Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 153.973 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:44 ® CeP reakce na …
CeP

šprtko…

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 18:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ty hubo rejpavá :-) zkus mi najít neshodu podmětu s přísudkem nebo jinou zásadní hrubku a dám ti kilo :-)) )

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 16:07 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo, von není vod jinud, von je z Polska. -:)))))

No tvůj češtin není taky přípo výstavní. -:)))

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 15:51 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Jestli je od jinud, tak to jsem nezaznamenala, v tom případku beru zpět.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 15:46 ® snek reakce na …

Vydrain> tucnak11 se již v xxx příspěvcích omlouval za češtinu „made in Jaruzelski“. tak bych to neřešil.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 13:53 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Tucnak – Plitvani možna je jenže ja pohužel ryby nejm vyimečně candoš a okoun minuly rok nehal jsem si 1 kapra abym babě zalepil držku na vanoce. Plýtvání možna je, jenže já bohužel ryby nejím, vyjímečně candoš a okoun, minulý rok nechal jsem si 1 kapra, abysem babě zalepil držku na vánoce. Nezlob se, ale já mám osypky. Zkus zapřemýšlet nad rozdíly. Ostatní prominou.

cercer – to nestojí ani za řeč, ale ted o vejkendu, pchá, to budou ryby čumět :-)

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 10:43 ® cercer
cercer

tucnak11: v poho:-) nic ve zlým…pomalu,ne­násilnou formou se pokoušej v průběhu roku pozměnit ten Tvuj procentuální nesoulad…věřím,že se ti to nakonec podaří a procento vrácených ryb nakonec úspěšně snížíš.Přeji hodně zdaru.
s pozdravem masu zdar!

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 10:38 ® cercer
cercer

Vydrain:Jaký ,,čudly"jsi to vlastně chytla??:-))

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 10:37 ® cercer
cercer

no…konečně jste se trochu hnuli,sem už myslel,že tu pro letošek zustanu už sám!!!!

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 10:08 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Cercer1.Plitvani možna je jenže ja pohužel ryby nejm vyimečně candoš a okoun minuly rok nehal jsem si 1 kapra abym babě zalepil držku na vanoce.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 3:46 ® dwarf
dwarf

ode dneška nedělam na svaz, ale na sebe.. povolenka se mi už vrátila..

reagovat
Středa 6. února 2008 v 15:45 ® vagi
vagi

Včera jsem sežral posledního násaďáka, kterých jsem si vloni namasařil celej mrazák (pravda, už byl trochu cítit, ale přece bych je vloni nepouštěl, když brali jako diví), takže o víkendu si políčím na čerstvé!!! :-)) ) Rybí maso je přece zdravé a můj mrazák je veliký a prázdný… A když nebudou brát u nás, tak vyrazím na Labe na parmy. :-)) ))))

reagovat
Středa 6. února 2008 v 15:34 ® Piranha reakce na …
Piranha

dudu>A kua to je recese? Tak to sem se prokecl ja myslel ze si pokecam s klukama bagristama a oni jsou to zase ty katch and releasáci. Průůůůůůser. :-)) )

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 13:15 ® kamos007
kamos007

omlouvám se

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 12:54 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Nemel nesmysly a přijed na army k nám, o víkendu na ně jdem :-) Ty 3 čudly ted víkendu mi mražák moc nenaplnily :-)) )

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 12:16 ® dudu reakce na …

tucnak11– neměl bych, ale mám rád tvoje příspěvky a vzhledem k tvé češtině ti to řeknu. Toto fórum je taková recese(sranda)na fóra typu radikálního CHyť a pusť.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 11:34 ® cercer
cercer

tucnak11:Týýý blááááho!!!Fáákt pouštíš 98%ryb??!!!To je PLÍTVÁNÍ!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 6. února 2008 v 10:41 ® Robur
Robur

už ťuká, už očichává naši návnadu:-))

reagovat
Středa 6. února 2008 v 10:37 ® tucnak11
tucnak11

Jak vam se tak jedna o nemoce ryb,tak na te ryby nehočte vubec.Co ryby podmirečne musite je pouštit, tak znamena že stou rybou musite manipulovat,a za jeden den jsem shopny chytit jak trafim na žravost kapru tak 30 kapru jen že jsou podmirou tak musim je dat spatki do vody.Je velmi duležite jak tou rybu pouštim na svobodu,a jak vas bavi chytani chytit kapra za 10 min a spatki domu tak ten rybnik musite mit 10 m ot chalupy.Ja ryby ve 98 procentah pouštim a zatym neviděl jsem žaden uhyn ryb,duležite je šetrnost ve pouštěni te ryby.Made in Poland.

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 11:47 ® cercer
cercer

kurňa,tak bude ten sraz na Labi??Rozhejbejte se,než se ty parmy rozjedou po řece!!!

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 1:32 ® rybarmasar
rybarmasar

Tak,tak.Už oprašuju nádobíčko.Jěště musím nakoupit pořádné háčky s velikejma protihrotama.Aby neutekla ani šupinka.Vyhoda je,že když se třou ušetříte nejen na mase ale i na krmení a nastrahách.Stačí pořádnej háček nejlépe trojháček a to pak jde samo…Tak lovu zdar…

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 20:10 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:19 ® cercer
cercer

co je,rybožrouti,u­padli jste do polozimní letargie??Nez­trácejte na ostražitosti…ty mrchy se pomalu začnou chystat ku tření!!!Tak donich!!

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 ve 12:46 ® cercer reakce na …
cercer

Robur: Ale vyplatilo…nechal bych ti svoje ryby…sám si napytlačím na našem potoce…pstruh je pstruh..

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 ve 12:38 ® cercer reakce na …
cercer

Vydrain:no..a kdyby HaD chtěl,tak tam seženu i ubytování a nemusíme se zase dohadovat kam letos na sraz!!!A jsou to lechký počty…70–100účastníků x 2dny x 15parem na hlavu =mno…prostě supr rybačka!!!!!A švára je zmrzlinář,tak by nám pak zamražený ryby rozvezl po republice!

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 ve 12:35 ® cercer reakce na …
cercer

Breca:praudu díš…moje slova..

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 ve 12:15 ® Vydrain
Vydrain

Čéče cercere, to je vlastně čupr nápad :-)

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 v 11:16 ® breca reakce na …

Piranha – nežeru jenom kapry, normální rybář zpracuje všechno, od střevle po sumára. Na druhou stranu, pokud chytíš denně 7 kg ryb, 95 % z toho pustíš, tak mi pořád vychází, že ti doma za rok v mrazáku zůstane skoro 130 kg fišlí… Lepší než procenta je rozhodně upřímnost!!! ):o))

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 v 11:15 ® Robur
Robur

Cercer, mně by se to nevyplatilo, víc bych projel než nachytal ryb.

reagovat
Pátek 25. ledna 2008 v 11:10 ® breca

Kelt – asi půjdu taky do invalidky, ty seš placenej líp, než obchodní manažer. A navíc čistá ruka, bez debilních odvodů a daní státu!!! Jenom by mě zajímalo u Piranhy, jaká trofej je 50 cm okyš, kterej plave v řece. Rozuměl bych, kdyby si plaval na pekáči na omastku, obloženej zeleninou a brambůrkama.

reagovat