Vyhledávání
patentky
13.6.2006 | ART | 8.111 zobrazení | 14 odpovědí
Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. září 2009 v 18:19 ® Robur
-
no jo, mít v kondiciogramu 3 plus je hned poznat
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 12:16 ® osprey
-
Dnes admin uspěl. Asi měla technika svůj lepší den
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 ve 23:50 ® osprey
-
Robur: Nějaký admin se s tím deset minut potýkal a systém mu to neumožnil. I použil admin několik slov, která se nehodí ve slušné společnosti citovat a šel dělat něco užitečnějšího…
reagovat - Středa 16. září 2009 v 9:28 ® Robur
-
hlavně by to měl nějaký admin přepsat, páč až to někdo bude hledat, tak to dle názvu nikdy nenajde
reagovat - Středa 16. září 2009 v 8:49 ® Beer.Beda reakce na …
-
osprey> tak té nebídky si vážím a asi mi nezbude nic jiného než ji respektovat,
reagovatPodívám se po nějakých článcích a snad najdu co potřebuji.Jinak díky.
- Středa 16. září 2009 v 0:31 ® osprey
-
Beer.Beda> Ahoj. Tykají mi tu třináctiletí, co mě v životě neviděli. Tak mi tykej taky. Učitel už stejně nejsem…
Možná bude problém sehnat ty větší na háček. A samozřejmě se s nimi musí i krmit a jsou dost drahé. Taky transport není, co vím, žádná sranda. Milují je cejni. Na vodách s měkkým dnem je to jedna z nejdůležitějších složek jejich potravy.
Dej si slovo patentky do prohlížeče a najdi nějaké stránky o plavané, kde se o nich píše. Ať se ti nestane, že bez užitku vyhodíš několik stovek. O kus níž je odkaz na stránky feederklubu, kde o nich něco je.
Závody jdou mimo mě. Víc ti neporadím.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 22:52 ® Beer.Beda reakce na …
-
osprey> Zdravíčko, sleduji tím přesně to co jste psal.Chtěl bych mít na závodech alespoň o centimetr víc než ten druhý.Příští týden se chci zúčastnit menších závodů a tam je se na ně pokusit chytat.Samo, že to nebude jediná nástraha, ale chtěl bych se pokusit něco nachytat.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 22:31 ® osprey reakce na …
-
Beer.Beda> Ahoj. Samozřejmě je to možné, plavačkoví závodníci to i dělají. Chce to velkou patentku a malý háček. Jde ale spíš o to, co člověk použitím této nástrahy sleduje. Závodník chce mít na konci závodu alespoň o gram víc ryb než ten nejlepší z ostatních. Opravdu mu to může pomoci.
Co budeš sledovat ty, pokud ji použiješ?
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 22:22 ® Beer.Beda
-
Chtěl bych se jen zeptat jak se dá nastražit taková patentka na háček, nebo je to nemožné??
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 17:12 ® mirmen
-
.
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 17:12 ® mirmen
-
pakomár, www.feederklub.cz
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 17:10 ® mirmen
-
patentka je larva pakomára ( chironomus). Něco najdeš např. na http.//www.feederklub.cz/patentky.htm
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 16:21 ® ART reakce na …
-
diky moc
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 16:17 ® osmaja77
-
je to něco podobného jako malé komáří larvy,akorát tyhle jsou velké a červené.Před chvílí sme vyčistili po zimě bazén,tak sis je mohl přijít narýžovat,bylo jich tam plno
reagovat