Vyhledávání
kolik much
28.7.2004 | morpheus | 2.688 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. srpna 2004 v 15:55 ® pupak
-
Kdyz jdu na vodu kterou znam tak si s sebou vemu par much. Na vody co neznam vetsinou jdu na doporuceni kamarada a tak taky sebou vemu to co mi poradil a par svejch tutovek nema smysl vlacet sebou hromadu krabic s mouchama. jen to zbytecne prekazi.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 14:21 @
-
Celkem si beru k vodě asi okolo 200 ks mušek. Jde o to,aby Jsi měl z většího počtu kusů vybraný svoje favority. Těch by Jsi měl mít v zásobě několik. Mně jich stačí od každého favorita na dané období a den 5–6ks. To proto,že na ryby jezdím okolo muškařské speciálky,kde si popřípadě ještě něco vyberu. Jinak musíš mít v krabičkách mušky suché,mokré,larvy chrostíků,nymfy, pakomáry a goldkopy. To je ten základ. Z toho si vybereš mušky na které Ti jdou a ty si potom kupuješ do zásoby,ale pro začátek musíš mít od každého favorita asi tak 5–10ks. To je můj systém,ale každý to má zařízený určitě jinak.
reagovat - Úterý 3. srpna 2004 ve 13:57 ® morpheus
-
to už se víc nikdo nechce pochlubit? Samozřejmě já také nosím všechno co mám. Ale jelikož s mouchou začínám,tak nevím co je standartní výbava. Zajímá mne kolik druhů much vlastníte a hlevně kolik kusů od každého vzoru. Abych věděl co a kolik nakoupit. Mouchy nevážu i když bych s tím rád začal, ale zatím na to není čas.
reagovat - Středa 28. července 2004 ve 22:18 ® overhaul
-
Ja teda s muskarenim nemam zadny zkusenosti, ale kdyz du vlacet tak si beru vsechno co mam cca 200 picovin, protoze nevim co budu potrebovat a kdybych si to vsechno nevzal a nic nechytil tak me bude mrzet, ze sem si tu nastrahu, ktera mohla bodovat nechal doma Mejte se
reagovat - Středa 28. července 2004 ve 21:02 ® jiris
-
Když sem chodil u nás na potok, tak stačilo 15 much ve svetru. Když jsem jel dál na řeku tak sem bral všechny ± 4 krabky po 150 ks.
reagovat - Středa 28. července 2004 ve 20:24 @
-
Beru všechno co mám a někdy mám pocit,že je to blbě. To potom nevíš kterou navázat a máš deprese z toho,že jsi měl zrovna navázat tu, která byla v levým horním rohu krabičky. Tak ji tedy po 10 min. převážeš a pak máš dojem,že to byla blbá volba a že jsi měl navázat tu, která byla vlevo od okraje a převazuješ znova. Takhle to dopadá,když si bereš k vodě celý svůj arzenál!!! Kup si deset základních mušek a budeš mít nervy v pohodě,protože nebudeš mít o čem přemýšlet!!!
reagovat - Středa 28. července 2004 ve 13:50 ® pupak
-
S sebou si beru priblizne 300 ks jepic, 250 ks chrostiku, 150 ks pakomaru, 200 ks posvatek a sidel, 300 ks blesivcu a 300 ks goldu, jen si vzdycky zapomenu prave jen tu jednu jedinou co na ni prave ty kurvy supinaty jdou…
reagovat