Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 153.992 zobrazení | 2.007 odpovědíMěl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. ledna 2008 v 11:00 ® cercer reakce na …
-
All: už jste vyděli to video z Ústí??Jdou tam prej svjele parmy…neuděláme sraz tam???To by byly hody!!!
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 10:59 ® cercer reakce na …
-
kelt:Nekecej…stím agregátem!!!!!To by bylo něco…tady…u nás!!!!!Už to vidím..ani by člověk nemusel noc co noc stražit ty zas…ý noční šňůry!Kdo je má pak furt kontrolovat!!Tuhle jsem tam šel asi po 9dnech..a ty chcípáci už byli nafouklí jak meruny..taky jsem pak donich kopnul a pustil je zpět.
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 9:02 ® Alfons
-
Máte recht, třebas takovej kapr na 1 kg váhy vyloučí do vody asi tak 50 ml moče denně, takže pouštěním ryb zbytečně neznečišťujte naše krásný vody!
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 8:21 ® Piranha reakce na …
-
:D
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:55 ® kelt
-
pf pf pf pf – to je neuvěřitelné…Jak si může někdo myslet že beru ryby jen abych vydělal na povolenku? To mne vážně uráží…
reagovatTo bych ani z postele nevstal..Kvůli tomu jsem šel do invalidního důchodu abych mohl den co den lovit ryby. Tím pádem jich mohu spousty odnést a následně prodat..Je to úžasné být vlastně takovým profesionálním rybářem na MRS…Je krásné si každý měsíc přivydělat koníčkem 10 – 15 tisíc korun k důchodu prodejem ryb známým a po hospodách…A vrátit takovou padesátku okouna??? Nikdy !!! To je jak prémie k měsíčnímu platu !!!
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:52 ® Piranha reakce na …
-
se musi pohnojit i dno ne voe
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:02 ® Salmo reakce na …
-
dorlním regula (vykulenej smajlík)
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:01 ® regulus reakce na …
-
Piranha – 95% ryb pouštíš???????? (vykulenej smajlík), ty ses úplně zbláznil, taková škoda a ještě to zasírá vodu.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:57 ® Piranha reakce na …
-
:D pekna ceskoslovenstina lepsi by bylo psat to ve svem rodnem jazyku.Jinak ja ryby jim, mam je rad a umim z nich delat pochoutky.ale nejsem nenazranec jako nekteri jedinci na teto diskuzi. Kdyz mam chut tak si chytnu okase nebo kaprika a udelam ho ale jinak 95% ryb de zpatky.Jinak kdyz mam chut na okouna a chytnu padesatku tak de zpatky do vody je to trofej.Ale co vam budu vysvetlovat vy to date kockam hlavne aby se mi vyplatily ty papiry co jsem draho poridil ze socialnich davek
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:04 ® Vydrain reakce na …
-
Pardon, pan Soukup …
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:02 ® Vydrain reakce na …
-
Breca – esli bude pan Sedlák na vejstavě, měli byste mu dát ochutnat kousek karbanátku od hlaviček, nikdo je neumí lepčí a hned bude zpívat jinak
reagovat) anebo se chytně za nos a přečte si tuhle diskuzi od začátku a bude držet pec v horšim případku
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:45 ® Mary reakce na …
-
ale doktor, který onemocní, by měl vrátit diplom
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:49 ® Piranha reakce na …
-
Jen aby ti nezaskocila kustka to ti pak pan doktor kerej je dobre zivenej veprovim skopovim a hovezim bude dobrej co kaprozroute.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:56 ® breca reakce na …
-
Jo a zapomněl jsem se dodat: žerte si to vaše hovězí a vepřový, jen si ho žerte, pouštěči. Brzo chcípnete na cholesterol, infarkt, mozkovou mrtvici..... Alespoň pro nás, poctivý rybáře, co jim lehké a snadno stravitelné rybí maso dělá kulinářské radosti, zbyde více fleků na břehu a mraky nevyškolených ryb ve vodě!!!! ):o))
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:25 ® breca reakce na …
-
To all: každej jednou doroste do věku, kdy ze všech sexů je nejlepší ten bílej!!!!
reagovat
A když zvážíte, že kombinace rybařiny a plného mrazáčku je to nejkrásnější hobby, které člověk může provozovat, určitě pochopí i ti mladí, nastupující, kterým ještě mnrazáček plní maminka s tatínkem!!!! - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:54 ® kelt
-
Breca tak si to od Pirani schytal i za mne..
reagovatAle nic si z toho nedělej.. Slyšel jsem že psychotesty budou fakt povinné a jakmile se zjistí že daný rybář má sklony k pouštění ryb lístek nedostane vůbec nebo ho bude stát desetinásobek… Cecer ani nemluv..Byli jsme s Pifem v neděli na pstruhovce vyzkoušet novej hlubinej agregát co sem dostal k vánocům.. To byla fakt nádhera – ta deset minut jsem měl asi 15 kg ryby v mixu pstruh lipan cejn kapr plotice…Nejvíc lipan a pstruh… Něco jsme semleli na salát a krbanátky, něco půjde do udírny a zbytek slépkám aby nesli dobrý vajíčka..
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:40 ® MiK
-
Debaty se nechci zůčastnit, ale jsem 1001 !!!!
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:34 ® cercer reakce na …
-
Kelt: tohle je přístup hodný následování!!!Ryby žerem..dobročinné spolky mají stránky jinde!!
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:32 ® cercer reakce na …
-
All: jo,a hlásím,že u nás na potoce jdou krááásní potočáci a duháci na žížalu..někteří maj i 25cm.zase bude salátek…mňam…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:30 ® cercer reakce na …
-
breca:A máš to!!!
reagovat)
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:30 ® cercer reakce na …
-
Piranha:brzdi…radší se koukni,kam jsi to vlezl…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:25 ® Piranha reakce na …
-
Pro socialne a mentalne slabsiho Brecu: pokud je rybolov jedinou tvoji obzivou jak nakrmit sebe a stradajici zvirectvo,popř. biologicky zlepsit svou obdelavanou pudu, tak ti schvaluju takovy pocinani.Ale pokud bys mel dostat rybarsky listek (težce vydrenej), tak bys mel nejprve absolvovat psychotesty a poté si zaridit zbrojni prukaz na zaklade ktereho bys dostal RL. Jsi nebezpecnej tvor tzv. likvidator v latine (likvidu brecus magorus) a nez ti dat RL mel bys podstoupit mozna i psychoterapii.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 9:50 ® kelt
-
Přátelé, kamarádi, rybáři a milí masaři. Nejsem tu zase tak často ale když zavítám jsem opravdu dojat, že odkaz velkého náčelníka HDU stále žije. Proto bych vám chtěl od srdce popřát úspěšný rybářský rok 2008, ať všechny ryby které chytnete najdou místo ve vašem mražáku, ty co se tam nevlezou tak darujte domácímu zvířectvu, (slepice, kachny, atd)a to co nespotřebuje vaše zvířectvo pohoďte někde na poli… HLAVNĚ TO PROBOHA NENECHÁVEJTE VE VODĚ !!!! Petrův zdar…
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 23:57 ® Mary reakce na …
-
breca: jsi mě pobavil
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 23:50 ® breca reakce na …
-
Pánové, já se dívím, že vás ty parmy tak vytáčejí… Prostě jiná ryba teď není… tak co bychom od té vody odnášeli… Vy jste všichni vážně jak utržení, pořád něco někam vracet… Jediný, co je vratný, jsou láhve od piva…
reagovat
A v tomto případě je zajímavý, že se jich na březích najde spousta… ty si vracejte a nás slušný, poctivý rybáře, kteří si berou jen to, co zaplatili ze svých těžce vydělaných peněz, nechte na pokoji… Mrazákům zdar!!! - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:25 ® Prichy reakce na …
-
Piranha: no kdyz to vis, tak to je dobre
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:48 ® gadasnik
-
trošku mimo téma,ale skoro.........
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:37 ® Piranha reakce na …
-
Prichy tomu neverim reky, plny ryb na severu urcite sou.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 12:22 ® Prichy
-
Piranha: u nas je kvuli poustakum tolik ryb, ze se do prehrad uz nevejde zadna voda
co bude z jara az budou tat ledy, to opravdu nevim
Uz si vazne napamatuju zdroj informace o anglickych rekach, nekde je pry problem chytit i plotici…udajnou zachranou je pry chytani na kanalech…
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 8:22 ® Piranha
-
Jo kamarade mentalita ceskyho rybare je jeste v plenkach oproti anglii nebo nemecku ci francii.Jednou se taky dockame toho ze tu rybu co na ni mam chut,treba candat nebo okoun si pujdu po zarybareni koupit do marketu, protoze ty ryby se chovaj pouze pro jidlo a rybniky a reky vsechny budou sportovni vody.Ale zase na druhou stranu anglicani a francouzi nemaj za potrebi lovit kapry na jidlo, oba maj more a ryb dost a preferuje se prave morska ryba.My more nemame a hodne kvalitni morsky maso se taky musi zaplatit, tak se tu mydlej reviry no.
reagovat