Chytej.cz

Zahájení dravců 2006 necteno

9.6.2006 | Bobson | 6.802 zobrazení | 54 odpovědí

Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 10. června 2006 v 11:59 ® dodan

Zkusím štiky a candáta na Vrbici ale nevím jak to tam půjde,ale bude tam asi nával.Vemu hrouzky a uvidíme,později zkusím řeku s twistrem. Uvidíme

reagovat
Sobota 10. června 2006 v 8:46 ® Bobson
Bobson

tak jsem se rozhodl-jdu na řeku odru.Kdo teda se přidá ? Valdo já na tu vrbici nejdu,protože si myslím že tam bude hodně lidí a na odře méně.Můžem tam zajít klidně jindy a i přes týden.Ted jsem sice nemocný,ale do te doby budu fit.

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 22:25 ® Valda reakce na …
Valda

Ať jdete každý kam chcete ale přeji vám ať vám to hlavně bere je fakt že na vrbici jsem nikdy na zahájení nebyltak doufám že to bude rvááááát

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 19:43 ® Shrek reakce na …
Shrek

Prutos,nápodob­ně,letos je to vymodlená dovolená :-)

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 18:54 ® Prutos
Prutos

Za mých,ještě nedávných, školních let jsem to měl tak jak popisovl Alivio. Od doby co rybařím jsem ani jednou nebyl 16. června ve škole. Na střední jsme měli skvělou třídní. V prváku se sice mému „musím na ryby“ lehce divila, ale jinak vše proběhlo hladce. Letos tomu nebude jinak, jen s tím rozdílem že si beru volno z práce.

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 17:52 ® kkarlos
kkarlos

Tak to ja jdu hezky do skoly a mam ji do 14:20 a nez prijedu dom tak je 15:00 a pak az za hodku budu chytat… :/

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 16:23 ® Tomik reakce na …
Tomik

NeNe, 90% mých omluvenek jsou Rodinné důvody, nebo osobní důvody..:-) Skwor: No neptá..:-D

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:48 ® Shrek reakce na …
Shrek

Tomik:a maminka s tatínkem jsou za magory že si neustále vymýšlejí,žes byl nemocnej,na pohřbu,že ses zamknul a nemohl sis odemknout a pod,co???

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:44 ® skwor reakce na …
skwor

Tomik: A co jsi chytil se neptá? :-D

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:42 ® Tomik
Tomik

A abych jěště dodal tak třídní když ji nesu omluvenku tak se na mě vždy usměje a  řekne „na rybách vid?“ s klidem mi to podškrábne , omluví a je klid..:)

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:39 ® Tomik
Tomik

Zahájím na rybníku Kamenice.Jinak jak se tu bavíte s tou školou, tak buď chodím před školou(jako třeba dnes:) a nebo místo školy. Zcuter > myslím že když rodičům solidně vysvětlíš že je lepší jít za školu na ryby než někam do hospody, tak to pochopí, já chodím na ryby misto školy kdy se mi zachce samozřejmě s ohledem na absenci.Jinak na zahajení jdu hnedka ráno i kdyby ve škole rozdávali zlatý prasata..:)Všem přeji na zahájení hodně pokousaný ruce od zubatých potvor..:)

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:39 ® skwor
skwor

Alivio: Já to tak vyřeším taky:-) ......

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:34 ® Shrek reakce na …
Shrek

ne že bych vám do toho pánové chtěl nějak kecat , přípaně vás navádět k nějakým nekalostem,chraň mě Poseidon,ale co se zahájení týče,je zajímavé,že na konci roku se můj stav NEOMLUVENÝCH hodin pohyboval vždy kolem 6–7 hodin a vždycky to bylo těch 6–7 hodin které byly 16.6.Co naplat?Dvojka z chování byla až od 10ti hodin,beztak jsem jí měl dávno za sebou v půlce června :-) nehledě na to že v půlce června se neučí již nic zásadního,že?Co si budem nalhávat.Ovšem nikoho nenabádám,aby chodil za školu,pouze píšu,jak jsem to řešil já.

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 15:10 ® Hora
Hora

Ještě nevím,asi na Odře,v pátek mám 1 noční- uvidím jak se vyspím.

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 14:17 ® Jakub reakce na …
Jakub

my zahájíme na Rozkoši

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 13:38 ® Morfeus reakce na …

no zasel bych taky misto skoly ale neni nikdo kdo by mi to omluvil takze je to na nic

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 13:34 ® sethy reakce na …
sethy

Sak muzes jit pred skolou ne, ja to tak delal casto. od 4 do 7 na rybach a pak hura do skoly:-(( ikdyz na zahejeni nepripadala skola v uvahu.

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 12:25 ® Zcuter
Zcuter

to Sander: no ja do skoly bohuzel musim jelikoz by mi nikdo nenapsal omluvenu…ale kliku mam, ze mi v tedy skola konci ve 12:30 takze to je v klidu-to se da udelat jeste solidne dlouha vychazka k vode!!!!nemys­lis????

reagovat
Pátek 9. června 2006 ve 12:20 ® Pytel
Pytel

Zahajím na žermanicich

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 10:10 ® Sander
Sander

Zcuter > eště řekni že deš na zahájení do školy, to bych si o Tobě mohl začít myslet něco špatného :-)) )

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 9:39 ® Zcuter
Zcuter

to Valda: ze bych se k vam po skole na tu vrbici pripojil????(va­diloby to moc?)

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 8:16 ® Shrek reakce na …
Shrek

Včerajsem se dozvěděl,že mám celý příští týden dovolenou,takže razim též na zahájení.Asi projdu Jesenici a Ohři 18.

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 8:03 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

já idu na Ohři 18 v Chebu. Začmu asi rotačkama a nějakým tím woblerem

reagovat
Pátek 9. června 2006 v 0:48 ® Valda
Valda

Romane jdu na vrbici jestli chceš přijeď budu čekat

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1