Chytej.cz

Bass-okouní táta necteno

31.5.2006 | Shrek | 6.002 zobrazení | 45 odpovědí

Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Za­jímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 4. června 2006 ve 23:02 ® Cudla
Cudla

Kajmana jsem četl,jen mně zaráží to ,že dotyčný pán je z Udlic za domem má Udlické propadliny 1.2a3 kde je docela převokounováno­.Vloni jsem si za dvě hodiny povodil na smáčky od Berklyho v průměru kolem 30 kousků 15–35 cm.Letos se tam těšim neboť mam smáčky objednané zde, na pstruhovce fungují co teprve tam.Kilometr od tohoto revíru jsou Droužkovické propadliny a tam je to stejný.Nechce to nahodit na rybičku vytáhnout 2–3 za dopoledne a pak tvrdit že ten druhej kecá.Nevidí že okouni se musí hledat.

reagovat
Sobota 3. června 2006 v 17:15 ® Carpboy reakce na …
Carpboy

No jo to jsou ti starši co neunesou že někdo chytí víc ryb než on!Stím plavačkářem to by jste měl určitě pravdu, to by jim mohly zrovna kpet hrob!

reagovat
Sobota 3. června 2006 ve 13:44 ® Lovec

Není to trochu divné, bušit tady do dědka, který jsem nechodí.Trochu jednostrané, něco jako vláda jedné strany :-) .

reagovat
Sobota 3. června 2006 v 11:36 ® Bass
Bass

Děkuji všem za kladné ohlasy. ...... jenom by mě zajímalo, jak moc se děda s jeho kamarády těm dravcům věnujou, když ho vykoplo ze sandálů něco takovýho, jako je 1000 ryb za sezónu :-)) Kdyby mu napsal nějakej dobrej plavačkář kolik nachytá ryb za rok, tak by to dedovo parta asi tuplem nerozkousala :-)) )

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:03 ® Prutos reakce na …
Prutos

Kača: :-)) )

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 19:46 ® KačaX

nojo, děda je lidově řečeno trapák.. (a nejlíp to v těch komentářích vystihl prutos)

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 18:12 ® regulus reakce na …
regulus

sharkcom – proč myslíš??? -:))))))))))

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 15:46 ® Mlady_Rybar

Vzkaz pro toho pána co to nerozdejchal: Kdyby byl Bass jako Vy, tak už dávno na Hracholuskách nejsou okouni.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 15:39 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

Nemáš toho na liště nějak moc???

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 15:11 ® Shrek reakce na …
Shrek

Já se nečertim,jen budu teď 14 dní dělat uraženýho :-D

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 15:04 ® Robur
Robur

Ps: kdybych věděl, že mezi tím píše i Regulus , tak bych slovo nečerti nepoužil, páč mám bohatou slovní zásobu.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 15:02 ® Robur
Robur

Alovio, nečerti se, já jsem si už všiml velkých Regulových techn. schopností, takže pro něj to příště uděláš tak, že stránku jenom přiložíš na okno a neboj, on už bude mít nějakou optiku se kterou si to přečte. Pro mě skenuj dál, navíc v klubu C&D by jsi za to mohl mít i nějakou funkci, jako Vrchní skener atp. Jinak jsem zapomněl Děkuji za rady

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:56 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO tak se hned nečerti -:))))) Sem si musel répnout

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

Robure,my mluvíme o obrázku,pokud máš jinej mindrák,tak s tim ti já nepomůžu :-D

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:44 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus: speciálně Tobě se omlouvám,nicméně kvůli tomu,že 5× do roka něco oskenuju,nebudu kupovat novej scanner.Nehledě na to,že je to ještě zmenšovaný kvůli velikosti a to v programu „Malování“.Tento scanner mám minimálně 8 let.Je mi líto,že nejsi s kvalitou spokojen,příště se pokusím raději nicc neskenovat,abych nebyl opět za magora,co neumí scannovat.

:-((
reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:10 ® Robur
Robur

sem tušil, že tam ta „lupa“ někde je, ale nemohl jsem ji mršku najít, Alivio jinak klikám a klikám a furt 16 cm:-))

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:08 ® regulus reakce na …
regulus

No ALIVIO, naskenovaný je to opravdu hodně mizerně, nicméně čitelný.
V těch ostatních prohlížečích to může být jinak, to máš pravdu, nevím ale proč bych je měl používat.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:58 ® Shrek reakce na …
Shrek

chyba neni v naskenování :-D

Díky za zastání,klucí­í.Pokud používáš Firefox,tak se ti ukáže místo šipky myši lupa a po kliknutí se ti to zvětší.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:48 ® regulus reakce na …
regulus

Najeď si na to myší, aniž bys na cokoliv mačkal, objeví se ti tam tlačítko, viz šipka na obrázku, na něj klikni a budeš to mít čitelný. P.S. základy ovládání PC

reagovat
foto/forum/2006/th-img557.jpg
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:37 ® zedus reakce na …
zedus

čoveče teď sem to přečtl celé a bez nějakého problému, možná budu problém v tom, že se do dá ještě zvětšit a potom je to čitelné. :-)

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:35 ® kulin
kulin

Robur>kup si Kajmana.:-))

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:30 ® Robur
Robur

nemoh by to někdo naskenovat lépe, dost blbě se mně to zobrazuje

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:24 ® toulovec
toulovec

dědek stará má pravdu, bass je kormorán hladovej.

a okiše chytat neumí, byl jsem u něho 3× a pokaždý jsem ho přechytal :o)))))

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:39 ® perch
perch

myslim ze dotycny 75lety deda je typicky priklad ceskeho masare--- ,chytit-sezrat, nechytit-zavidet, znam takove rybare kteri si vyskakuji na mlade rybariky(jako ja) a rikaji jim ze jsou blbecci, volove apod., ja se jim smeju a kdyz se podari tak je dorazim jeste jednim ulovkem pred jejich ocima =))))

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 0:06 ® DEATH

Mno já bych k tomu řekl, tohle… Bass je bez přikrášlování prostě borec přes okouny a hotovo.. Kdyby víc lidí pouštělo víc okounů bylo by to jen dobře.. Stavy třebas tady na Otavě v Písku by vypadaly jinak a ne, že tu je sem tam něco co se ještě okounem ani nazývat nedá.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 21:01 ® regulus reakce na …
regulus

BRECA – jak povídáš, jestli se toho důchodu dožijem …

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 21:00 ® breca reakce na …

sharkcom – neboj za pár let do toho důchodu dospěju taky, povolenka se musí rentovat, ne?

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:55 ® sharkcom
sharkcom

Já jenom dofmám že ryby v našich vodách vydrží déle jak důchodci…

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

to bychom mohli s kolegou (MILO) vyprávět,dostali jsme vynadáno při pouštění kapra 38 cm.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:29 ® breca

Pánové, já ty dopisy chápu. Před 14 dny jsem pouštěl mírovýho kapra (cca 42 cm) na Sázavě a důchodce vedle mě brala chlopeň.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1