Chytej.cz

KOLIK? necteno

11.6.2006 | kukurice | 2.012 zobrazení | 16 odpovědí

Prosím poraďte když je povolen 40ks kapra a je tam víc revíru pod jedním číslem platíto celkem nebo na jednom, když budou tři revíry tak se smí chytit 120 kapru nebo ne???Děkuju

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. června 2006 v 18:24 ® Shrek
Shrek

sakra může mi prosím někdo bez emocí prozradit,proč každý oslovuje někoho,kdo si domů vezme za rok třeba 600 kaprů hned masařem?Vždyť mu to umožňuje řád.Bože já ryby nejim,kdybych je jedl,tak si taky vezmu do mrazáku všechny ryby v množství a hmotnosti co mi řád umožní.Pokud mi řád dovolí 28 kaprů týdně (P+MP voda) no tak si je jednoduše vezmu a nikdo nemá právo mě za to odsuzovat.Dejte už pokoj s nějakejma masařema.Pokud je to v rámci RŘ tak bych byl raději zticha!!!

reagovat
Neděle 11. června 2006 v 15:43 ® Lovec reakce na …

kukurice – Ty jsi volajaký zmetěný :-))

reagovat
Neděle 11. června 2006 v 15:09 ® kukurice reakce na …

Masaři ste vy bože muj to je otázka já se ptám jak to mám chápat a vy ..... hnet myslíte na blbosti.Doprdele kdybych byl masař tak to naházim do auta a seru na vás to je otázka jak to mám chápat.Opravdu tady se nemá cenu ptát.Dík

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 14:28 ® jake
jake

I kdyby to teoreticky bylo možné, můžeš mi prosímTě říct, co budeš s takovým kvantem ryb dělat? Já mám ryby docela rád, ale nedovedu si představit, že bych za rok zmasil víc jak 10 kaprů (a to přeháním). Letos mám chycené zatím 4, vzal jsem 2. Vezmu ještě tak 3 až 5 do konce roku a mám vymalováno…:-)

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:43 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

ale jediny stesti je, ze je to jen na jeden revir a jen s kaprem, predstavte si , kdyby byl jen jeden revir s kaprama, to by jsme byli jak vyhubli liliputani… pac preci spravny HDU uz kdyz se narodi ma ve vlasce kasicku z podmerecnyho kaprika, pac podmerecnej ma jeste mekky kosticky… ;-) :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:41 ® Sander
Sander

CeP > proto na té Otavě už nejsou kapři, konečně mi to došlo :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:40 ® CeP reakce na …
CeP

Sander> ja vlastnim IMHO normalni 4 clennou rodinu a ze vzorecku se vymykame bo parchanti zerou za styry…

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:37 ® Sander
Sander

kkarlos > no vždyť pro normální 4členou rodinu to je podle toho vzorečku dole 480kaprů, takže 120 je samozřejmě zanedbatelné množství

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:35 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

No preci, pro sousedy, pro znamy, pro me, do mrazaku… na zimu atd…ja myslim ze ani 120 ks kapra nestaci… nemyslis snad… ? :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:27 ® Lukas

kkarlos:a je tu dalsi masar do masaj klubu.

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:19 ® Sander
Sander

mikiw > dyť si to spočti – 120 kaprů = 120 x cca 1kg po vykuchání – to znamená 0.3333333kg kapra denně, to se dá ne??? :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:17 ® mikiw

seš vůl… já myslim že to je snad jasný ne… mimochodem mi řekni co bys delal se 120ti kaprama? já žeru ryby rád ale co je moc to je moc

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:12 ® Sander
Sander

kkarlos > to patřilo jinam :-)) „Otázka selského rozumu“ se začíná nějak vytrácet, chce to ji nějak oživit, nejlépe fotkami zkrvavených ryb :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:09 ® kkarlos
kkarlos

Ale jako spravnej masaj bych je vubec nezapisoval a tech 120 ks bych si vzal urcite… no mozna bych si jich par zapsal ale jako 40 ks je dost malo na jeden revir to tak sotva tech 120… ale to nebudou moc mit sousedi… jenom znami… takze spis kolem tech 180 ks na jeden revir…- optimalni mnozstvi… :-)) )

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 13:01 ® CeP
CeP

pod jednim cislem je VŽDY jeden revir a nic na tom nemeni skutecnost ze se sklada treba z 10 mensich rybnicku, pisaku, sterkovist nebo cehokoliv jineho. jestli to omezeni plati pro revir, pak je to celkem a hotovo. co je na tom k nepochopeni??

reagovat
Neděle 11. června 2006 ve 12:56 ® nurse02
nurse02

Spatne a nejasne polozena otazka.

reagovat