Vyhledávání
Zahájení dravců 2006
9.6.2006 | Bobson | 6.799 zobrazení | 54 odpovědí
Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. června 2010 ve 12:04 ® Kolovr@tek
-
Robur> Taky bych se tak chtěl mít na zahájenou, 70 candoš určitě potěší.:)
reagovat - Pátek 16. června 2006 v 11:49 ® Robur
-
Tak už to mám za sebou, druhý nához candát 70 cm na woblera, pakjen 2 okounci, ale ten candoš paráda, viděl jsem jak zaútočil.
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 19:41 ® Lukas
-
no já bych vláčel cancour žížal!
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 17:19 ® sharkcom reakce na …
-
Hlavně se podívej, jestli nějaký … nenechal v milé štice v žaludku 3/0ku háček. Ten by jsi vodě asi nevrátil…
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 16:51 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Hele, karibůůů, někdo chytá štiky na burisony, někdo candáty na rohlík…
Jinak vláčený byl rohlík, na burisony je chytám na položenou
Tomash: Nic škábat nebudu, na to není čas
reagovatAni jí nenapíšu, protože jí za cca 3hod. zase vrátím vodě
- Čtvrtek 15. června 2006 v 16:44 ® Shrek reakce na …
-
Sharkie,Tomashova odpověď byla reakcí na BoBovu duchaplnou větu,že první rybu sežere zasyrova.
reagovatAle s tim krmítkem jsi slaboch,BoBo je tahá na vláčený burizony.
))
- Čtvrtek 15. června 2006 v 16:00 ® sharkcom reakce na …
-
Zítra jí nechám udělat ,, reparát,,
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 15:42 ® Tomash reakce na …
-
U toho bych chtěl bejt, budeš jí škrábat šupiny?
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 15:04 ® sharkcom
-
Já už měl ,,zahájení ,, včera. Při stahování krmítka na feeder mi na něj hupla štika tak kolem 60ti. Mětr u břehu mi to ukousla.
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 11:26 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Já to taky pojmu jako první rybu v roce – po ulovení ji obřadně za syrova sežeru. Doufám, že to nebude velkej okoun, nebo metrová štika…
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 9:53 ® Tomash
-
Já zkusím neznámou vodu Ohři (u Žatce). Docela jsem zvědavý. Cílovými rabymi by měli být candáti, pstruzi, jelci a boleni. Těším se a vyrážím už dnes v 17–00 z Teplic. Ještě naberu kamaráda (ne Dwarf – bohužel
reagovat) a navečer nahodíme rousnice, rozbijeme stan, o půlnoci stáhnem pruty a ve 3–30 vstanu a ve 4–00 nahodím první imitaci. Ještě vůbec nevím, co to bude. Budu kompletovat, přetřizovat vláčedla, tak vám hodím foto do sekce „přívlač a dravci“
Samozřejmě přeji všem pevné nervy a hlavně, aby si zdolali svého prvního dravčíka! U mě dostane svobodu, pojmu to jako první den lovu v roce
- Čtvrtek 15. června 2006 v 9:10 ® Bobson
-
Tak chlapi a zítra huráááá na ně !!! Jdu si něco malinko dokoupit a zíra to snad pujde.Všem vám přeju aspon nějaký záběr at ta sezona na ty dravce se trochu vydaří !!!
reagovat - Středa 14. června 2006 v 9:27 ® Petas
-
Tak pánové je to v pr…li od zítřka do soboty mi doma dělají plastová okna, takže já mám letos smůlu. Ale všem vám budu držet palce a Prosím nechte mi ve vodě nějakou tu dravou fišli.
reagovat - Úterý 13. června 2006 ve 23:46 ® Prichy reakce na …
-
peknej komentar…
reagovat - Úterý 13. června 2006 v 19:11 ® mana01
-
Voznice,Slapy, snad Berounka. Neni to jedno? Sice je to svatek, ale k svatku dostanete většinou taky něco jiného, než co by jste si přali. Hlavně že vypadnem z baraku a ze všedniho života a hurá k vodě. Tak lidičky- ať se Vám daří!!!
reagovat - Úterý 13. června 2006 ve 13:27 ® xycht reakce na …
-
Právě že to tam neznáme, takže čekam fiasko
reagovatNa Orlíku se bojkovat podle mě smí, jen ta vábnička je tam zakázaná. No každopádně ať se ti zadaří. čau
- Úterý 13. června 2006 v 9:33 ® Scanix reakce na …
-
No ale pokud to tam znate, tak to tam pry muze byt i lepsi. Hlavne o sumcich teda, aspon mi to tak bylo prezentovano, i kdyz se tam nemuze vabit a chytat na bojku, tak to tam pry jde lip; aspon tak mi to prezentoval kamos, co je z Pisku a jezdi skoro jen na Orlik, ja to tam prave neznam
reagovata tak si jdu radeji zavlacet na Hnevkovice, ktery mam za humny z CB
- Pondělí 12. června 2006 ve 21:30 ® xycht reakce na …
-
Bohužel na Orlíku, ale pěkně mě to sere, protože jsem chtěl na Hněvkovice
reagovatAle kolegu sem neukecal…no snad nějakej přijde
- Pondělí 12. června 2006 v 18:45 ® Scanix reakce na …
-
xycht: A kde a jak zahajis letos ty?
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 18:44 ® regulus reakce na …
-
BOBO – myslím, žes to vystihl přesně -:)))))))))
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 18:13 ® BoBo-Falknow
-
To zase bude po zahájení kyselejch obličejů
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 17:12 ® zany
-
no já tom mám seper podchycený já dělám po,ut,st,od 8,00 do 17,00 a v pátek to jest 16,6, vám volno
reagovat)))))))))))))) už se těším vo testuju sumíky v řece to bude super…
- Pondělí 12. června 2006 v 15:31 ® Zcuter
-
jak vas tak vsechny posloucham, tak jdete vseci na velkou prehradu,pop. reku…ja to redeji vemu na nejakej mensi revir cca do 5 Ha…mozna tam nikdo nebude stejne jako loni…a neco pekneho alespon chytnu(snad).....petru zdar
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 12:22 ® Morfeus
-
ja du zahajit na terlicich Petruv zdar
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 11:58 ® Alfons
-
Já si beru týden dovolenou a jedu na ryby do Vodňan na Blanici a možná zejedu i na Vltavu. Beru lehkej přívlačák 3–15g a odpovídájící cinkrlátka, umělotiny a dřevíčka.
reagovat - Neděle 11. června 2006 v 9:31 ® xycht
-
Scanix: tak ať se zadaří na Hněvkách, já letos zahájim jinde
reagovat - Sobota 10. června 2006 ve 22:23 ® Lukas
-
Kumte!Ja to udelam nasledovne:mam si pujde pro kameny na skalku a ja budu chytat VoKóny.možná i štiky.
reagovat - Sobota 10. června 2006 v 19:24 ® s.h.o.o.t.e.r
-
Zdravim! Tak já pojedu ráno na Opatovický kanál a objedu splavy a potom hurá na Labe. Chytám lehkou přívlačí, zčnu asi 00 rotačkou. Petruv zdar!
reagovat - Sobota 10. června 2006 v 17:38 ® Stavba
-
tak ja to rano zkusim na rece na rybicky a odpoledne odjizdim na Hracholusky ale pruty necham doma, budu zapijet 3 dny v kuse maturitu
reagovat - Sobota 10. června 2006 v 15:36 ® Scanix
-
Zkusim s prateli Hnevkovice hned pod hlubokou, rano od 4h na podvodni splavek a vetsi rybu, pak vlacku, od vetsich gum po mensi woblery a nakonec mensi rybky na polozenou a kacu, tak jsem zvedav, jinak vsem Petruv zdar.
reagovat