Vyhledávání
Boilie
11.6.2006 | Kouba | 4.023 zobrazení | 23 odpovědí
Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. září 2009 ve 21:34 ® Zdena1 reakce na …
-
Kosmik>
Mužeš mi prosim tě poslat nějaky ten recept na plovoucia pokud možno i normalní, jak píšeš? začinam Předem dík. S pozdravem Zdeněk pastorek.zdenek@seznam.cz
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 11:23 ® Kosmik
-
Když chceš plovoucí, tak je nedělej v páře i když vajíčka rozšleháš tak ti nebudou plavat. Vař je ve vodě a pořádně rozšlehej vajíčka. Jestli chceš nějaký jednoduchý recept tak mi pošli email nebo mi napiš zprávu.
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 1:09 ® Mysho 22
-
Skus tam pridat nejake objemove zložky ako krabia ,alebo garnatova múčka aj gammaruse nie sú špatne tak docieliš to ,že gulka bude plavat.Možno keby si skusil vajička našlahat aby s a jemne spenili to može tiež k tomuto vysledku dopomoct.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 22:16 ® Kouba reakce na …
-
Kdyz si kupuju taky nejradeji mrazene:)
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 20:28 ® hlino reakce na …
-
ked kupovane tak najlepsie mrazene
reagovat - Úterý 4. července 2006 v 11:51 @ cihlan reakce na …
-
Ked varis bolies tak sa nadvihnu ale su potapave. Neviem ako sa robia plavajuce ale potapave robim. Ked si kupis mix od J. Tesinskeho tak na vedre je navod na pripravu. Netreba sa ponahlat. Treba to robit pomaly. Svoje bolies su najlepsie lebo vies co si tam dal a ryby na ne beru viac ako na kupovane mlete sracky.
reagovat - Neděle 2. července 2006 ve 21:50 ® Kouba
-
Askouseli ste nekdo boilie na sumce??? zajimalo by me jakej je to rozdil??
reagovat - Neděle 2. července 2006 ve 21:07 ® Kouba
-
Jooooooo!!!!!
reagovat - Úterý 13. června 2006 ve 21:57 ® Robur
-
Co ste na Koubu hnusní, mně kdyby zbledly kulky,tak jsem taky nervozní.
reagovatCo když mu pak i změkne, tedy změknou.
- Úterý 13. června 2006 v 19:34 ® tomy
-
mrgreen.cz
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 19:33 ® tomy
-
shop.jetfish.cz
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 17:37 ® CeP reakce na …
-
Kouba, Kouba> tak; a mam toho akorat tak dost!! naprosto se pripojuji ke Zcuterove pripomince. to je opravdu tak teky najit si tehle par odkazu??!!! www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz www.rybyrybkyrybicky.cz
rybar.lust.sk
a jestli ti ani tohle nebude stacit, tak jeste MRKni k sousedum.. jelito…
reagovat)
- Úterý 13. června 2006 v 16:13 ® Kouba reakce na …
-
aha a tayz uz nekde videl takovej podrobne popis?:?? jestli jo tak posli odkaz!!! co kdybis radsi poslal jak na to???
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 15:19 ® Zcuter
-
kurnik přečti si nějaké články o výrobě domácího boilies!!!!!!!a máš klid!
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 15:09 ® Kouba
-
POtreboval bych se zeptat kdyz sem uvaril kulicky tak me nejak zbledli jak tomu mam predejit nebo se tomu vyvarovat??
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 18:10 ® Kouba reakce na …
-
To plovoucí boilie udelam taky ste smesi ze ktere delam to potapivi nebo tam musim jeste neco pridat??
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 18:06 ® Kouba reakce na …
-
NO jo to se ti lehce rekne ale jak? jak to mam rozmistit na jak dlouho a nakolikatku v mikrovlnce???porad:)
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 12:35 ® opl
-
kouba: plovouci boili muzes delat v mikrovlnce
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 10:52 ® tomy
-
nutrigga má dobre veci
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 9:51 ® Milky
-
Nekupuj si Vápeníka! Jsou to vyhozený peníze!!!
reagovat - Neděle 11. června 2006 ve 21:51 ® Kouba reakce na …
-
JOOO jezis dik mockrat zitra du varit tak sem si nebyl jistej abych nemel 5 kilo plovouciho
reagovat
Rikas upict jo?? no jo ale to se urcite popraska prece jenom trouba???a kdyz se vyrabi boilie do obchodu tak se to taky peče??? - Neděle 11. června 2006 ve 21:43 ® sharkcom reakce na …
-
Kouba Kouba… Neboj, plavat nebude. Plovoucí uděláš nejsnáz tak, že do toho zakoulíš kuličku polistyrenu. Nebo taky tak, že to místo vaření upečeš.
reagovat - Neděle 11. června 2006 ve 20:58 ® Kouba
-
Prsííímvas pomoste mi neco mi neni jasny anemuzu tu v zanym foru najit kdyz si chcu udelat doma boilis tak nakonec to musim uvarit nestane se kdyz budu to varit tak to potom vyplave nahladinu a bude stoho plouvouci boilie ale pritom potrebuju ktery neplave ?????? kdyz mam smes de sto jedne smesi udelat plovouci a aji potapive a jak???? bude nejaky dobrej fishman a odpovi prosiiiim!! specha
reagovat