Chytej.cz

ryb. časopisy necteno

28.7.2004 | Prizrak | 3.468 zobrazení | 18 odpovědí

Které ryb. časopisy si kupujete a proč?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. října 2005 ve 22:42 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Odebírám Kajmana, ale abych se přiznal, nic moc. Chtělo by to méně reklamy a více článků a užitečných rad.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 21:03 ® Tomash
Tomash

3 roky sem ˇměl předplaceného Českého Rybáře a Rybářství. Od předminulého roku odebírám místo Českýho Rybáře Kajmana. Takže neustálem mám každý měsíc ve schránce dva ryb. časáky. Sem tam koupím ještě nějaký časopis, ale Sportovní rybolov a Kapří svět sou shity jako prase!

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 20:58 ® Tumi

Kajman ist am besten

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 18:58 ® hagrif

Já kupuju občas rybářství ale hlavně kajmana i když je dražší tak je pořád lepší.....

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 17:18 ® Tomik
Tomik

Kajman občas český rybář

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 17:15 ® Axamith
Axamith

Věnuji se výhradně muškařině a tak postrádám časopis o této tématice. Již zaniklý Československý muškař a vazač mi dosti chybí. Mám několik čísel z doby, kdy ještě vycházel a čas od času si je velice rád znovu pročtu. Nechce se mi kupovat časopis, který se věnuje více odvětvím rybařiny, ktreré mi nic neříkají ( a ani jim nerozumím ). V mém případě bych platil za informace, které jsou určitě kvalitní, ale pro mě postradatelné, tak raději nekupuji nic a hledám na webu.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 10:26 ® saky

kupoval sem Rybářství, ale poslední roky tam nenacházim nic, co by mě zajímalo. Tak jen Českýho rybáře. Jo a jeden čas sem kupoval hodně Sportovního rybáře.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 1:17 ® Hora
Hora

8roků jsem kupoval Kajmana,byl fakt dobrej ale poslední roky začal upadat,tak jsem přešel na Českýho rybáře a zatím mi sedí.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:20 ® Tomucha
Tomucha

já kupuju KAJMANa a občas nakouknu jinam abych věděl co se děje ve světě…

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:04 ® RASTOK

. nekupujem, čítam v Tescu

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 22:14 ® skwor
skwor

KAJMAN , protože tam převládaj články o přívlači.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2004 v 10:53 ® Prizrak

Já skupuju Kajmana (ten se mi zdá nejlepší) a z knihovny si pujčuju Českýho rybáře. Občas se mi do rukou dostane Rybářství, ale na to kolik má článků, tak je tam celkem h***o na čtení. Zaujmou mě tam tak tři až čtyři články.

reagovat
Sobota 31. července 2004 ve 12:54 ® morpheus

přesně jako Milky. Kupoval jsem všechno na co jsem přišel. Dneska už nekupuji téměř nic.

reagovat
Pátek 30. července 2004 v 10:27 ® Milky
Milky

Asi dva roky jsem pravidelně kupoval všechny časopisy a mám možnost srovnání. Dost mi to připomíná mediální trh televizních společností. Jeden časopis je barevný, hodně obrázkový, samá reklama … tak trochu podbízivá NOVA. Druhý se tváří veřejnosprávně a zástává oficiální názory „neomylných“, páč z nich má asi nějakej fenig a tak má více stránek za méně peněz- taková trochu ČT1. Třetí je také obsažný, bere si možná ze svých konkurentů o každého kousek. Rád by expandoval, ale asi ne to není moc prostoru – přirovnal bych k Primě. Dnes se snažím už nic nekupovat. Ze všech tří by se totiž dal dát dohromady jeden slušnej. Reklama ze všech kape a málo kdo si uvědomuje, že i PR články jsou reklamní!

Myslím si, že cesta ezinů je daleko zajímavější, ale její čas teprve přijde.[ Upraveno Milky dne 2004–07–30 v 09:28 ]

reagovat
Čtvrtek 29. července 2004 v 11:32 ® toulovec
toulovec

Mám předplaceno rybářství, myslím že celkem OK- žádná bomba, ale jistá docela slušná kvalita i obsah. kupuju Kajmana, myslím že hodně článků o přívlači a málo o kaprech, což se mi docela líbí. Ne že by mi vadili kapři a kapraři, jen tento „masový“ sport neprovozuju a nerozumím mu. párkrát jsem si koupil SPORTOVNÍ RYBOLOV a ten snad nemá cenu ani toho potisknutýho papíru, zajímavých informací jsem tam našel možná tak dohromady na jednu dvoustránku, SHITT jako prase

reagovat
Čtvrtek 29. července 2004 v 8:51 ® Dědek
Dědek

KAJMAN

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 23:36 ® Čajda

Mám předplacený Rybářství a Českého rybáře. Ten první tak trochu z nostalgie,ale poslední dva roky je fakt dobrej. V druhým se mi líbí uzavřený seriály na jednotlivý témata. Občas si kupuju i Kajmana.

reagovat
Středa 28. července 2004 v 18:34 ® overhaul

Mam predplacenej kajman je podle me nejlepsi. Clanky, noviky a tak. Nekdy rybarstvi ale ten se me zda byt takovej zaostalejsi. Proste nejradsi mam kajmana.

reagovat