Chytej.cz

Koupí povolenky dotujete časopis Rybářství necteno

7.6.2006 | Raf | 20.033 zobrazení | 245 odpovědí

V kuloárech se říká, že koupí své povolenky přispíváte určitým finančním obnosem na časopis Rybářství. Co si myslíte o tom, že tak přispíváte, bez ohledu na to zda o to máte zájem, na chod tohoto privilegovaného časopisu? Jak k tomu přijdou ostatní časopisy (ale i internetové stránky), které vámi a potažmo Českým Rybářským Svazem dotované nejsou a musí bojovat na takto narušeném trhu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 3. září 2006 ve 21:31 ® kkarlos
kkarlos

hh, a to mi ani nikdo nepochvali jak krasne umim scanovat… :-D :D:D

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 21:10 ® xycht reakce na …

Alivio: Přesně tak, na jednu stranu Urban píše, že by se nikdy nesnížil ke kritice jinýho časopisu, ale pak píše, že Kajman je mdlé grafiky apod…No co k tomu říct? :-)

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 20:08 ® Shrek
Shrek

no nevím,nevidím do toho,takže se k alfě a omeze tohoto sporu vyjadřovat nebudu,každopádně je ze článku patrné to,co psal David a Xycht.Pan Urban prostě toto pojal jako stanovisko redakce Kajmana.Neuvědomil si,že Kajman otiskl názory lidí-rybářů.A to je myslím si dobré.Ostatní rybáři by měli dle mého názoru vědět,co si o hospodaření svazu,o ryb. tisku apod. myslí i jejich kolegové.Nehledě na to,že „vážený“ pan Urban ve článku docela tvrdě dloube do Rafa a TR,což od něj není zrovna lichotivé.

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 20:02 ® xycht

Je dost pravděpodobný, že Rybářství není dotováno z peněz členů, ale osobně si vůbec nejsem jistej, že rubrika Pěst na oko (kde se zveřejňují názory lidí z chytej.cz) může vyjadřovat oficiální stanovisko redakce. Myslím, že ne.

Také by mě zajímaly ty „kuloáry“, protože to je asi hlavní zdroj. Navíc otázka, kde se píše o tom, že přispíváte …atd. vzbuzuje dojem, že se tak skutečně děje, což asi není pravda.

Ale pan Urban by se taky měl víc zajímat o hospodaření svazu a zarybnění velké části pstruhových revírů.

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 19:33 ® HaD reakce na …
HaD

Podle mě je hlavní problém v tom, že byly zveřejněny názory lidí z Chytej.cz a Rybářství si to přebralo jako oficiální stanovisko Kajmana, což je asi jejich neporozumnění rubriky…

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 19:18 ® Chose reakce na …
Chose

tak co vy na to pánové? já osobně jsem zvědavej jak se vyjádří kajmaní redakce,potaž­mo RaF.

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 18:16 ® kkarlos
kkarlos

Pro velky zajem jsem prave stvoril toto… ;-) snad to bude fungovat… :-)) ) :

vardens.wz.cz

reagovat
Neděle 3. září 2006 v 16:14 ® Chose
Chose

taky bych se na to rád mrknul…ve větším

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 14:03 ® Prutos reakce na …
Prutos

kkarlos: už nemusíš, má to…

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 13:39 ® kkarlos
kkarlos

heh, moc maly… :-D sry, … vecer to udelam znovu… nebo az prijdu… :-

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 13:38 ® kkarlos
kkarlos

CePino, pro tebe dycinky… ;-)

reagovat
foto/forum/2006/th-img859.jpg
Neděle 3. září 2006 ve 13:29 ® CeP reakce na …
CeP

ten uvodnik by mne zajimal. nenasel by se nekdo se scanerem??

reagovat
Neděle 3. září 2006 ve 13:12 @ Jarmil

Četli jste již někdo zářiový úvodník v Rybářství? Docela síla :-)) ) Vypadá to na válku mezi Kajmanem a Rybářstvím!

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 22:39 ® rarach

Xycht:Už jsem tě přihodil a obeslal.

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 22:06 ® xycht

Rarach: xycht78

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 21:54 ® xycht reakce na …

Mam, jen ICQ 137767342, ale můzu skype nainstalovat, jen tu nemam mikrofoun…

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 21:51 ® rarach

Xycht: No a co nás bude stát poštovný? Chtěl bych to realizovat do konce září. Máš skypa, ať jim to tady nezaděláváme našima kecama nebo mailem, jsem v rachotě tak budu odpovídat průběžně?

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 21:44 ® xycht reakce na …

rarach: jinak našel sem web, kde je ta KOMA ještě levnější…bez tý 20 procent slevy od Pikeho

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 21:40 ® xycht reakce na …

A do prdele, já myslel, že máš KOMU :-)) No chci do ní jít a kdyby to bylo ještě výhodný cenově, tak se tomu nebránim :-) Kdy to chceš realizovat?

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 21:28 ® rarach

Xycht:Teoreticky by mohli, už jsem o tom hovořil s naším pstruhovým hospodářem.
S navijákem jsi mne, ale řádně nasral, nemám kóma to budeš mít ty, až ho po Tobě hodím, mám XLA, rozdíl mezi oběma je skoro dvojnásobná cena XLA pač je blabla......www­.mrk.cz (recenze), desingově jsou si oba podobní a fishtecu je teď za mimořádně výhodnou cenu, což mne také velmi zajímá, protože mi Aleš staví čtyřku, tak o něm taky přemýšlím, myslím i na Pikeho slevu a to už by byl velmi zajímavej byznys pro oba, co chlape?

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 20:42 ® xycht

rarach: Rudo, voni tě popotahujou za porušení Stanov nebo co?

Chci se ještě zeptat, chci koupit navijáček Vision KOMA, vim, že ho máš… můžeš mi ho doporučit? Díky

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 19:06 ® Milky reakce na …
Milky

Díky Rudo, já jaxi na to nesáhnu, tak tomu nevěřím. Časáky už nekupuju, erotický tuplem!

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 18:44 ® rarach

Milky: no tak pokud mi dají povolenku a neodsoudí mne za porušení stanov, tak jsem splnil jednu podmínku, předplatné již mám. Už chápu taky jak zvyšovat prodej rybářských časopisů, musíš ho nabouchat fotkama polonahých bab a úspěch je zaručen. Kup si ho, nebudeš zklamán.

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 18:40 ® rarach

Bobo: to je všechno hezký, ale jak to vypadalo dřív? Dlouhý čas po revoluci bylo Rybářství na odpis, kdo ho tenkrát zachraňoval, že nezaniklo, to už se asi nedozvíme a z té doby je asi taky ta spekulace, protože to není věc stará dva roky.

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 13:08 ® Prichy reakce na …
Prichy
:-)
reagovat
Neděle 27. srpna 2006 ve 13:03 ® Milky reakce na …
Milky

BoBo napsals to hezky a s citem. Mám ale stejně pocit, že Semeník si to obhájí a nakonec z toho vlastně udělá šíleně dobročinnou organizaci, která vydělává na činnost ČRS a které bychom měli vlastně být vděčni a na výraz vděku při kontole RS budeme muset příští rok předkládat povolenku, lístek a doklad o zaplacení celoročního předplatného. :o(

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 10:42 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Jasně, doklady za rok 2004 nám říkají, že dozorčí rada dostala odměny ve výši 15 tis., což je 5 tis. na jednoho, to asi nelze nikomu vyčítat, netuším, kolik je s tím práce, nicméně odměna je to pouze symbolická. Členi statutárních orgánů dostali 139 tis., což je 69,5 tis. na jednoho, čemuž asi také nelze nic vytknout. Celkově za rok 2004 došlo ke zvýšení příjmů a zároveň ke zvýšení nákladů (při cca. 17 mega je hospodářský výsledek cca 250 tis.). Vypadá to čistě a neprůstřelně. Dokonce i na ČRS připadl podíl z čistého zisku cca 60 tis. Možná by mne zajímaly trochu podrobněji náklady, které se oproti roku 2003 výrazně zvedly. Při příjmech cca 17 mega oproti 15 za minulý rok je zisk cca 250 tis. oproti 1 300 tis. za minulý rok. Což znamená, že ačkoli se příjmy zvedly o cca 2 mega, zisk klesnul o jedno mega, což je přibližně nárůst osobních nákladů (platy, odměny, odvody). Takže nám tam lítají cca 2 mega (odpisy, náklady na distribuci atd.), a to komentovat nebudu, nemám bližší info a to už bych opravdu spekuloval příliš. Zajímalo by mne také info o krátkodobých závazcích (829 tis.), ale to může být opravdu cokoliv.

Nicméně, provoz Rybářství za rok 2004 s největší pravděpodobností nebyl dotován ani korunou z rozpočtu ČRS.

Jsem opravdu zvědav na hospodářský výsledek za rok 2005. :-)

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 9:58 ® xycht reakce na …

Cep: to neměla být otázka, právníky moc nemusim

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 9:32 ® xycht reakce na …

Cep: Zdar, práva rozhodně ne? :-) stavební fakultu…do tohohle jen fušuju, kvůli podnikání

reagovat
Neděle 27. srpna 2006 v 0:39 ® CeP
CeP

xycht> no vidis clovece. a ja si doted myslel ze studujes prava. nejak jsem si to vydedukoval z nejakyho flame kdysi… hehe.. tak zdar kolego ;-)

reagovat