Chytej.cz

netušíte co to bylo/mohlo bejt? necteno

12.6.2006 | mikiw | 5.712 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím, pro začátek uvádím že jsem nebyl opilej ani zhulenej a vidim dobře. Zkrátka zajímalo by mě co to mohlo bejt za rybu…viz dále. Chytila se při vytahování na peletu s foukanou kukuřicej (2 návazce) a asi 2m od břehu se to uřízlo.Byla to ryba stříbrná s velkýma šupinama cca jako u karasa, cca 60cm dlouhá a hrozně hubená-asi jen 3 cm vysoká se špičatou hlavou a šedýma úzkýma a ostřeji tvarovanýma ploutvema-ocasní hodně prořízlá…no čuměl jsem na to jak blázen ale než jsem to vytáhl bylo to fuč,koukal jsem na to asi 3–4 vteřiny a absolutně netuším co to mohlo bejt…protože to trochu připomínalo mořskou jehlici,ale to na slepejch ramenech moc nebejvá:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 12. června 2006 v 17:18 ® CrazyFish

užovka :-)) )

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 17:02 ® skwor
skwor

v úvahu připadá jenom jeseter…

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 17:01 ® harpunar

Byl to úhoř v brnění.

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 16:44 ® kkarlos
kkarlos

hh, 3 cm na 60 cm zni docela zajimave… :-)) )

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 15:53 ® Sander
Sander

No, když jsem si přečetl otázku ještě jednou, napadly mě hned tři pravděpodobné ryby – a to Gymnothorax mordax, Oncorhynchus tschawitscha, nebo Coregonus artedi. Jestli to bylo něco jiného, pak už opravdu nevím… :-)) ))))

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 15:39 ® Zcuter
Zcuter

nech to koňovi ten má větší hlavu a snad ti i na to příjde! ne teď vážně je to zajímavé..takové věci se u vody nestávájí!!!!…vůbec nic mě nenapadá!!

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 15:21 ® mikiw reakce na …

woe to mě nenapadlo…no jo ale ten by to asi neukous ne? ja tu rybu viděl nad vodou takže nic zkreslenýho a bolena bych taky poznal krom toho při 60cm by nebyl 3cm vysokej…no fakt nevim jedině štika křížená s úhořem co byl skříženej s bolenem jinak nevim

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 15:13 ® cudis reakce na …

myslim si ze by to mohl být jeseter co vy na to?????

reagovat
Pondělí 12. června 2006 ve 14:20 ® Prichy
Prichy

nevim, ale hlavne at se to nerozmnozi…bylo by z toho malo masa :-D

reagovat
Pondělí 12. června 2006 ve 14:19 ® Sander
Sander

Přesně tak, také mě napadl jedině bolen

reagovat
Pondělí 12. června 2006 ve 14:17 ® Shrek
Shrek

ono hlavněvoda hrozně zkresluje,takž zkus přemýšlet co za stříbrnou rybu je takhle naserativní-bolen?Albína štiku jsem ještě nikdy neviděl ani o ní neslyšel,takže to nevim.Ale řekl bych bolena.

reagovat
Pondělí 12. června 2006 ve 14:12 ® opl

to zní docela zajímavě :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1