Chytej.cz

kolik much necteno

28.7.2004 | morpheus | 2.688 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. srpna 2004 v 15:55 ® pupak

Kdyz jdu na vodu kterou znam tak si s sebou vemu par much. Na vody co neznam vetsinou jdu na doporuceni kamarada a tak taky sebou vemu to co mi poradil a par svejch tutovek nema smysl vlacet sebou hromadu krabic s mouchama. jen to zbytecne prekazi.

reagovat
Úterý 3. srpna 2004 ve 14:21 @ 

Celkem si beru k vodě asi okolo 200 ks mušek. Jde o to,aby Jsi měl z většího počtu kusů vybraný svoje favority. Těch by Jsi měl mít v zásobě několik. Mně jich stačí od každého favorita na dané období a den 5–6ks. To proto,že na ryby jezdím okolo muškařské speciálky,kde si popřípadě ještě něco vyberu. Jinak musíš mít v krabičkách mušky suché,mokré,larvy chrostíků,nymfy, pakomáry a goldkopy. To je ten základ. Z toho si vybereš mušky na které Ti jdou a ty si potom kupuješ do zásoby,ale pro začátek musíš mít od každého favorita asi tak 5–10ks. To je můj systém,ale každý to má zařízený určitě jinak.

reagovat
Úterý 3. srpna 2004 ve 13:57 ® morpheus

to už se víc nikdo nechce pochlubit? Samozřejmě já také nosím všechno co mám. Ale jelikož s mouchou začínám,tak nevím co je standartní výbava. Zajímá mne kolik druhů much vlastníte a hlevně kolik kusů od každého vzoru. Abych věděl co a kolik nakoupit. Mouchy nevážu i když bych s tím rád začal, ale zatím na to není čas.

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 22:18 ® overhaul

Ja teda s muskarenim nemam zadny zkusenosti, ale kdyz du vlacet tak si beru vsechno co mam cca 200 picovin, protoze nevim co budu potrebovat a kdybych si to vsechno nevzal a nic nechytil tak me bude mrzet, ze sem si tu nastrahu, ktera mohla bodovat nechal doma Mejte se

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 21:02 ® jiris
jiris

Když sem chodil u nás na potok, tak stačilo 15 much ve svetru. Když jsem jel dál na řeku tak sem bral všechny ± 4 krabky po 150 ks.

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 20:24 @ 

Beru všechno co mám a někdy mám pocit,že je to blbě. To potom nevíš kterou navázat a máš deprese z toho,že jsi měl zrovna navázat tu, která byla v levým horním rohu krabičky. Tak ji tedy po 10 min. převážeš a pak máš dojem,že to byla blbá volba a že jsi měl navázat tu, která byla vlevo od okraje a převazuješ znova. Takhle to dopadá,když si bereš k vodě celý svůj arzenál!!! Kup si deset základních mušek a budeš mít nervy v pohodě,protože nebudeš mít o čem přemýšlet!!!

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 13:50 ® pupak

S sebou si beru priblizne 300 ks jepic, 250 ks chrostiku, 150 ks pakomaru, 200 ks posvatek a sidel, 300 ks blesivcu a 300 ks goldu, jen si vzdycky zapomenu prave jen tu jednu jedinou co na ni prave ty kurvy supinaty jdou…

reagovat