Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 153.715 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. května 2006 ve 20:13 ® CeP reakce na …
-
vida ho filutu.. stacilo pohrozit otroctvim a hnedkaj je zase nas…
reagovat))
a duhaci se ppocitaj dva za jednoho pac sou to prasata chovany za ucelem sezrani takze sou za pul bodu. - Úterý 30. května 2006 ve 20:05 ® zedus
-
Pro HDU: Bohužel jsem to ještě nestihnul zdokumentovat a nechat notářsky ověřit, ale už jsem letos zmasil 4 duháky. Takže to co jsem psal o pár příspěvků níž berte jako srandu.
reagovatTaky se začínám řadit mezi masaje.
- Úterý 30. května 2006 v 19:54 ® Shrek reakce na …
-
ano,já jsem se jí na to ptal a žádal jsem jí o napsání jejího názoru
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:53 ® zedus reakce na …
-
Hydormačka> Ptal se tě někdo na něco?
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:48 ® Vydrain reakce na …
-
hdu – hele, ale on ten zed nemá až tak blbý nápady, jen mu je trochu poupravíme jako třeba následující ukázka: zedus jako póštěč bude za póštění běhat v béžových tangách od simssu a bude okolo nás běhat horem dolem, nosit věci a tak, docela to vidím reálně, páš demogratickym hlasovánim ho přehlasujem bez debaty, co vy na to?
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:38 ® pif
-
nenapsal bych to líp-.)))ještě bych dodal-zede,šak my tě naučíme povyšovat!!!
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:36 ® CeP reakce na …
-
zedusu ty jeden oportunisto. komu se to zase chces podbizet??! my uz sme z tebe pomalu zacinali mit takovou radost ze si konecne zacal hromadne masit ryby..dvje za jeden den.. a povazte lidi.. za ucelem sezraniii…!!!! malem sme chteli napsat do parlamentu a presidentovi ze by jako na pocest tohoto pamatneho dne vyhlasili svatek HDU a ty se nam takhle odmenis. mne byla hnedkaj divna ta tvoje delsi nepritomnost v dubnu. to si urcite byl v nejakym napravnym kempu zejo ty jeden vestickovej skoroodpadliku! ale to si pamatuj.. my uz ti to s pomoci druidu, perlinu a upiru z hlavy vyzenem. a dyz nevyzenem tak vymejem réžou. ty jeste budes ryby mydlit po kebulich radost pohledet. povysovat na regenty a jinak likvidovat presne dle masarskeho desatera tak jak bylo nastineno na zakladajicim snemu HDU klerika v unoru na luckym vrsku. to by v tom byl cert abysme te neochranili, nas drahy kamarade!
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:35 ® zedus
-
Já to vzdávám, vidím že tu má pif velký vpliv.
reagovatJá jen chtěl aby byly naše vody kapr 15kg žádnej problém, ok čus.
- Úterý 30. května 2006 v 19:28 ® pif
-
přátelé masaři.su moc spokojené,že se naše klika rozrůstá!!!!!a návrhy projednáme na blížícím se srazu v masokombinátu Hanácké uzeniny!!!!!!!!!!!!!!!! PS:datum upřesním.bude tam hromadu soutěží o zručnosti,např.nejrychleší filetování,zabití ryb na čas atd.
reagovat
s pozdravem Ryba patří na pánevZDAR!!!! - Úterý 30. května 2006 v 19:21 ® Dědek
-
Pif : chlape, zapomněl jsi na další věc – amortizace materialů. To máš jako s cestákama, podle techničáku ti určí sazbu za 1km. Navrhoval bych něco podobného – na základě potvrzeného účtu z obchodu by jsme odepisovat procenta z ceny povolenky. Akorát by se asi většině stalo, že by MO musela při výdeji povolenky nějakou tu tisícovku ještě doplatit. Není to dotažený, ale bylo by potřeba se zamyslet i nad tímto problémam.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:19 ® zedus reakce na …
-
Ať už se posereš kdekoliv, tak s tangama jsou následky snesitelnější.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:14 ® xycht
-
Masařům a masařkám 3× zdar!
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:12 ® Vydrain reakce na …
-
zedus – ale musim souhlasit s regulem, trouna když shánim černocha na nošení věcí, tak to otočiš, nesmysl, pife, kolik stojí členský známky do sdružení na zvýhodnění masařů?
reagovat)
- Úterý 30. května 2006 v 19:09 ® Vydrain reakce na …
-
zede, ty si sám podřezávaš větev, páš esli si nekecal, tak si se sám pasoval do role masaje hehehe
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:08 ® CeP reakce na …
-
hele.. a ses si vjedomej toho ze i kdyz budes designove sladenej tak to este neznamena ze te bude jista protibolsevicky ladena odnoz slechty povazovat za rovnocenneho partnera hodneho diskuze?? sak pomni ze jsi byl, jses a da-li veliky druid, tak i nadale budes HDU..
reagovat))
- Úterý 30. května 2006 v 19:06 ® regulus
-
Su zásadně pro původní Pifův návrh, s úpravama, co se týče refundace za ztracenej čas chytáním školenejch ryb. Dokonce uvažuju i o tom, že se ty fišle na starý kolena naučím žrát.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 19:02 ® regulus reakce na …
-
ZEDE – ty ses po.ral v kině ????
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 18:54 ® zedus
-
Robur> Jak na sobě nemáš nic béžovýho tak ryby prostě nejdou, zepté se pifa.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 18:41 ® kelt reakce na …
-
Robur vůbec nic maskovat nebudou ale tím že jsou béžová budou za prvé simmsu tudíž za druhé budeš designově slazenej a za třetí budou cca třikrát dražší než zelené nonamy přesto že budou stejné funkce a kvality…
reagovat)))))
- Úterý 30. května 2006 v 18:23 ® Robur
-
Béžová tanga, to má nějaký důvod? Že by něco maskovaly?
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 16:23 ® zedus
-
Tak a dost, s navrhovanými vylepšeními pro masaje nemůžu souhlasit. Navrhuji to udělat právě naopak. Když bude u vody společně rybáři masajové a pouštěči tak budou masajové nosit pouštěčům veškerý vercajk a skládat jim pruty, nosit jim chlazené piva a kořalku. V rámci převýchovného programu budou pod dohledem donuceni masajové sundávat ryby z háčků pouštěčům a budou je muset pouštět, bez skřípění zubů a řečí. Veškeré náklady na rybaření bude hradit masaj, to znamená benzín, krmení, nástrahy včetně následné vegetariánské večeře pro všechny zúčastněné. Pokud bude masajů ve skupině víc, podělí se o náklady společně. Pouštěče poznáte podle toho, že budou oblečeni v béžových vestách (dopuručeji simms) a masajové budou mít béžové tanga ( platí obzvláště pro kelta). O dalších výhodách a nevýhodách se dočtete v publikaci „I když má lipan smutný oči, nechce eutanázii“ a v druhém vydání „LZZPK“, což znamené „Liga Za Zachování Populace Kormorána“. Po převýchově masajů budou naše vody jenom kvétat. Kapr 15kg žádnej problém, ok čus.
reagovat-:).
- Úterý 30. května 2006 ve 14:05 ® breca reakce na …
-
Pif – nech toho, mám hlad a přitom musím sedět v kanclu.
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 13:58 ® pif
-
rarach.chápu tvůj postoj,rudé temno nemám rád,néseš sám,které byl perzekuované,ale sem to vubec nepatří!!!!!!!!!!!!!!! toto fórum je intelektuální masařská debata o zlepšení pozice nás,požíračů ryb.Naše klika bojuje proti nekontrolovanému vracení ryb do vody.Tak si dovolím ještě navrhnout jeden důležitý bod. do povinné výbavy by měl patřit přenosný gril,dřevěné uhlí a ochucovací ingredience.Pokud chytneš rybu a namístě ju sežereš,neplatí pro takové požírače denní limit úlovku.pokud někdo sežere dva kapříky,může pořád chytat a jednoho si(jižní morava)nebo dva vzít dom.
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 13:37 ® rarach
-
DuDu: Až do tvého příspěvku to prdel byla, ale když někdo napíše to co ty, má to v sobě a to mne po skoro 20 letech od předání moci štve. Jinak represe ze strany komančů mne provázela celé mé studium a na rodině???, no když se dva nejbližší příbuzní nevidí 30 let, tak je to asi v pořádku viď. Víš o tom prdlačku, tak si to odpusť.
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 12:30 ® kelt
-
Hezký…tolik příspěvků…
reagovat)Pife prosím Tě už se radši na nic dalšího neptej…Je to vážnější než jsme původně mysleli…Vypadá to na království kde brzo zakážou smích a zpěv..
) Jo a ať tě ani nenapadne dávat sem nějakou fotku – nemusela by mít vypovídající hodnotu a což by mohlo rozpouta další bouři nevole a víš dobře jak špatně tyto věci snášíš obvzláště když používáš profi zrcadlovku kterou máš instalovanou v tvém outdoorovém telefonu a zakládáš si na umělecké hodnotě všech snímků..
)
- Úterý 30. května 2006 v 10:36 ® breca reakce na …
-
Nabízím okruh některých závažných témat:
- Může se žížale na háčku kroutit ocásek?
- Propichujete boilesovou kouli zdola nahoru nebo zhora dolů?
- Je lepší nosit kýbl s nástražníma rybičkama v levé nebo v pravé ruce?
- Když zapichujete vidličku do země, tlačite na ni pouze rukama nebo celým tělem?
- Obracíte podběrák při sušení naruby?
- Proč splávek plave?
Toto všechno mi nedá spát a rád bych znal odpovědi odborníků!!! Díky
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 0:29 ® dudu
-
rarach- tys musel té represe za komančů zažít při svém úctyhodném věku
reagovatAsi jsi nepochopil ironii,prdel musí být i kdy na chleba nebylo.
- Úterý 30. května 2006 v 0:07 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Prostě nesmíš bejt měkkej
reagovatTéma jsem chtěl taky založit, ale měl jsem obavy, že jiní budou rychlejší
- Úterý 30. května 2006 v 0:05 ® Shrek
-
BoBo: Provokatééééére!!!!!!
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 0:04 ® kulin
-
Bo-Bo> RPG,nejlíp dvě.
reagovat