Chytej.cz

Rybaření v Chorvatsku necteno

29.5.2006 | speed2 | 13.366 zobrazení | 7 odpovědí

Má někdo zkušenosti s mořskou přivlačí v Chorvatsku jaké jsou nejvíce chytané ryby a velikosti kde je vyhledávat a jaké jsou nej nástrahy děkuji za jakékoliv info

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. května 2007 v 9:50 @ ??? reakce na …

Kup si nástrahy na sépie a olihně jedna stijí cca 5Eur. Jsou super . v podvečer , když slunce zapadá do moře házej tuto nástrahu co nejdál od břehu ideální je jít někam na hloubku na skálu nebo tak. Dá se jich za večer nachytat třeba 20 až 30 . Občas příjde i muzgavec což je taková malá chobotnička. Nástraha vypadá jako malá krevetka ale v zádu nemá háčky , ale spíše ohnuté špendlíky. po náhozu nech nástrahu klesnout . poté pomalinku začni navýjet po chvilce přestaň a nech ji znovu volně lesat není to třpitka . ani vobler ta nástraha jakoby plove . záběr přichází v okamžiku, kdy začneš znovu navíjet , ale pomalu !!!. Záběr vypadá na prutu jako vázka . Z ničeho nic prut ztěškne , ale nijak se netřepe. V ten moment ani sekat moc nemusíš ty potvory se na to pověsí samy. Musíš pouze začít rychle nav. a nepovolit. jak přestaneš namotávat vlasec tak ti z nástrahy uteče. Hned po namotání dej nástrahu i s olihní popř. Sépií na břeh. Bacha na barvivo jsou to mršky . Nástrahu hned vyper ve vodě a můžeš pokračovat. Nejvíce berou v září, ale já byl loni z kraje června a nachytal jsem jich asi 200… dLovu zdar David david.divis@seznam.cz

reagovat
foto/forum/2007/th-img2093.jpg
Středa 31. května 2006 ve 21:13 ® speed2 reakce na …

Tak jsem se na to kouknul zajímaly by mě ty větší ryby tunák a nákej žralok určitě si to projdu a díky moc

reagovat
Středa 31. května 2006 v 19:50 ® okys

Na poplatky zkus kouknout sem: www.chorvatsko.cz/…rybolov.html Jsou tam popsány i lovné míry ryb a další podmínky lovu.

reagovat
Středa 31. května 2006 v 16:02 ® speed2 reakce na …

jj dík ale jak je to tam s těma poplatkama

reagovat
Středa 31. května 2006 v 15:56 @ BB

Ja jsem chytil jen toho „okouna“. Byla to dost bida. Pak jeste drobot na splavek – kousky musli ci testicko. Tip: trpitky aj po rybacce oplachni neslanou vodou. Docela to briskne rezne.

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 22:13 ® speed2 reakce na …

jj díky moc

reagovat
Pondělí 29. května 2006 ve 23:54 ® rarach

Chytání ryb v Chorvatsku je paráda, pěkně se opálíš, budeš čumět na pěkné baby a na malé rotačky či plandavky, chytneš ryby menší velikosti (příbuzní okouna), jednu zvláštnost, ale chytání na moři v Chorvatsku má, zatímco skoro všude jinde je grátis, tady je téměř hovno a ještě se platí. nejlepší doba rybaření je za soumraku, ryby se stahují ke břehu. jinak dle webů je nejlepší dobou na rybářský výlet do Chorvatska únor, to se prý dají chytat i tuňáci menších velikostí.

reagovat