Chytej.cz

nějakej top plavačka trik necteno

30.5.2006 | mikiw | 2.142 zobrazení | 5 odpovědí

zdravím chci vás poprosit zdali nemáte nějakej „trik“ jak přelstít vychytralé ryby na plavanou…potýkám se totiž s problémem že mi vychází 5 z 10ti záběrů-ryba obstojně zabere,stáhne pod vodu a pustí-patrně jim vadí odpor splávku a to používám 1,5g tenký jemný splávky…na těžko tam lovit vůbec nejde ani s průběžnou montáží. At tak či tak předem díky. Rád bych si zalovil ještě víc protože jde o revír kde jsou sic menší kapři (mezi 40–55cm) ale líni mezi 30–48cm,karasi kolem 35–40cm,cejni 45cm apod zajímavé rybičky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. června 2006 ve 23:21 ® Zcuter
Zcuter

(ten laminatovy prut mel odhoz 15–30…nejak jsem asi zapomel pripsat tu nulu:-((

reagovat
Pondělí 5. června 2006 ve 23:19 ® Zcuter
Zcuter

mam pro tebe takovy zlepsovak-zkus a uvidis…jak ti ten splavek mizi do vody…tak davej pozor, ktreym smerem ti jede pod vodu-kdyz ti splavek jede do prva tak zkus sekat do leva a naopak.....kdyz jede k tobe nebo od tebe tak sekej nahoru…ale hodne zalezi taky na tom, jak mas mekkej prut..ja mel jako zacatecnik laminatovy prut 15–3g odhoz hned dalsi sezony byl vymenen za uhlikovou MATCH-ku 5–15 a sekam snad o 100% vice zaberu…samozrej­mosti jsou tenke silony a male tenke a kvalitni hacky(OWNER,AS­HIMA)…mozna ze to je necim jiny…ale hodne to zavisi na tom, co jsem ti tedkom napsal…zkus, vyskousej a dej mi vedet, jak ti to dopadlo!!!(dik­..)(nejlepe osobni zpravou…)

reagovat
Sobota 3. června 2006 v 1:31 ® DEATH

Mě osobně naučili tloušti pod jezem to, že se vyplatí pár sekund počkat a nechat tu rybu si stim splávkem pod vodou pojezdit, vyvaruji se tomu, že to chtěla jen ochutnat a jet pryč a tudíž i těm zásekum do prázdna. Nic nena…potěší tolik jako když splávek nádherně zmizí, vy seknete a splávek vyletí z vody a je kdesi… Takže má rada čekat a používat ty užší splávky ne ty kulatý, protože se hůř tahaj těm rybám pod vodu.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:28 ® Robur
Robur

cincala bim, abraka dabra, ale jinak k věci, též mám někdy pocit, že do fleku, kde se bavím s bílou rybou /chytám na malé háčky/ najedou kapři, protože mám třeba 3 záběry, kdy splávek mizí pod vodü a sekám do prázdna, podotýkám, že nechytám na žížalu, že by třeba ryba táhla za koneček

reagovat
Středa 31. května 2006 v 18:21 ® Stanik
Stanik

to mikiw: takovou situaci už sem parkrat taky zažil ale neni to rybama ale jen rukama :-) . Napiš jak silný vlasec používáš na tělo, jaký na forpas (délku, sílu vlasce), velikost háčku. A taky na co chytáš?

reagovat