Chytej.cz

Boilie necteno

11.6.2006 | Kouba | 4.023 zobrazení | 23 odpovědí

Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. září 2009 ve 21:34 ® Zdena1 reakce na …

Kosmik>

Mužeš mi prosim tě poslat nějaky ten recept na plovoucia pokud možno i normalní, jak píšeš? začinam Předem dík. S pozdravem Zdeněk pastorek.zdenek@seznam.cz

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 11:23 ® Kosmik

Když chceš plovoucí, tak je nedělej v páře i když vajíčka rozšleháš tak ti nebudou plavat. Vař je ve vodě a pořádně rozšlehej vajíčka. Jestli chceš nějaký jednoduchý recept tak mi pošli email nebo mi napiš zprávu.

reagovat
Středa 30. srpna 2006 v 1:09 ® Mysho 22
Mysho 22

Skus tam pridat nejake objemove zložky ako krabia ,alebo garnatova múčka aj gammaruse nie sú špatne tak docieliš to ,že gulka bude plavat.Možno keby si skusil vajička našlahat aby s a jemne spenili to može tiež k tomuto vysledku dopomoct.

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 22:16 ® Kouba reakce na …
Kouba

Kdyz si kupuju taky nejradeji mrazene:)

reagovat
Úterý 29. srpna 2006 ve 20:28 ® hlino reakce na …
hlino

ked kupovane tak najlepsie mrazene

reagovat
Úterý 4. července 2006 v 11:51 @ cihlan reakce na …

Ked varis bolies tak sa nadvihnu ale su potapave. Neviem ako sa robia plavajuce ale potapave robim. Ked si kupis mix od J. Tesinskeho tak na vedre je navod na pripravu. Netreba sa ponahlat. Treba to robit pomaly. Svoje bolies su najlepsie lebo vies co si tam dal a ryby na ne beru viac ako na kupovane mlete sracky.

reagovat
Neděle 2. července 2006 ve 21:50 ® Kouba
Kouba

Askouseli ste nekdo boilie na sumce??? zajimalo by me jakej je to rozdil??

reagovat
Neděle 2. července 2006 ve 21:07 ® Kouba
Kouba

Jooooooo!!!!!

reagovat
Úterý 13. června 2006 ve 21:57 ® Robur
Robur

Co ste na Koubu hnusní, mně kdyby zbledly kulky,tak jsem taky nervozní. :-) Co když mu pak i změkne, tedy změknou.

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 19:34 ® tomy
tomy

mrgreen.cz

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 19:33 ® tomy
tomy

shop.jetfish.cz

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 17:37 ® CeP reakce na …
CeP

Kouba, Kouba> tak; a mam toho akorat tak dost!! naprosto se pripojuji ke Zcuterove pripomince. to je opravdu tak teky najit si tehle par odkazu??!!! www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz

www.mk.pel.cz

www.lovkapra.com

rybar.lust.sk

a jestli ti ani tohle nebude stacit, tak jeste MRKni k sousedum.. jelito… ;-) )

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 16:13 ® Kouba reakce na …
Kouba

aha a tayz uz nekde videl takovej podrobne popis?:?? jestli jo tak posli odkaz!!! co kdybis radsi poslal jak na to???

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 15:19 ® Zcuter
Zcuter

kurnik přečti si nějaké články o výrobě domácího boilies!!!!!!!a máš klid!

reagovat
Úterý 13. června 2006 v 15:09 ® Kouba
Kouba

POtreboval bych se zeptat kdyz sem uvaril kulicky tak me nejak zbledli jak tomu mam predejit nebo se tomu vyvarovat??

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 18:10 ® Kouba reakce na …
Kouba

To plovoucí boilie udelam taky ste smesi ze ktere delam to potapivi nebo tam musim jeste neco pridat??

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 18:06 ® Kouba reakce na …
Kouba

NO jo to se ti lehce rekne ale jak? jak to mam rozmistit na jak dlouho a nakolikatku v mikrovlnce???po­rad:)

reagovat
Pondělí 12. června 2006 ve 12:35 ® opl

kouba: plovouci boili muzes delat v mikrovlnce

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 10:52 ® tomy
tomy

nutrigga má dobre veci

reagovat
Pondělí 12. června 2006 v 9:51 ® Milky
Milky

Nekupuj si Vápeníka! Jsou to vyhozený peníze!!!

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 21:51 ® Kouba reakce na …
Kouba

JOOO jezis dik mockrat zitra du varit tak sem si nebyl jistej abych nemel 5 kilo plovouciho :-)
Rikas upict jo?? no jo ale to se urcite popraska prece jenom trouba???a kdyz se vyrabi boilie do obchodu tak se to taky peče???

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 21:43 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

Kouba Kouba… Neboj, plavat nebude. Plovoucí uděláš nejsnáz tak, že do toho zakoulíš kuličku polistyrenu. Nebo taky tak, že to místo vaření upečeš.

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 20:58 ® Kouba
Kouba

Prsííímvas pomoste mi neco mi neni jasny anemuzu tu v zanym foru najit kdyz si chcu udelat doma boilis tak nakonec to musim uvarit nestane se kdyz budu to varit tak to potom vyplave nahladinu a bude stoho plouvouci boilie ale pritom potrebuju ktery neplave ?????? kdyz mam smes de sto jedne smesi udelat plovouci a  aji potapive a jak???? bude nejaky dobrej fishman a odpovi prosiiiim!! specha

reagovat