Chytej.cz

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | 7.667 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 2:32 ® bigsiki reakce na …

díky moc, takže musíme zase na černo jako loni.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 v 0:09 ® HaD reakce na …
HaD

bigsiki: www.veseli.cz

reagovat
Středa 23. ledna 2008 v 18:58 ® bigsiki reakce na …

Ahoj . prosím tě kde můžu na netu najít řád pískoven? Zajímá mě jak je to tam popsaný ohledně stanování a přístřešků a podobně. díky

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 12:39 ® Honza2
Honza2

nějak se mi to nezobrazilo. je to ve wordu, jak to sem dostat

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 12:37 ® Honza2
Honza2

tady máte návštěvní řád pískoven

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 21:01 ® Robur
Robur

www.chaty-jiznicechy.prodej.net já byl v té 26

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:27 ® kopi
kopi

Jinak ubytování ve Veselí má i moje mamka, ale neni to u pískoven. Je v Tyršově čtvrti. Stačí mi naspat mail.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:22 ® kopi
kopi

Já sem tam pod deštníkem a když prší nasadim přehoz. Bohužel zde máme naprostý magory měštáky. Snad nebude dlouho trvat a někdo jim pořádně nandá. Na sumce a kapry si zavážim v klidu. RS ve Veselí nejsou žádní magoři a ledacos snesou pokud ryby pouštíš.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:21 ® Petas reakce na …
Petas

Robur – nemáš kontakt, vyhledávač nenachází. Sice jsem tam byl, ale začalo strašně pršet, tak jsme zbalily kola hrrr do Prahy.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:18 ® Robur
Robur

ca hušek či husek nabízí super ubytování v okolních chalupách, vyzkoušel jsem na vlastní kůži

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:10 ® Petas
Petas

Jak to vypadá na Veselských pískovnách s druhem ryb. O víkendu jsem tem byl na kolech a nadával jsem si do bl**ů, že jsem si nevzal pruty místo kola. Mohl jsem poslat ostatní na projížďku a jít si zachytat. To prostředí mě uchvátilo a premýšlím že si vezmu pár dní volna a vyrazím.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 19:05 ® Petas
Petas

Majkl76 – Nemáš prosím tě odkaz na ten Kemp.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 21:01 ® svaca

myslim ze neni problem stanovat na piskovne urcite pokutu nedostanes a kdyby fakt nahodou tak ti reknou at to zbalis ve veseli jsem jednou presne takhle prespaval a zadnej problem

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 22:25 ® BigMike

Někde tu mám nafocenou tu jejich místní vyhlášku co je na sloupech okolo. Ale nemohu jí najít. Je jasný, že se nesmí nikde stanovat na volném prostranství, ale když rozhodíš stan se soumrakem, ráno ho dáš schnout, ať ti každý políbí…Takhle to dělám na Orlíku a teď ten problém řeším na Lipně. Volal jsem kamarádovi,že bych si hodil stan u něj na pozemnku u chaty, na jednu noc. Něco plkal o tom, že ani u něj nelze stanovat, že je to zakázané:-)) Aby mi ještě někdo zakazoval na svém pozemku postavit stan třeba bratra, mno…Zeřídím se po svém. Na noc postavím, vyspím, ráno složím!!! A i kdyby někdo opruzoval, snad se s ním lidsky dohodnu, když nědělám bordel,nepořá­dek…A když ne, tak…

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 20:26 ® Majkl76

Já se tam chystám taky. Spát budu v campu Měruše u Vlkova co vím tak mají dvouchatky za 300 Kč. Jenom by mě zajímalo jak na takových pískovnách chytají sumce, když se tam nesmí bojkovat ani zavážet nástraha?Co vím tak pobyt v chráněné krajiné oblasti spravuje místní vyhláška.

reagovat
Středa 31. května 2006 v 15:37 ® xycht

Když jsem tam byl, tak sme spali pod širákem :-) A nebo pod plachtou

reagovat