chytil. Vytáhl jsem na něj jen asi dvě štičky do padesáti. Mám teda barvu CHSH. Možná ta velikost 7,1g by byla lepší. Holt jsem chtěl něco na okouny a nevyšlo to.

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 21:53 ® čabi reakce na …
čabi

Já mám jenom jednu…krvavě červenou

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 13:47 ® Marfi69
Marfi69

A jakou barvu upřednostňujete?

reagovat
Úterý 4. září 2007 v 0:22 ® čabi reakce na …
čabi

Já jsem to před týdnem testoval na Vranově.A výs­ledek…7 štiček 35–55cm a jeden bolen 78cm.Vláčel jsem ho po hladině a záběry byly doslova brutální!Dále spousta štiček se netrefila nebo jenom po tom vyjely.

reagovat
Neděle 8. července 2007 ve 12:28 ® cormaxx
cormaxx

Máte nějaké nové poznatky z lovu na tuto nástrahu po roce používání?popř. vaše úlovky… PS:už jste někdo našel něco co by se dalo použít jako to tělíčko,aby se nemusela kupovat celá sada?…dík:-)

reagovat
Úterý 18. července 2006 ve 21:52 ® JarKoto

Mě se to podle toho videa taky docela líbilo, ale když jsem potom zjistil, že za 4+1ks chcou skoro 200Kčs, tak mě to odradilo. Ale jako náhradu mě napadlo, že to docela dost připomíná twistera s maršmyškou – ještě nikdy jsem na tuhle kombinaci nechytal, ale můžeš to omrknout, potom to sem napsat a já bych to elegantně obšlehnul :-)

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 19:37 ® aspius reakce na …
aspius

Klon:Ktorú veľkosť Blade Dancera si mal na mysli?

reagovat
Úterý 18. července 2006 v 19:17 ® Robur
Robur

trošku oživení tématu

reagovat
Sobota 24. června 2006 v 0:43 ® Klon
Klon

tak ja sem Blade dancera vyskoušel hned na zahajení,chod nastrahy je fakt zajímavý,na prutu 15 – 40g sem ho cítil krasně i při větších vzdálenostech a u břehu při pomalejším nevíjení spíš jen kmita do stran(jako houpačka ) ulovky byli ale jak už zde bylo psano tak to s toho dost padalo,vyřešil sem to tím,že jsem nepřisekl hned jak sem zvyklej ale dal jsem tam vteřinku mozna dvě prodlevu a pak ostřejší zasek,tímto zpusobem my už neplachli.

reagovat
Pátek 23. června 2006 ve 13:17 ® Robur
Robur

už nikdo?

reagovat
Úterý 20. června 2006 ve 22:14 @ pachatel

Musim souhlasit. Pri zahajeni na luznici jsem i pri chabe aktivite ryb mel dva zabery prave na BLADE DANCERA, ale ani jeden jsem nepromenil. Pri obou zaberech sem stiku radne priseknul, ale stika zatrepala hlavou a byl konec.

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 19:18 ® Padis
Padis

Robur kupuje se celá sada

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 19:04 ® Robur
Robur

a nevíte, zda se musí kpovat ta sada, nebo slze koupit jen ten plech?

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 17:34 ® Padis reakce na …
Padis

Alivio je fakt že toho okiše jsem chytil na woblera,ale musím uznat co se týče toho Blade Dancera chová se uplně přesně jak je to natočeno na tom videu.

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 15:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo:přesně to jsem psal i Příchymu-jak Padis pozná digitální chod Blade dancera,když chytal na woblera? :-)) )))

reagovat
Úterý 20. června 2006 v 7:30 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Padis: Ale z té fotky okouna s woblerem v hubě jsem fakt nezjistil, jak se chová Blade Dancer :-)

reagovat
Pondělí 19. června 2006 ve 23:13 ® Padis
Padis

já mám ten největší ale zcela určitě si pořídím i ty menší na prutu do 20 g jsem ho citil.Chod to má opravdu dobrý

reagovat
Pondělí 19. června 2006 ve 23:10 ® Prichy
Prichy

Alivio: no hlavne jak se nastraha chova, zda je pohyb opradu tak agresivni i pri pomalem tazeni, jak je to tezke, zda se s tim moc nevazne, proste subjektivni pocit z teto novinky. navic, zda treba neudelal nejake pokusy typu na gumu to slo na dencr ne ci naopak…a podobne veci…myslim, ze subjektivnich veci se da napsat celkem dost. Z dalsiho me napada neco jako napr. „na prutu 15 gramu byl "digitalne“ :-D citit chod nastrahy. To me zajima, az to nekde uvidim, tak si to koupim.

reagovat
Pondělí 19. června 2006 ve 23:10 ® Jakub reakce na …
Jakub

Padis: taky jsem ho pořídil,jednou zkouška,bez záběru,ale chodí nádherně

reagovat
Pondělí 19. června 2006 ve 23:05 ® Padis
Padis

no jinak se s ním fakt pěkně protahují zarostlá místa

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1