Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 153.715 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. května 2006 ve 20:13 ® CeP reakce na …
CeP

vida ho filutu.. stacilo pohrozit otroctvim a hnedkaj je zase nas… ;-) ))
a duhaci se ppocitaj dva za jednoho pac sou to prasata chovany za ucelem sezrani takze sou za pul bodu.

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 20:05 ® zedus
zedus

Pro HDU: Bohužel jsem to ještě nestihnul zdokumentovat a nechat notářsky ověřit, ale už jsem letos zmasil 4 duháky. Takže to co jsem psal o pár příspěvků níž berte jako srandu. :-) Taky se začínám řadit mezi masaje. :-)

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:54 ® Shrek reakce na …
Shrek

ano,já jsem se jí na to ptal a žádal jsem jí o napsání jejího názoru :-D

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:53 ® zedus reakce na …
zedus

Hydormačka> Ptal se tě někdo na něco? :-P

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:48 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

hdu – hele, ale on ten zed nemá až tak blbý nápady, jen mu je trochu poupravíme jako třeba následující ukázka: zedus jako póštěč bude za póštění běhat v béžových tangách od simssu a bude okolo nás běhat horem dolem, nosit věci a tak, docela to vidím reálně, páš demogratickym hlasovánim ho přehlasujem bez debaty, co vy na to? :-)

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:38 ® pif
pif

nenapsal bych to líp-.)))ještě bych dodal-zede,šak my tě naučíme povyšovat!!!

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:36 ® CeP reakce na …
CeP

zedusu ty jeden oportunisto. komu se to zase chces podbizet??! my uz sme z tebe pomalu zacinali mit takovou radost ze si konecne zacal hromadne masit ryby..dvje za jeden den.. a povazte lidi.. za ucelem sezraniii…!!!! malem sme chteli napsat do parlamentu a presidentovi ze by jako na pocest tohoto pamatneho dne vyhlasili svatek HDU a ty se nam takhle odmenis. mne byla hnedkaj divna ta tvoje delsi nepritomnost v dubnu. to si urcite byl v nejakym napravnym kempu zejo ty jeden vestickovej skoroodpadliku! ale to si pamatuj.. my uz ti to s pomoci druidu, perlinu a upiru z hlavy vyzenem. a dyz nevyzenem tak vymejem réžou. ty jeste budes ryby mydlit po kebulich radost pohledet. povysovat na regenty a jinak likvidovat presne dle masarskeho desatera tak jak bylo nastineno na zakladajicim snemu HDU klerika v unoru na luckym vrsku. to by v tom byl cert abysme te neochranili, nas drahy kamarade!

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:35 ® zedus
zedus

Já to vzdávám, vidím že tu má pif velký vpliv. :-) Já jen chtěl aby byly naše vody kapr 15kg žádnej problém, ok čus.

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:28 ® pif
pif

přátelé masaři.su moc spokojené,že se naše klika rozrůstá!!!!!a návrhy projednáme na blížícím se srazu v masokombinátu Hanácké uzeniny!!!!!!!!!!­!!!!!! PS:datum upřesním.bude tam hromadu soutěží o zručnosti,nap­ř.nejrychleší filetování,zabití ryb na čas atd.
s pozdravem Ryba patří na pánevZDAR!!!!

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:21 ® Dědek
Dědek

Pif : chlape, zapomněl jsi na další věc – amortizace materialů. To máš jako s cestákama, podle techničáku ti určí sazbu za 1km. Navrhoval bych něco podobného – na základě potvrzeného účtu z obchodu by jsme odepisovat procenta z ceny povolenky. Akorát by se asi většině stalo, že by MO musela při výdeji povolenky nějakou tu tisícovku ještě doplatit. Není to dotažený, ale bylo by potřeba se zamyslet i nad tímto problémam.

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:19 ® zedus reakce na …
zedus

Ať už se posereš kdekoliv, tak s tangama jsou následky snesitelnější. :-)

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:14 ® xycht

Masařům a masařkám 3× zdar! :-))

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:12 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

zedus – ale musim souhlasit s regulem, trouna když shánim černocha na nošení věcí, tak to otočiš, nesmysl, pife, kolik stojí členský známky do sdružení na zvýhodnění masařů? :-)) )

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:09 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

zede, ty si sám podřezávaš větev, páš esli si nekecal, tak si se sám pasoval do role masaje hehehe

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:08 ® CeP reakce na …
CeP

hele.. a ses si vjedomej toho ze i kdyz budes designove sladenej tak to este neznamena ze te bude jista protibolsevicky ladena odnoz slechty povazovat za rovnocenneho partnera hodneho diskuze?? sak pomni ze jsi byl, jses a da-li veliky druid, tak i nadale budes HDU.. ;-) ))

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:06 ® regulus
regulus

Su zásadně pro původní Pifův návrh, s úpravama, co se týče refundace za ztracenej čas chytáním školenejch ryb. Dokonce uvažuju i o tom, že se ty fišle na starý kolena naučím žrát.

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 19:02 ® regulus reakce na …
regulus

ZEDE – ty ses po.ral v kině ????

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 18:54 ® zedus
zedus

Robur> Jak na sobě nemáš nic béžovýho tak ryby prostě nejdou, zepté se pifa. :-)

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 18:41 ® kelt reakce na …
kelt

Robur vůbec nic maskovat nebudou ale tím že jsou béžová budou za prvé simmsu tudíž za druhé budeš designově slazenej a za třetí budou cca třikrát dražší než zelené nonamy přesto že budou stejné funkce a kvality…:-)) )))))

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 18:23 ® Robur
Robur

Béžová tanga, to má nějaký důvod? Že by něco maskovaly?

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 16:23 ® zedus
zedus

Tak a dost, s navrhovanými vylepšeními pro masaje nemůžu souhlasit. Navrhuji to udělat právě naopak. Když bude u vody společně rybáři masajové a pouštěči tak budou masajové nosit pouštěčům veškerý vercajk a skládat jim pruty, nosit jim chlazené piva a kořalku. V rámci převýchovného programu budou pod dohledem donuceni masajové sundávat ryby z háčků pouštěčům a budou je muset pouštět, bez skřípění zubů a řečí. Veškeré náklady na rybaření bude hradit masaj, to znamená benzín, krmení, nástrahy včetně následné vegetariánské večeře pro všechny zúčastněné. Pokud bude masajů ve skupině víc, podělí se o náklady společně. Pouštěče poznáte podle toho, že budou oblečeni v béžových vestách (dopuručeji simms) a masajové budou mít béžové tanga ( platí obzvláště pro kelta). O dalších výhodách a nevýhodách se dočtete v publikaci „I když má lipan smutný oči, nechce eutanázii“ a v druhém vydání „LZZPK“, což znamené „Liga Za Zachování Populace Kormorána“. Po převýchově masajů budou naše vody jenom kvétat. Kapr 15kg žádnej problém, ok čus. :-P -:).

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 14:05 ® breca reakce na …

Pif – nech toho, mám hlad a přitom musím sedět v kanclu.

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 13:58 ® pif
pif

rarach.chápu tvůj postoj,rudé temno nemám rád,néseš sám,které byl perzekuované,ale sem to vubec nepatří!!!!!!!!!!­!!!!! toto fórum je intelektuální masařská debata o zlepšení pozice nás,požíračů ryb.Naše klika bojuje proti nekontrolovanému vracení ryb do vody.Tak si dovolím ještě navrhnout jeden důležitý bod. do povinné výbavy by měl patřit přenosný gril,dřevěné uhlí a ochucovací ingredience.Pokud chytneš rybu a namístě ju sežereš,neplatí pro takové požírače denní limit úlovku.pokud někdo sežere dva kapříky,může pořád chytat a jednoho si(jižní morava)nebo dva vzít dom.

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 13:37 ® rarach

DuDu: Až do tvého příspěvku to prdel byla, ale když někdo napíše to co ty, má to v sobě a to mne po skoro 20 letech od předání moci štve. Jinak represe ze strany komančů mne provázela celé mé studium a na rodině???, no když se dva nejbližší příbuzní nevidí 30 let, tak je to asi v pořádku viď. Víš o tom prdlačku, tak si to odpusť.

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 12:30 ® kelt
kelt

Hezký…tolik příspěvků…:-)) )Pife prosím Tě už se radši na nic dalšího neptej…Je to vážnější než jsme původně mysleli…Vypadá to na království kde brzo zakážou smích a zpěv..:-)) ) Jo a ať tě ani nenapadne dávat sem nějakou fotku – nemusela by mít vypovídající hodnotu a což by mohlo rozpouta další bouři nevole a víš dobře jak špatně tyto věci snášíš obvzláště když používáš profi zrcadlovku kterou máš instalovanou v tvém outdoorovém telefonu a zakládáš si na umělecké hodnotě všech snímků..:-)) )

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 10:36 ® breca reakce na …

Nabízím okruh některých závažných témat:

1. Může se žížale na háčku kroutit ocásek?
  2. Propichujete boilesovou kouli zdola nahoru nebo zhora dolů?
  3. Je lepší nosit kýbl s nástražníma rybičkama v levé nebo v pravé ruce?
  4. Když zapichujete vidličku do země, tlačite na ni pouze rukama nebo celým tělem?
  5. Obracíte podběrák při sušení naruby?
  6. Proč splávek plave?

Toto všechno mi nedá spát a rád bych znal odpovědi odborníků!!! Díky

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 0:29 ® dudu

rarach- tys musel té represe za komančů zažít při svém úctyhodném věku:-) Asi jsi nepochopil ironii,prdel musí být i kdy na chleba nebylo.

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 0:07 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prostě nesmíš bejt měkkej ;-) Téma jsem chtěl taky založit, ale měl jsem obavy, že jiní budou rychlejší :-D

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 0:05 ® Shrek
Shrek

BoBo: Provokatééééé­re!!!!!!

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 0:04 ® kulin
kulin

Bo-Bo> RPG,nejlíp dvě.

reagovat