Vyhledávání
Bass-okouní táta
31.5.2006 | Shrek | 6.003 zobrazení | 45 odpovědí
Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Zajímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. května 2006 ve 20:15 ® Shrek
-
Jinak podotýkám,že Standa tento článek prý ještě neviděl tak jen taková vsuvka:
Stando,prosím Tě,napřed si sedni!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:12 ® Shrek reakce na …
-
blééééééé
První stránka článku je zde: mujweb.cz
zbytek zde: mujweb.cz
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:10 ® regulus reakce na …
-
ALIVIO – to tě neomlouvá, napsal jsi to do názvu fóra -:)))
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 20:09 ® Shrek reakce na …
-
okouní táta není můj výmysl,někde jsem to v souvislosti s Bassem slyšel,respektive četl.........
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:59 ® regulus
-
Nejdřív odpovím na téma – názor na ten článek nemám žádnej, páč jsem ho nečet.
Jinak, za předpokladu, že Bass byl 180× u vody, tak to při 1000 okounech ročně vychází na 5,5 okouna na vycházku, což je celkem reálný. Nehodlám polemizovat, jestli to je nebo není pravda, myslím, že si je Bass taky nepočítá, ale nepochybuju, že jich bylo hodně a výsledný číslo není určitě tak daleko od pravdy. Zrovna tak, jako nepochybuju o tom, že okoun 40+ jde zpátky do vody (50+ by šel možná na prkno – Bassíku používám tvůj asi půl roku starý výrok, tak se nečerti -:))) ). O závisti je jakákoliv debata zcela zbytečná. Zásadně ale nesouhlasím s tím, že Bass je okouní táta. Alivio, prosím tě, co je to za tátu, kterej ty chudáčky rybišky, láká na smáčky a jinou gumovou havěť a za tlamičky tahá z vody. Hydromačko, tys tomu s tou mámou taky dala pěkně na pr.el.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:59 ® Prichy reakce na …
-
alivio: neblbni!!
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:56 ® Shrek
-
jinak oskenovaný článek právě teď ukládám na web,vyčkejte chvilku a budete si ho moci přečíst.
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:49 ® Shrek reakce na …
-
správný dodatek , Příchy , tam kde ostatní tahaj okounky a štiky,tak jinej nechytne ani čupinu (Teplá nad Březovou)
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:41 ® Prichy
-
jo a jeste dodam, kdyz neni kopyto jako ja
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:37 ® Prichy
-
myslim, ze 1000 okounu se da chytit kdyz clovek bude mit stesti i za nekolik desitek vychazek a kdyz je clovek u vody kazdy den…neni co resit
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:34 ® kkarlos
-
necetl jsem… ale rekl bych ze je to spravne ze se pousti okouni…
reagovat)
- Středa 31. května 2006 v 19:33 ® Prichy reakce na …
-
ja myslim, ze Tomash ma jen lepsi kompresor
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:30 ® Vydrain
-
článek sem nečetla, ale jestli je bass okouní táta, mohl by být tomash okouní máma
reagovat) bass promine
- Středa 31. května 2006 v 19:27 ® skwor
-
Bass je mistr a tím, že velké okouny pouští, to jen dokazuje. Ten dědek co to psal je jenom závistivej blb!!!
reagovat - Středa 31. května 2006 v 19:23 ® Shrek
-
Já osobně souhlasím s reakcí redakce,která vložila na stránku několik fotek usvědčujících Basse z lovu okounů 40+ žádnej problém a zároveň se jej redaktor nepřímo zastal.Můj názor na daného 75ti letého pana Václava Vaňka je zhruba takovýto:stará škola,chytnout a sežrat,velkou rybu co nejvíc závidět,nesnažit se pochopit puštění zpět do vody.
HDU prominou,ale schvaluji Bassovi pouštění 40+ okounů.Prostě je to okouní táta,no.
reagovat