Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 153.973 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:44 ® CeP reakce na …
-
šprtko…
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 18:49 ® Vydrain reakce na …
-
Ty hubo rejpavá
reagovatzkus mi najít neshodu podmětu s přísudkem nebo jinou zásadní hrubku a dám ti kilo
)
- Čtvrtek 7. února 2008 v 16:07 ® regulus reakce na …
-
Šelmo, von není vod jinud, von je z Polska. -:)))))
No tvůj češtin není taky přípo výstavní. -:)))
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 15:51 ® Vydrain reakce na …
-
Jestli je od jinud, tak to jsem nezaznamenala, v tom případku beru zpět.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 15:46 ® snek reakce na …
-
Vydrain> tucnak11 se již v xxx příspěvcích omlouval za češtinu „made in Jaruzelski“. tak bych to neřešil.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 ve 13:53 ® Vydrain reakce na …
-
Tucnak – Plitvani možna je jenže ja pohužel ryby nejm vyimečně candoš a okoun minuly rok nehal jsem si 1 kapra abym babě zalepil držku na vanoce. Plýtvání možna je, jenže já bohužel ryby nejím, vyjímečně candoš a okoun, minulý rok nechal jsem si 1 kapra, abysem babě zalepil držku na vánoce. Nezlob se, ale já mám osypky. Zkus zapřemýšlet nad rozdíly. Ostatní prominou.
cercer – to nestojí ani za řeč, ale ted o vejkendu, pchá, to budou ryby čumět
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 10:43 ® cercer
-
tucnak11: v poho
reagovatnic ve zlým…pomalu,nenásilnou formou se pokoušej v průběhu roku pozměnit ten Tvuj procentuální nesoulad…věřím,že se ti to nakonec podaří a procento vrácených ryb nakonec úspěšně snížíš.Přeji hodně zdaru.
s pozdravem masu zdar! - Čtvrtek 7. února 2008 v 10:38 ® cercer
-
Vydrain:Jaký ,,čudly"jsi to vlastně chytla??
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 10:37 ® cercer
-
no…konečně jste se trochu hnuli,sem už myslel,že tu pro letošek zustanu už sám!!!!
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 10:08 ® tucnak11 reakce na …
-
Cercer1.Plitvani možna je jenže ja pohužel ryby nejm vyimečně candoš a okoun minuly rok nehal jsem si 1 kapra abym babě zalepil držku na vanoce.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 ve 3:46 ® dwarf
-
ode dneška nedělam na svaz, ale na sebe.. povolenka se mi už vrátila..
reagovat - Středa 6. února 2008 v 15:45 ® vagi
-
Včera jsem sežral posledního násaďáka, kterých jsem si vloni namasařil celej mrazák (pravda, už byl trochu cítit, ale přece bych je vloni nepouštěl, když brali jako diví), takže o víkendu si políčím na čerstvé!!!
reagovat) Rybí maso je přece zdravé a můj mrazák je veliký a prázdný… A když nebudou brát u nás, tak vyrazím na Labe na parmy.
))))
- Středa 6. února 2008 v 15:34 ® Piranha reakce na …
-
dudu>A kua to je recese? Tak to sem se prokecl ja myslel ze si pokecam s klukama bagristama a oni jsou to zase ty katch and releasáci. Průůůůůůser.
reagovat)
- Středa 6. února 2008 ve 13:15 ® kamos007
-
omlouvám se
reagovat - Středa 6. února 2008 ve 12:54 ® Vydrain reakce na …
-
Nemel nesmysly a přijed na army k nám, o víkendu na ně jdem
reagovatTy 3 čudly ted víkendu mi mražák moc nenaplnily
)
- Středa 6. února 2008 ve 12:16 ® dudu reakce na …
-
tucnak11– neměl bych, ale mám rád tvoje příspěvky a vzhledem k tvé češtině ti to řeknu. Toto fórum je taková recese(sranda)na fóra typu radikálního CHyť a pusť.
reagovat - Středa 6. února 2008 v 11:34 ® cercer
-
tucnak11:Týýý blááááho!!!Fáákt pouštíš 98%ryb??!!!To je PLÍTVÁNÍ!!!!!!!!!!
reagovat - Středa 6. února 2008 v 10:41 ® Robur
-
už ťuká, už očichává naši návnadu
reagovat - Středa 6. února 2008 v 10:37 ® tucnak11
-
Jak vam se tak jedna o nemoce ryb,tak na te ryby nehočte vubec.Co ryby podmirečne musite je pouštit, tak znamena že stou rybou musite manipulovat,a za jeden den jsem shopny chytit jak trafim na žravost kapru tak 30 kapru jen že jsou podmirou tak musim je dat spatki do vody.Je velmi duležite jak tou rybu pouštim na svobodu,a jak vas bavi chytani chytit kapra za 10 min a spatki domu tak ten rybnik musite mit 10 m ot chalupy.Ja ryby ve 98 procentah pouštim a zatym neviděl jsem žaden uhyn ryb,duležite je šetrnost ve pouštěni te ryby.Made in Poland.
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 11:47 ® cercer
-
kurňa,tak bude ten sraz na Labi??Rozhejbejte se,než se ty parmy rozjedou po řece!!!
reagovat - Pondělí 4. února 2008 v 1:32 ® rybarmasar
-
Tak,tak.Už oprašuju nádobíčko.Jěště musím nakoupit pořádné háčky s velikejma protihrotama.Aby neutekla ani šupinka.Vyhoda je,že když se třou ušetříte nejen na mase ale i na krmení a nastrahách.Stačí pořádnej háček nejlépe trojháček a to pak jde samo…Tak lovu zdar…
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 20:10 ® Piranha reakce na …
-
:D
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 13:19 ® cercer
-
co je,rybožrouti,upadli jste do polozimní letargie??Neztrácejte na ostražitosti…ty mrchy se pomalu začnou chystat ku tření!!!Tak donich!!
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 ve 12:46 ® cercer reakce na …
-
Robur: Ale vyplatilo…nechal bych ti svoje ryby…sám si napytlačím na našem potoce…pstruh je pstruh..
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 ve 12:38 ® cercer reakce na …
-
Vydrain:no..a kdyby HaD chtěl,tak tam seženu i ubytování a nemusíme se zase dohadovat kam letos na sraz!!!A jsou to lechký počty…70–100účastníků x 2dny x 15parem na hlavu =mno…prostě supr rybačka!!!!!A švára je zmrzlinář,tak by nám pak zamražený ryby rozvezl po republice!
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 ve 12:35 ® cercer reakce na …
-
Breca:praudu díš…moje slova..
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 ve 12:15 ® Vydrain
-
Čéče cercere, to je vlastně čupr nápad
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 11:16 ® breca reakce na …
-
Piranha – nežeru jenom kapry, normální rybář zpracuje všechno, od střevle po sumára. Na druhou stranu, pokud chytíš denně 7 kg ryb, 95 % z toho pustíš, tak mi pořád vychází, že ti doma za rok v mrazáku zůstane skoro 130 kg fišlí… Lepší než procenta je rozhodně upřímnost!!! ):o))
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 11:15 ® Robur
-
Cercer, mně by se to nevyplatilo, víc bych projel než nachytal ryb.
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 11:10 ® breca
-
Kelt – asi půjdu taky do invalidky, ty seš placenej líp, než obchodní manažer. A navíc čistá ruka, bez debilních odvodů a daní státu!!! Jenom by mě zajímalo u Piranhy, jaká trofej je 50 cm okyš, kterej plave v řece. Rozuměl bych, kdyby si plaval na pekáči na omastku, obloženej zeleninou a brambůrkama.
reagovat